Chiliz (CHZ) fiton 170% pas lançimit të NFT-ve të drejtpërdrejta në lojë për mbajtësit e shenjave të tifozëve

Lansimi i NFT-ve të drejtpërdrejta në lojë dhe një ekosistem në rritje me shpejtësi rritën vlerën e CHZ dhe shfaqën bazat e qëndrueshme të ndërmarrjes.

Chiliz (CHZ) fiton 170% pas lançimit të NFT-ve të drejtpërdrejta në lojë për mbajtësit e shenjave të tifozëve

Këtë vit ka parë mjaft partneritete të tepruara të profilit të krijuara midis sektorit të kriptomonedhave dhe ligave kryesore të aktiviteteve sportive, grupeve dhe lojtarëve të personave të veçantë. Në ditët e sotme lojtarët kanë ndërveprim me ndjekësit e tyre duke lëshuar versione të kufizuara NFT dhe përfitime të ndryshme që mund të lidhen me ekspertizën e kriptove dhe blockchain.

Firmat kripto po bëjnë gjithashtu praninë e tyre të identifikuar duke qepur emrat e tyre në fanella, duke blerë të drejtat e emrit të stadiumit dhe duke paguar për reklama të pozicionuara me zgjuarsi në kohën e parë mes pushimeve sportive.

Një ndërmarrje që ka parë një rritje të fundit të kuriozitetit për shkak të përqendrimit të saj në planetin e aktiviteteve sportive dhe shërbimit ndaj ndjekësve që punojnë së bashku me grupet dhe lojtarët e tyre të preferuar është Chiliz (CHZ), komuniteti i blockchain pas platformës së angazhimit të fansave Socios.com.

Të dhënat nga Cointelegraph Markets Pro dhe TradingView zbulojnë se që nga arritja e një niveli më të ulët prej 0.243 dollarë më 29 shtator, vlera e CHZ u rrit me 171% në një ditë të tepruar në 0.657 dollarë më 31 tetor dhe zhvillimet e përditësuara në fakt po e shtyjnë vlerën përsëri në drejtim. e lëkundjes së tepërt.

c245c7a7e9da932fda6dd5cd880f3218 - Chiliz (CHZ) fiton 170% pas lançimit të NFT-ve të drejtpërdrejta në lojë për mbajtësit e shenjave të tifozëve - 9

Tre arsye për fuqinë në rritje të CHZ mishërojnë lëshimin e NFT-ve të drejtpërdrejta në lojë, listimet më të fundit të tregtisë për CHZ, përveç shenjave të fansave të sapolançuar dhe ekosistemin e shoqëruesve të protokollit në rritje.

Dënime NFT drejtpërdrejt në lojë

Rritja që filloi tubimin aktual ishte shfaqja e lëshimit të parë të drejtpërdrejtë të platformës NFT në lojë, i cili ndodhi në një ndeshje midis AC Milan dhe AS Roma.

Me këtë dizajn, NFT-të e reja krijohen pasi ato ndodhin kryesisht në bazë të momenteve kyçe në ndeshjet e drejtpërdrejta, pas të cilave ato hidhen në xhepat e mbajtësve të shenjave të tifozëve, të cilët parashikojnë siç duhet rezultatin përfundimtar të sportit.

Njoftimi se kjo metodologji e re e shpërndarjes së NFT-ve u miratua nga një rritje e kërkesës për token e cila ka vazhduar të ndërtohet brenda javëve në vijim.

CHZ dhe asistenca e shenjave të tifozëve

Një qëllim tjetër për momentin e ndërtimit të CHZ ka qenë shtimi i listimeve më të fundit të tregtisë, përveç shenjave të tifozëve të sapolançuar për pajisjet e golfit si São Paulo FC, AC Milan dhe Manchester City.

Përveç listimeve, Binance mund t'i lejojë ndjekësit të fitojnë argumente nga grupet e tyre të preferuara duke vendosur monedhën Binance (BNB), Binance USD (BUSD) dhe CH.

OKEx prezantoi gjithashtu se do të ndihmojë argumentet nga ekosistemi Chiliz dhe CHZ duket se ka përfituar nga një tregtim i ri i kriptove eToro më 9 nëntor.

Zgjerimi i ekosistemit mbështet tubimin aktual

Zgjerimi i ekosistemit mund të jetë shumë mirë një rritje tjetër e fundit që po forcon bazat e CHZ. 

Së fundmi, platforma zbuloi një partneritet me Kraft Sports and Entertainment, i cili mund të shohë New England Patriots të Ligës Kombëtare të Futbollit (NFL) dhe Revolucionin e New England të Major League Soccer (MLS) të jenë pjesë e ekosistemit Chiliz dhe Socios.

Ky partneritet shënon hyrjen kryesore për Chiliz në NFL dhe MLS dhe nënkupton që protokolli synon të rritet për të mbuluar të gjitha ligat kryesore të aktiviteteve sportive ku ka një kërkesë nga ndjekësit për angazhim shtesë.

Informacioni VORTECS™ nga Cointelegraph Markets Pro filloi të zbulojë një perspektivë rritëse për CHZ më 28 tetor, para rritjes së fundit të vlerës.

Rezultati VORTECS™, unik për CryptoPumpNews, është një krahasueshmëri algoritmike e rrethanave historike dhe aktuale të tregut që rrjedh nga një përzierje e faktorëve të njohurive së bashku me ndjenjën e tregut, sasinë e blerjes dhe shitjes, veprimet më të fundit me vlerë dhe ushtrimin në Twitter.

6fba8d48f80aeca00fa46d6c6b3e0f81 - Chiliz (CHZ) fiton 170% pas lançimit të NFT-ve të drejtpërdrejta në lojë për mbajtësit e shenjave të tifozëve - 11

Siç shihet në grafikun e mësipërm, rezultati VORTECS™ për CHZ filloi të zgjidhej më 27 tetor dhe arriti në 70 më 28 tetor, thjesht pasi vlera e tij filloi të rritet me 125% gjatë dy javëve në vijim.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju