'Qie e pastër' për zbulimin e çmimit të Bitcoin, nëse muri i shitjes së BTC-së gjigante prej 70 mijë dollarësh është i shkallëzuar

Është një emocion për të mposhtur konkurrentët midis organizatave, megjithatë rezistenca e fortë vazhdon të jetë afër niveleve të reja të të gjitha kohërave.

'Qie e pastër' për zbulimin e çmimit të Bitcoin, nëse muri i shitjes së BTC-së gjigante prej 70 mijë dollarësh është i shkallëzuar

Bitcoin (BTC) po mban 68,000 dollarë më 9 nëntor pasi investitorët e shpallën atë "të qartë për ngritje" si dhe gati për të filluar zbulimin shtesë të çmimeve.

70f0cde95cbb040939ddd8cdbf164ed5 - 'Qie e pastër' për zbulimin e çmimit të Bitcoin, nëse muri i shitjes gjigante prej 70 mijë dollarësh BTC është i shkallëzuar - 11

Teknikat e Bitcoin "Muri i Madh i Finex"

Të dhënat nga Cointelegraph Markets Pro si dhe TradingView kanë gjurmuar në fakt një mbrëmje të dytë me fitime të jashtëzakonshme drejt për BTC/USD.

Kompleti investoi pjesën më të madhe të së dielës në afërsisht 62,000 dollarë, megjithatë aktualisht është rritur me 11.4% në vetëm më shumë se 2 ditë – i përbërë nga një nivel i ri i ri i të gjitha kohërave prej 68,564 dollarë në Bitstamp.

“BTC BTC mbyllja më e lartë javore ndonjëherë pas konsolidimit. Jemi të qartë për ngritje”, parapëlqente projeksionin e investitorit Pentoshi me fillimin e javës.

Filbfilb, themelues si dhe ekspert në sistemin e tregtimit Decentrader, gjithashtu përmirësoi fjalitë e favorshme ekzistuese, duke mbajtur parasysh se Bitcoin aktualisht po trajtonte atë që ai e quajti "Muri i Madh i Finex" - një sipërfaqe e madhe e shitjes së murit në shkëmbimin Bitfinex rreth 70,000 dollarë, e kundërta aktuale e rëndë. grumbullimi i balenave.

Thyejeni këtë, si dhe rritjet e ardhshme të rritjes në mënyrë të konsiderueshme. Parashikimet e fundit të muajit prej afërsisht 98,000 dollarë, thjesht ditë më parë të artikuluara pothuajse të vështira për t'u arritur, shkojnë në të njëjtën kohë duke u kthyer në tryezë.

2021, ndërkohë që ndjek shumë nga afër veprimet që shihen si në tregun e avancuar të 2013-ës ashtu edhe në atë të 2017-ës, vazhdon të jetë relativisht i vogël kur krahasohet me shpejtësinë e fitimeve që përputheshin me 2 përgjysmimet e mëparshme të ndihmës në bllok të Bitcoin.

Investitorët "duke u përpjekur të marrin porosi" për shumë më tepër BTC

Nevoja institucionale për Bitcoin, gjithashtu në nivelet më të larta të të gjitha kohërave, nuk po zbulon asnjë indikacion për zbutjen përpara se të futet në Shtetet e Bashkuara një fond i mundshëm i tregtueshëm me çmime në vend (ETF).

Të ngjashme: Ethereum kthehet në zbulimin e çmimit pasi ETH vjen afër 5K $

“70 mijë dollarë për Bitcoin po afrohen”, përfshiu të martën CEO i SkyBridge Capital, Anthony Scaramucci, duke lënë të kuptohet se ai ishte ende një blerës në treg.

“Kërkesa e madhe institucionale më në fund ka ardhur. Përpjekja për të marrë porosi përpara vitit 2022.”

c556dca311bb79daa3a1997fb2c896f2 - 'qielli i pastër' për zbulimin e çmimit të Bitcoin nëse muri i shitjes gjigante prej 70 mijë dollarësh BTC është i shkallëzuar - 13

Mes një atmosfere inflacioniste, sharmi i Bitcoin ndaj arit si një shkurre u rrit brenda natës, me kapitalizimin e tij të tregut që goditi 10.7% të arit.

Për sa i përket qëndrueshmërisë së rritjes aktuale, çmimet e financimit në të gjithë shkëmbimet janë të larta, por jo të paqëndrueshme në momentin e krijimit, me ato në Binance më pak se të hënën.

38ad2b813f8d23125063603a31e73f76 - 'Qie e pastër' për zbulimin e çmimit të Bitcoin nëse muri i shitjes gjigante prej 70 mijë dollarësh BTC është i shkallëzuar - 15

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju