Kina paralajmëron ndërmarrjet shtetërore që të ndërpresin përfshirjen në minierat e Bitcoin

Kina po mendon për zbatimin e gjobave të përafërta për kompanitë shtetërore që kryejnë minierat e kriptomonedhave.

Kina paralajmëron ndërmarrjet shtetërore që të ndërpresin përfshirjen në minierat e Bitcoin

Kina po ushtron presion ndaj kompanive të saj shtetërore që të ndërpresin minierat e kriptomonedhave, dhe gjithashtu qeveria federale po mendon për gjoba të përafërta për kompanitë që vazhdojnë, që konsistojnë në shpenzime më të mëdha të energjisë.

Sipas të dhënave, Meng Wei, një folës për Komisionin Kombëtar të Zhvillimit dhe gjithashtu të Reformës (NDRC), deklaroi në një intervistë se si organizatori kryesor financiar i Kinës, NDRC planifikon të menaxhojë minierat e Bitcoin (BTC) në shkallë industriale dhe gjithashtu çdo lloj përfshirja e kompanive shtetërore në detyrë. NDRC, e cila është në pagesën e politikëbërjes për minierat, në fakt kohët e fundit supozohet se ka organizuar një sesion unik mbi këtë temë. Ai gjithashtu ka rritur stresin mbi rrethet dhe gjithashtu komunitetet për të eksploruar dhe rregulluar minierat nga subjektet shtetërore.

Qeveria federale kineze ka marrë në fakt një pozicion ekstrem kundrejt minatorëve të Bitcoin në vitin 2021, duke i dënuar ata për çdo gjë të vogël nga mbeturinat e energjisë deri te fatkeqësitë fatale të minierave të qymyrit, ndërsa kombi bën çdo përpjekje për të përmbushur objektivat e tij neutrale ndaj karbonit.

Shtypja e shtuar ndaj minatorëve në shtator, sipas burimeve, u motivua nga shqetësimet për materialet e energjisë të vendit për dimër, që është një arsye që autoritetet thuhet se kanë ndjekur në të vërtetë ata që u përpoqën të paraqesin shkencëtarët e informacionit dhe gjithashtu qendrat hapësinore të ruajtjes. të vazhdojë minierën e posedimit elektronik.

Siç raportohet nga CryptoPumpNews, Kina hodhi poshtë një autoritet të mëparshëm të qeverisë federale Jiangxi për shkeljen e kërkesave mbarëkombëtare pasi ai u zbulua minierat e parave elektronike, sipas deklaratës së Komisionit Qendror për Inspektimin e Disiplinës të hënën. reklamoni dhe mbështesni gjithashtu kompanitë e përfshira në detyrat e nxjerrjes së parave elektronike kundrejt rregulloreve të qeverisë federale, së bashku me marrjen e ryshfetit.

Shtypja më e fundit e kriptomonedhave të qeverisë federale kineze në fakt ka kërkuar që sektori i lulëzuar i kriptomonedhave, i përbërë nga Bitcoin dhe gjithashtu minatorët e kriptomonedhave dhe gjithashtu shkëmbimet, të zhvendoset në kombe me politika miqësore me kriptomonedha. Disa nga kompanitë që në fakt janë larguar nga Kina për të gjetur një autoritet rregullator edhe më të përshtatshëm përbëhen nga Huobi, Binance, BTC.com dhe gjithashtu Bitmain.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju