ETF-të e kripto-spoteve neutrale të karbonit do të lançohen në Kanada

Investimet e qëllimit sigurisht që do të përcaktojnë ndikimin e karbonit në lidhje me profilin e tij, si dhe kompensimet e blerjes së karbonit në mënyrë të përshtatshme.

ETF-të e kripto-spoteve neutrale të karbonit do të lançohen në Kanada

Dy fonde neutrale të karbonit të mbështetur nga kriptovaluta të tregtuara në këmbim janë pozicionuar për t'u nisur në Kanada duke ofruar një zgjedhje më të gjelbër për kapitalistët institucionalë.

Mbikëqyrësi i zotërimit me bazë në Kanada, Purpose Investments përgatitet të nisë 2 ETF krejt të reja të bazuara në kripto në Bursën e Torontos më 9 nëntor, të cilat të dyja u ofrojnë kapitalistëve një kundërshtim të karbonit.

Purpose sigurisht që do të nisë Bitcoin-in e tyre si dhe ETF-të Ethereum nën BTCC.J si dhe ETHH.J. Ndryshe nga fondet e prezantuara kohët e fundit në SHBA, të cilat janë të mbështetura nga marrëveshjet e së ardhmes, këto fonde sigurisht që do të mbështeten si dhe do të zgjidhen duke përdorur BTC-në si posedim të fshehur.

Kompania me bazë në Toronto ka në fakt partneritet me Patch, një kompani që me siguri do ta ndihmojë atë të përcaktojë ndikimin e karbonit të profileve të kriptove, si dhe të ofrojë shërbime për heqjen e karbonit. Matja e ndikimit të karbonit të minierave të kriptove nuk është punë e thjeshtë pasi ka shumë variabla, megjithatë kompania në të vërtetë ka përshkruar iniciativat e saj si dhe matematikën në një letër të bardhë.

Pas kësaj, qëllimi sigurisht që do të shpenzojë në karbonin e verifikuar për të balancuar detyrat me objektivin për t'u ofruar klientëve ekspozim të drejtpërdrejtë neutral ndaj karbonit ndaj BTC. Disa nga detyrat që do të shpenzojë me siguri konsistojnë në kapjen e drejtpërdrejtë të ajrit, biomasë, mineralizim ose eliminimin e CO2, pylltarisë, plehërimit të detit, si dhe administrimit të papastërtive.

Sipas programit të kompanisë, fondi krejt i ri BTC i Purpose mbante 24,167 BTC (rreth 1.6 miliardë dollarë) që nga 8 nëntori, ndërsa fondi Ether kishte 86,906 ETH (me vlerë rreth 417 milionë dollarë) që nga 8 nëntori.

Related: Green Bitcoin: Ndikimi si dhe rëndësia e përdorimit të energjisë për PoW

Qëllimi i Bitcoin ETF (BTCC-B. TO) ishte fondi fillestar i Bitcoin i Amerikës së Veriut i prezantuar në shkurt. Ai aktualisht ka më shumë se një milion dollarë në sasi, si dhe është kthyer praktikisht 20% gjatë muajit të kaluar sipas Yahoo! Financa.

Qëllimi Ethereum ETF (ETHH.TO) nuk është aq i preferuar me thjesht 210,000 dollarë në sasi të përditshme, megjithatë ai në fakt ka bërë një kthim shumë më të mirë prej 38% gjatë 30 ditëve të mëparshme.

Firma prezantoi gjithashtu ETF-në fillestare që përfshin balancimin e karbonit në Evropë në qershor.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju