Civic lëshon një mjet falas për të luftuar robotët e uritur për NFT në Solana

Qëllimet e Ignite Pass të Civic për të luftuar robotët që synojnë NFT zvogëlohen në rrjetin Solana duke konfirmuar selfie të bazuara në video duke përdorur sistemin e ekspertëve.

Civic lëshon një mjet falas për të luftuar robotët e uritur për NFT në Solana

Kompania e teknologjisë së konfirmimit të identitetit Civic Technologies ka prezantuar në fakt një mjet falas për të luftuar detyrën e botting-ut në uljet e NFT-së me bazë Solana (SOL).

Sipas lajmeve të 8 Nëntorit, mjeti krejt i ri i Civic "Ignite Pass" sigurisht që do të heqë robotët duke u bërë thirrje blerësve të përfundojnë një konfirmim të gjallërisë përpara se të autorizohen për të bërë blerje NFT.

Faqja e internetit e Civic mban parasysh që individëve me siguri do t'u kërkohet të bëjnë një selfie videoklip për ta vërtetuar, me një kalim Ignite Pass që do të lëshohet në adresën e librit të tyre të xhepit pas përfundimit. Leja gjithashtu qëndron energjike për 24 orë për të “kufizuar opsionet e sulmuesve me qëllim të keq që verifikojnë kuletat e shumta. ”

Faqja e internetit gjithashtu përshkroi se "Civic nuk e ruan këtë video selfie", megjithatë nuk e sqaron nëse informacioni fshihet ose ruhet diku tjetër.

Ignite Pass është një variant falas i koleksionit të kompanisë të njohjes së klientit tuaj (KYC), si dhe pajisjeve konformiteti kundër pastrimit të parave (AML), Civic Pass Pajisjet janë bërë për sistemet e financimit të decentralizuar (DeFi), industritë NFT si si dhe blockchains publike.

CEO i Civic Technologies, Chris Hart, theksoi kapacitetet më të avancuara që simbolet e pandryshueshme kanë hapur kohët e fundit për muzikantët, duke shprehur keqardhje për efektin e pafavorshëm që robotët kanë te zhvilluesit:

"Bots janë më shumë se një shqetësim - ata po shkatërrojnë besimin që kanë krijuar komunitetet, si dhe perspektivat e ardhshme të krijuesve të tyre."

Bots u egërsuan

Në shkurt të mëparshëm të këtij viti, NBA Top Shot i Dapper Lab u detyrua të shtynte lançimin e një koleksioni krejt të ri të Paketave Premium për shkak të shkallës së lartë të detyrës së botting-ut në sistem.

Në përputhje me muajin, individë të shumtë të MoonCats NFT-ve po ankoheshin se puna në të vërtetë kishte përfunduar duke u tejkaluar nga robotë të konfiguruar për të krijuar mace krejt të reja në minutën që ata hynë në internet.

Në veprim të botting-ut, projektuesit e MoonCat Ponderware mbajtën një fletë votimi nëse do të dëmtohej një vital ekskluziv që mbante një koleksion të pazakonta të MoonCat NFT-ve të papublikuara ose ndryshe, me 72% të fletëvotimit të zonës "po" gjatë sondazhit 48-orësh.

Shtatori tregoi revistën TIME nga 4,676 NFT në shumë më pak se një minutë, me shkencëtarin e Paradigmës Anish Agnihotri që shoqëroi shitjet e shpejta me detyrën e botimit:

"Shumë njerëz e dinin që rrjeti kryesor të vendosej paraprakisht dhe ishin në gjendje të planifikonin përpara për të botuar transaksionet e tyre."

Related: FarmVille NFTs në perspektivë? Zynga punëson VP krejt të re për lojërat e videove në zinxhir

Një rritje në detyrë nga robotët që synonin Ofertën Fillestare DEX të Protokollit të Rrushit (IDO) gjithashtu krijoi rrjetin Solana që të dilte jashtë linje për rreth 17 orë në shtator.

Fondacioni Solana e përcaktoi rastin si një "sulm për mohimin e shërbimit", duke u përafruar që robotët në të vërtetë kishin spamuar lidhjen me një marrëveshje prej rreth 400,000 çdo sekondë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju