Banka Qendrore e Sri Lankës kompleton platformën KYC të provës së konceptit

Paparashikueshmëria aktuale financiare e Sri Lankës duket se është presioni shtytës që qëndron pas pasionit të saj për kriptovalutat, si dhe ekspeditën e re të qeverisë federale drejt teknologjisë moderne KYC.

Banka Qendrore e Sri Lankës kompleton platformën KYC të provës së konceptit

Një procesverbal i ofruar për guv-in e bankës rezervë të Sri Lankës Ajith Nivard Cabraal të hënën përshkroi rezultatet e një pune tashmë të kompletuar Njih-Të-Klientin, ose KYC, me dëshmi të parimit.

Puna banka rezervë e Sri Lankës, e referuar gjithashtu si CBSL, përbëhej nga 3 partnerë që krijuan parimin e platformës KYC të bazuar në Blockchain. Platforma KYC u ekzaminua gjithashtu nga CBSL, si dhe nga 10 institucione financiare të biznesit lokal dhe global, të përbërë nga Amana Bank, Bank of Ceylon, Cargills Bank, Commercial Bank of Ceylon, DFCC Bank, Hatton National Bank, HSBC, National Development. Banka, Banka Popullore si dhe Banka Standarde Chartered Grupi filloi punën në korrik 2019, si dhe përfundoi rritjen si dhe shqyrtimin e platformës spekulative më 10 qershor të këtij viti.

“Ne ftuam kompanitë e softuerit të zhvillojnë një KYC PoC të përbashkët pa pagesë, si një projekt kombëtar. Përgjigja për t'iu bashkuar këtij projekti, si në nivel lokal ashtu edhe ndërkombëtar, ka qenë jashtëzakonisht inkurajuese dhe ne jemi të lumtur të themi se kemi finalizuar përzgjedhjen e aplikantëve të përshtatshëm për të filluar zhvillimin së shpejti, "specifikoi Drejtori i Bankës Qendrore për Pagesat si dhe Settlements D. Kumaratunge.

Puna ishte komponent i një fushate më të madhe të qeverisë federale të Sri Lankës, të emërtuar Vistas of Prosperity, si dhe Splendor, sipas Kornizës Kombëtare të Politikave të vendit. Siç raportohet nga Crypto Daily UK, Ministri i Koordinimit të Projekteve si dhe Monitorimit Namal Rajapaksa, sugjeroi një "Krypto Komitet" krejt të ri për të menaxhuar ekspeditën drejt e në mundësitë e përdorimit të blockchain, si dhe kriptominimin direkt në strategjitë e Sri Lankës. për të zhvilluar një kulturë shtesë elektronike.

Ashtu si shumë vende në mbarë botën, Sri Lanka në fakt ka pësuar ndikime të mëdha financiare për shkak të pandemisë ndërkombëtare të përsëritur. Statistikat e qeverisë rekomandojnë që vendi aktualisht po rikuperohet nga zhvillimi i tij -16.4 i PBB-së në tremujorin e dytë 2. Megjithatë, ai ka hequr mbi 2020 milionë dollarë të ardhura nga tregu i pushuesve, si dhe 400 miliardë dollarë nga puna jashtë vendit gjatë gjithë pandemisë.

Paparashikueshmëria aktuale financiare e Sri Lankës duket se ka qenë në fakt presioni shtytës pas pasionit të saj për kriptomonedhën, si dhe ekspeditën krejt të re të qeverisë federale drejt teknologjisë moderne KYC. Sasia e Rupisë së Sri Lankës në shkëmbimin "peer-to-peer" Paxful u rrit në qiell në vitin 2021. Rritja e vendit në tregtimin e kriptomonedhave, si dhe shpenzimet e shtynë qeverinë federale të Sri Lankës të lëshojë një alarm për publikun e gjerë në lidhje me rreziqet e blerjes kriptovalutat.

Ekspedita kriptocentrike e Qeverisë së Sri Lankës pasqyron aktivitetet rregullatore të qeverive të tjera federale në mbarë botën. Një marrëveshje detyrimi tatimor në shpenzimet e vonuara të Infrastrukturës së Presidentit të SHBA Joe Biden ka theksuar në fakt shumë në tregun e blockchain në SHBA. Gjithashtu i raportuar nga Reuters në korrik, BE-ja zbuloi krijimin e një firme krejt të re për të ndëshkuar pastrimin e parave të gatshme, si dhe për të rritur hapjen në kriptomonedhë.

CBSL në fakt ka ndërmarrë një veprim rregullues më të fuqishëm në vitet e tanishme duke pasur parasysh se në fakt ishte vendosur në Task Forcën Ndërqeveritare të Veprimit Financiar të G7, ose FATF "Lista Grey" në 2016 për mospërputhje në 4 vende: Bashkëpunimi Ndërkombëtar, Mbikëqyrja, Personat juridikë, si dhe marrëveshjet si dhe sanksionet financiare të synuara për përhapjen e armëve Kombi u hoq nga lista kontrolluese gri e FAFT në tetor të 2019-ës.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju