Protokolli Cardano stablecoin Ardana mbledh 10 milion dollarë në raundin e fundit të financimit

Financuesit e kapitalit privat duken të favorshëm në këtë sistem unik të monedhave të qëndrueshme.

Protokolli Cardano stablecoin Ardana mbledh 10 milion dollarë në raundin e fundit të financimit

Ardana, një mjedis stabilcoin përmirësoi blockchain-in Cardano (ADA), mori 10 milionë dollarë burime fillestare nga një ekip financuesish të udhëhequr nga Three Arrows Capital dhe gjithashtu Ascensive Assets.

Ryan Matovu, CEO dhe gjithashtu themelues i Ardana, publikoi deklaratën e pajtueshmërisë në lidhje me ofertën:

“Ndërsa mjedisi i parë i gjithë-në-një i stablecoin përmirësoi Cardano, sistemi ynë u ofron klientëve akses praktik në likuiditet, një çështje gjithnjë e pranishme në globin defi hiper-konkurrues. Ne jemi gjithashtu në gjendje të përfitojmë nga norma, shkallëzueshmëria dhe mbrojtja e Cardano-s për të përdorur një ilaç ekonomik të decentralizuar që përfiton çdo person, dhe gjithashtu shpejt do të ndihmojmë edhe me Fx on-zinxhir.”

Përdoruesit mund të dërgojnë, marrin, blejnë, marrin dhe gjithashtu ofrojnë monedhën e qëndrueshme – të referuar si dUSD – hapur në rrjet. Sigurisht që do të ketë një kurs këmbimi valutor 1:1 me dollarin amerikan, dhe gjithashtu sigurisht që do të kolateralizohet plotësisht me kriptovalutat si ADA.

Ardana përgatitet të mbajë një shitje publike të shenjës së saj të dytë, të referuar si DANA, për administrimin e protokollit siç detajohet në udhërrëfyesin e saj. Dizajnerët e punës planifikojnë që shitja të bëhet më vonë këtë vit, me 35.625 milionë nga 125 milionë simbole të disponueshme për 0.30 deri në 0.60 dollarë secili. Grupi gjithashtu përgatitet të prezantojë një shkëmbim të decentralizuar, ose DEX, të quajtur Danaswap deri në tremujorin e dytë të vitit vijues. Rastet e Ardanas Danaswap sigurisht që do të përfshijë ulje të rrëshqitjes dhe gjithashtu kthimin e mundësive bujqësore për ofruesit e shërbimeve të likuiditetit.

Rrjeti Cardano aktualisht ka ulur kostot e blerjes sesa rrjetet e tjera të ndryshme Ethereum, të cilat mund të jenë të dobishme për nxitjen e monedhave të qëndrueshme. Sipas Bitquery dhe gjithashtu BitInfoCharts në mënyrë specifike, klientët paguajnë një çmim të zakonshëm prej 0.43 dollarë për çdo blerje Cardano, në kontrast me 47.23 dollarë për Ethereum ndonjëherë të revistës. Detyra e rritjes së Cardano-s në fakt ka marrë avull për shkak se Alonzon Fork i tij muajin e kaluar – gjë që bëri të mundur performancën e mençur të marrëveshjes në blockchain e saj.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju