Platforma e bamirësisë pret kripto më të mëdha se donacionet fiat për Giving Tuesday

"Kriptomonedha mund të jetë e ndërlikuar për t'u kuptuar, por vlera e një dhurimi të madh kriptosh të konvertuar në para nuk është," tha themeluesi i Engiven, James Lawrence.

Platforma e bamirësisë pret kripto më të mëdha se donacionet fiat për Giving Tuesday

Engiven, një platformë dhurimi kriptosh që ka ndihmuar në lehtësimin e kontributeve për Salvation Army dhe të tjerët, pret që grupet fetare dhe organizatat jofitimprurëse të shohin pagesa të konsiderueshme bamirësie në kripto, nesër për Giving Tuesday.

E marta pas Ditës së Falënderimeve festohet në Shtetet e Bashkuara si një ditë kur njerëzit dhe organizatat mblidhen së bashku për të dhuruar kohën dhe paratë e tyre për kauza të vlefshme – kudo që të ndodhen. Themeluesi i Engiven, James Lawrence tha se ai pret të shohë më shumë donacione të bazuara në kripto, si pjesë e lëvizjes globale të bujarisë, duke pasur parasysh rritjen e çmimeve të Bitcoin (BTC), Ether (ETH) dhe argumenteve të tjerë.

Sipas Lawrence, platforma ka lehtësuar dhurimet e kriptove për më shumë se 400 organizata të bazuara në besim - duke përfshirë një dhurim të vetëm BTC për 10 milionë dollarë në tetor - dhe ka parë që donacionet janë "gati pesëdhjetë herë më të larta" kur individët zgjodhën kriptomat si mjet ligjor. . Ai raportoi kontributin e zakonshëm në Engiven duke përdorur një kartë bankare sepse viti 2011 ka qenë në të vërtetë afërsisht 150 dollarë, ndërsa ai i çdo lloj kriptomonedhe është 7,500 dollarë.

"Në gjendjen e tij aktuale, dhurimet e kriptove janë njëkohësisht një dhurim efektiv dhe një zbritje e konsiderueshme tatimore, nëse donatori ka vlerësuar kriptomat që ata kanë në pronësi për më shumë se një vit," tha Lawrence "Nuk është e pazakontë të shohësh donacione me pesë ose gjashtë shifra për ministritë. në platformën tonë.”

Ai përfshiu:

“Kriptomonedha mund të jetë e ndërlikuar për t’u kuptuar, por vlera e një dhurimi të madh kriptosh të konvertuar në para nuk është. Dhe kjo është ajo që po ndodh.”

Engiven ndihmoi në nisjen e donacioneve të kriptove për Salvation Army, ndër bamirësitë më të mëdha në planet, përpara Krishtlindjeve në 2020, kur disa qytetarë amerikanë ishin të ndarë socialisht, në mbyllje ose përndryshe nuk ishin në gjendje të poziciononin fjalë për fjalë paratë në vazot standarde të kuqe të ekipit. Sipas platformës, Ushtria e Shpëtimit me siguri do të rivendosë iniciativat e saj këtë festë me një projekt për mbledhjen e fondeve rreth "Crypto at the Red Kettle" - bamirësia aktualisht miraton BTC dhe gjithashtu ETH.

Related: Do t'u dhuroni kriptove të pëlqyerve këto pushime? Edukojini ata fillimisht

The Giving Block, një platformë më shumë që u mundëson kompanive bamirëse dhe gjithashtu bamirësive të miratojnë donacionet në kripto, po synon gjithashtu të rrisë fondet për Giving Tuesday, e referuar gjithashtu si Crypto Giving Tuesday. deri në vitin 100 "me qindra organizata jofitimprurëse të gatshme për të mbledhur fonde kriptosh gjatë nëntorit dhe dhjetorit."

"Para pandemisë COVID-19, shumica e organizatave jofitimprurëse kishin një strategji në internet dhe dhurimi ishte pjesë e kësaj," tha Lawrence "Sot, asnjë organizatë me bazë besimi, kishë apo jofitimprurëse nuk mund të lejojë të neglizhojë audiencën e saj në internet, donatorët dhe donatorët. kërkuesit. Crypto po bëhet me shpejtësi pjesë e atij ekosistemi në internet.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju