Vlera totale e siguruar e Chainlink tejkalon 75 miliardë dollarë ndërsa DeFi vazhdon të rritet

Zhvillimi i shpejtë i rrjetit të orakullit në fakt ka qenë i lidhur me zhvillimin e bashkëpronarit të DeFi, Sergey Nazarov, tha se Chainlink po fuqizon gjithashtu metaverset.

Vlera totale e siguruar e Chainlink tejkalon 75 miliardë dollarë ndërsa DeFi vazhdon të rritet

Vlera totale e siguruar nga rrjeti Chainlink ka tejkaluar zyrtarisht 75 miliardë dollarë, duke vënë në dukje një pikë referimi krejt të re për shërbimin e decentralizuar të orakullit që në fakt ka përfunduar duke u identifikuar me zgjidhjet e informacionit të kostos për industrinë DeFi që po zgjerohet me shpejtësi.

Me këtë pikë referimi, Chainlink në fakt ka përfunduar të jetë "një nga format e konsensusit të decentralizuar që siguron vlerën më të madhe në planet", sipas themeluesit të metodës Sergey Nazarov Chainlink është gjithashtu ndër rrjetet me rritje më të shpejtë në të gjithë kriptomat, me vlerë të mençur marrëveshjeje të siguruar. duke u zgjeruar me një element prej 10 duke pasur parasysh se në vitin 2015.

Chainlink, i cili përbëhet nga nyje të pavarura të orakullit, në fakt ka parë një marrje të shpejtë nëpër zinxhirë të shumtë të bllokut kryesor, të përbërë nga Ethereum, Binance Smart Chain si dhe aplikacionet Avalanche DeFi, të cilat i kanë përmirësuar këto, si dhe zinxhirë të tjerë të ndryshëm të bllokut, që përdorin rrjetet e orakullit Chainlink për të fuqizuar mençurinë e tyre. marrëveshjet, duke sjellë informacionin e tregut në aplikacionet monetare në zinxhir.

Related: Strategjitë e Associated Press për të nisur nyjen Chainlink për të lëshuar informacion

Që nga debutimi i rrjetit të tij kryesor në maj 2019, Chainlink në fakt ka lëshuar mbi 700 rrjete orakull, të cilat kanë siguruar mbi 600 milionë faktorë informacioni në 10 blockchains. Siç raportoi CryptoPumpNews në korrik, rrjeti i orakullit në fakt ka futur afërsisht 1.4 shoqërues krejt të rinj çdo ditë në 2021.

Kërkesa për zgjidhjet e orakullit në fakt është zgjeruar ndjeshëm me ardhjen e DeFi, ose financimit të decentralizuar. E matur me vlerën totale të siguruar, ose TVL, industria DeFi aktualisht vlen mbi 253 miliardë dollarë. Tregu në thelb nuk ekzistonte kur Chainlink lëshoi ​​rrjetin e tij kryesor dy vjet e gjysmë më parë.

92f7177815db2b3d9863be29c4e70e8f - Vlera totale e siguruar e Chainlink tejkalon 75 miliardë dollarë ndërsa DeFi vazhdon të rritet - 7

Kur u pyet për zhvillimin e inovacionit "metaverse", i cili u theksua nga riemërtimi total i Facebook në Meta, Sergey Nazarov informoi CryptoPumpNews se Chainlink "tashmë fuqizon shumë aplikacione Metaverse në DeFi, NFT dhe lojëra". Ai përshkroi edhe më shumë:

“Ne presim plotësisht që kontratat inteligjente të fuqizojnë marrëdhëniet e reja që po krijohen në metaverse, veçanërisht pasi këto marrëdhënie duhet të jenë në thelb të pabesueshme, për shkak të nivelit të ri të identitetit që metaversi bën të mundur.”

Related: Axie Infinity, Decentraland si dhe tubimi i kriptove 'metaverse' pasi Facebook u riemërua në Meta

Siç përshkroi Nazarov, Chainlink po përdor Protokollin e Ndërveprueshmërisë Ndër-Zinxhiri, ose CCIP, për të bashkangjitur kozmos të ndryshëm. CCIP "do të përdorë orakujt e Chainlink për t'u mundësuar përdoruesve të lëvizin asetet dixhitale dhe të ekzekutojnë kontrata inteligjente nëpër zinxhirët e ndryshëm të përdorur në të gjithë metaverset," tha ai, duke përfshirë:

"Unë parashikoj që metaverset e pabesueshme kërkojnë të dhëna të pabesueshme, llogaritje të pabesueshme jashtë zinxhirit dhe aftësinë për të përdorur zinxhirë të shumtë, të gjitha mbi të cilat Chainlink tashmë po mbështetet shumë."

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju