Qyteti i Liverpool-it është i interesuar për platformën e ofrimit të ushqimit me fuqi blockchain

Peepl kërkon të rrisë nxitjen duke kënaqur klientët me simbole krejt të reja për çdo porosi të vetme të shpërndarjes së ushqimit.

Qyteti i Liverpool-it është i interesuar për platformën e ofrimit të ushqimit me fuqi blockchain

Të hënën, kryetari i bashkisë së qytetit të Liverpool-it, Steve Rotheram, zbuloi një investim financiar prej 700,000 paund shtesë (955,957 dollarë) drejt zgjidhjes së shpërndarjes së ushqimit me energji blockchainPeepl.

Peepl pohon se mund të kursejë lokalet e ngrënies deri në 50% mbi pagesat e faturuara normalisht nga sistemet e shpërndarjes së ushqimit me inovacionin e saj dhe gjithashtu bashkëpunimet. Në përmirësim, platforma Peepl siguron t'u sigurojë klientëve 5% deri në 10% në vlerën e çdo porosie në llojin e Peepl Tokens (PPL). Megjithatë, ato sigurisht që do të sigurohen brenda rrjetit për një minimum prej 4 deri në 5 vjet.

Sipas faqes së saj të internetit, programuesit e tij sugjerojnë që të riparohet norma e çdo token PPL deri në vitin 2025. Me rastin e arritjes së marrëveshjeve, pronarët e tokenave PPL sigurisht që do të kenë mundësinë të përfshihen në administrimin e rrjetit.

Kryetari Rotheram lëshoi ​​​​respektimin e deklaratës së ndihmës për Peepl:

“Në rajonin e qytetit të Liverpool-it, ne nuk jemi të tillë që thjesht të ndjekim turmën. Ne na pëlqen të jemi përçarës; të përcaktojmë rrugën tonë dhe të krenohemi shumë për bizneset tona lokale dhe solidaritetin e komunitetit. Peepl ka potencialin të prishë rrënjësisht tregun e ofrimit të ushqimit duke bashkuar të gjitha ato vlera dhe duke injektuar shumë më tepër drejtësi – si për kalorësit ashtu edhe për restorantet – në një industri që nuk njihet për trajtimin e punëtorëve.”

Leon Rossiter, CEO dhe gjithashtu themelues i Peepl, pretendoi se i përmbahej shqetësimeve për avancimin:

“Përparimet në teknologjinë blockchain, së bashku me ndryshimin e vlerave dhe ligjeve, nënkuptojnë se modele të reja biznesi janë të mundshme për internetin dhe ekonomitë lokale ku jetojmë të gjithë.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju