Chamath Palihapitiya shet 15% të aksioneve të tij në SoFi

Miliarderi i Bitcoin, Palihapitiya, me siguri do të përdorë të ardhurat nga shitja për paratë e ndryshme "teknologji të tjera të formësimit të së ardhmes" për kompaninë e tij të përpjekjeve.

Chamath Palihapitiya shet 15% të aksioneve të tij në SoFi

Miliarderi Chamath Palihapitiya në fakt ka tregtuar 15% të mjedisit të tij në sistemin e tregtimit të kriptove, furnizimeve, si dhe në biznesin e parave SoFi

Biznesi doli publik më parë këtë vit nëpërmjet një bashkimi me një biznes me çek bosh të udhëhequr nga Palihapitiya si dhe u vlerësua fillimisht në 8.65 miliardë dollarë, si dhe aktualisht ka një kapitalizim tregu prej 17.04 miliardë dollarësh.

Palihapitiya, një miliarder Bitcoin (BTC) si dhe drejtues i mëparshëm i moshuar në Facebook, vërtetoi transferimin e tij për të ofruar furnizimin e SoFi përmes një postimi në Twitter të Premten

Në lajmet e tij, ai përmendi: "Tregjet e kapitalit, tregjet e kriptove, vlerësimet e artit, shumëfishat e SaaS - pothuajse gjithçka duket të jetë në nivelet më të larta të të gjitha kohërave", ndërsa ai u zhvillua për të përshkruar disa nga veprimet që kompania e tij e investimeve Social Capital ka bërë në të vërtetë. .

Palihapitiya pohoi se ai tregtoi 15% të aksioneve të tij të SoFi "për të financuar investime të tjera në teknologji që do të formësojnë të ardhmen tonë", duke deklaruar trendsestin e produkteve të baterive me bazë në Kaliforni, Mitra Chem.

Normat e aksioneve të SoFi ranë pothuajse 2% në përputhje me lajmin.

SoFi është një sistem parash bashkëkohor që përbëhet nga 5 fusha: huazimi i financimit, monitorimi i investimeve financiare, rritja e kompanisë si dhe këshillimi, rritja e profesionit, si dhe edukimi dhe mësimi i parave individuale.

Palihapitiya gjithashtu mbajti parasysh se ai synon të rrisë investimet financiare të Social Capital në kompaninë e mjekësisë Clover Health, megjithatë ai nuk deklaroi vetëm sa.

Related: Marketingu i panikut është gabimi më i madh i financuesve të kriptove, zbulon studimi i ri

Profili i Social Capital përbëhet nga 74 firma, si dhe vetë Palihapitiya kënaqet me një total asetesh prej rreth 1.1 miliardë dollarësh, duke e bërë praktikisht një miliarder Bitcoin pasi ai e ka parë prej kohësh Bitcoin si një investim financiar audio.

Kohët e fundit, Palihapitiya në fakt ka filluar të mbështesë detyra në sisteme të tjera të ndryshme si Solana.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju