Cardano përgatitet të shkallëzohet me përmirësimin Hydra ndërsa rrjeti arrin 2 milion kuleta

Nuk ka kaluar pothuajse një gjysmë viti, sepse rrjeti i Cardano-s goditi shifrën e 1 milion kuletave.

Cardano përgatitet të shkallëzohet me përmirësimin Hydra ndërsa rrjeti arrin 2 milion kuleta

Në një postim në Twitter të publikuar nga Fondacioni Cardano të hënën, shumëllojshmëria e kuletave Cardano (ADA) ka tejkaluar në fakt shifrën 2 milionë. Rrjeti arriti në pikën e mëparshme të kthesës prej 1 milion kuletash ADA më 22 maj 2021.

Gjatë asaj kohëzgjatjeje, Fondacioni Cardano realizoi në mënyrë efektive pirunin e fortë Alonzo, duke bërë të mundur marrëveshjet e mençura në rrjetin e tij Ndërkohë, Charles Hoskinson, pronari i Cardano, në fakt ka ndryshuar interesin e tij për të rritur nxitjen e inovacionit të blockchain në Afrikë nëpërmjet një cicërimë të publikuar së fundmi. Hoskinson deklaroi se 5 milionë nxënës në Etiopi marrin orarin për të marrë një ID bazuar në blockchain Cardano për gjurmimin e efikasitetit shkollor.

Por avancimi teknik i Cardano-s po merr gjithashtu mesazhin e tarifës-Alonzo Kur u pyet në lidhje me zhvillimin në lidhje me shërbimin e shkallëzimit të shtresave dy të Cardano, Hydra, gjatë një sesioni pyet-me-çdo gjë në 30 tetor, Hoskinson pohoi:

“Ne do të vazhdojmë të shtojmë burime në Hydra dhe jemi përpjekur të identifikojmë disa ekipe në mënyrë që të mund të paralelizojmë rrjedhën e punës sepse është një prioritet kaq i lartë tregtar. Dhe do të jetë shumë e rëndësishme që ne të jemi në gjendje të shkarkojmë një numër të madh të trafikut të transaksioneve që do të vijnë nga të gjitha aplikacionet që do të vijnë.”

Opsionet Layer-2 funksionojnë në krye të një procedure të njohur për të rritur efikasitetin e rrjetit. Ndërkohë, copëtimi në kontekstin e Cardano përfshin transportimin e marrëveshjeve jashtë zinxhirit në pishinat e basteve, ose Hydra Nodes, pa e ndarë vetë ditarin. Teorikisht, synohet që secila nyje Hydra mund të rafinojë 1,000 marrëveshje për të dytin, dhe gjithashtu ka 2 nyje të tilla. Në atë rast, i gjithë rrjeti Cardano mund të rafinojë deri në 1,000 milion oferta për shkallëzim të drejtë të mendimit të dytë. Puna është ende duke kaluar nëpër kërkime dhe zhvillim, pa asnjë ditë specifike të nisjes.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju