Kompania kanadeze e minierave të Bitcoin tani ofron një urë për hendekun e informacionit dhe zgjidhjeve në blockchain

Përshpejtimi i adoptimit të blockchain për kompanitë fillon me një grup konsulentësh {industry} dhe furnizues rezolucioni dhe përfundon me një shabllon hap pas hapi për zbatim.

Kompania kanadeze e minierave të Bitcoin tani ofron një urë për hendekun e informacionit dhe zgjidhjeve në blockchain

Ata që nuk janë të njohur me blockchain gjithashtu mund të imagjinojnë shpejt se përdorimi i tij synohet te kompanitë monetare. Megjithatë, ky është vetëm një softuer i vetëm se si ekspertiza mund të ndihmojë gjithashtu në përshpejtimin e praktikave konvencionale të ndërmarrjes. Midis shembujve të ndryshëm janë ruajtja e sigurt dhe ndërrimi i të dhënave në {industrinë} mjekësore, duke ofruar transparencë ndaj të dhënave në ushqimet që ofrojnë zinxhir dhe përpunim të përshpejtuar në mbulimin e sigurimit {industri}, për të thirrur disa.

Këto i shfrytëzojnë janë të arritshme si pasojë e rregullimit të blockchain si një libër i shpërndarë që lidhet nga shumë nyje. Meqenëse çdo nyje blen një kopje të këtij libri, blockchain mund të sigurojë vërtetësinë e çdo informacioni të dërguar. Ai gjithashtu jep avantazhe të barasvlershme me një zbritje në çmime si pasojë e eliminimit të një ndërmjetësi që mund të përdoret më parë për funksionet e verifikimit. 

Ndërsa ka shumë përdorime, kompanive u mungon një kuptim se si mund të përdoret ekspertiza brenda proceseve të tyre. Meqenëse blockchain mbetet një ekspertizë në rritje, shumë nuk i perceptojnë disa nga teknikat pas përdorimit të tij, se si mund të përdoret për përfitimin më të madh ose vendin ku do të zbulojnë aftësitë për të përcjellë idenë në jetë.

Duke e njohur mungesën e njohurive si një pengesë për hyrjen, blueskyINTEL (BSI) e ka bërë misionin e tyre të ndihmojë kompanitë e të gjitha madhësive, pavarësisht nga {industria}, të perceptojnë se çfarë mund të nënkuptojë kjo ekspertizë për to. Ekuipazhi ka adresuar menjëherë konsideratat rreth hendekut të ekspertizës midis kompanive dhe blockchain për të ndërmarrë veprime, dhe, si pasojë, tani po pohon lëshimin e platformës së tyre të angazhimit të bazuar në ueb. blueskyINTEL do të funksionojë si një informacion për kompanitë mbi bazat e ekspertizës, vlerën pas miratimit të saj dhe mënyrën se si mund të përputhet me planet e ardhshme operacionale të një ekuipazhi.

blueskyINTEL është vetëm një iniciativë e diversifikimit të ndërmarrjeve nga Korporata më e madhe Bluesky Digital Assets (BSDA), një kompani që ka mbajtur një synim afatgjatë për të shfrytëzuar suksesin e saj si një grup minierash kripto, si bazë për zhvillim shtesë. BSDA është për momentin atje për tregtinë publike në Kanada nën BTC: CSE dhe nën BTCWF në SHBA, dhe kuptohet kryesisht për suksesin e saj në minierat dixhitale dhe mjaft lehtësira që funksionojnë edhe sot.

Për çdo pjesë të blockchain

Faqja e internetit e para-lançimit u ofrohet kompanive si hapi i parë në planet ekstra intensive të kompanisë për të prezantuar çdo pjesë të blockchain, një përpjekje e arritshme pasi ekuipazhi fton një grup në rritje për të marrë pjesë.

Në frazat e CEO, Ben Gelfand thotë,

“Uebfaqja e BSI do të bashkojë ofruesit, ekspertët dhe ndikuesit e zgjidhjeve të blockchain në një përpjekje për të ofruar vlerë dhe zgjidhje për bizneset që dëshirojnë të miratojnë një udhërrëfyes blockchain për operacionet e tyre. Ky është një shembull i angazhimit tonë për të qenë më shumë se thjesht një kompani e suksesshme e minierave të kriptove dhe për të mbështetur diversifikimin e vazhdueshëm të biznesit tonë.”

Më shumë informacione mbi blueskyINTEL këtu

Kursi i propozuar hap pas hapi fillon me një ndërmarrje që studion bazat e blockchain, së bashku me një konsideratë shtesë të thelluar të mënyrës se si funksionon. Nga atje, kompanitë mund të përparojnë në eksplorimin e rezolucionit, i cili mund të veprojë si bazë për rritjen e një teknike adoptimi specifike për industrinë. Kjo teknikë më pas mund të plotësohet me një sërë shembujsh të përdorimit të botës reale, në kontrast me një listë të furnizuesve me zgjidhje, të gjitha me qëllim të përfundimit për të ndihmuar pronarët e shtëpive të ndërmarrjeve të ndërmarrin një ekspertizë të gjeneratës së ardhshme për përdorimin e tyre vetë.

Partneritetet shtesë sjellin një zgjidhje të plotë

Ndërsa grupi vazhdon të kthehet kolektivisht, ekuipazhi ka ndarë datën e nisjes së plotë të prodhimit, plot me performancë të përmirësuar që do të bëhet atje në dy tremujorët pasues. 

Suksesi i ndërmarrjes varet nga një komunitet i shumtë. Prandaj, blueskyINTEL po përpiqet për partneritete shtesë me disa nga asetet më të mëdha të blockchain në {industri}, duke u ndërtuar mbi pasurinë e të dhënave si një bazë e shëndoshë për grupet që të fillojnë udhëtimin e tyre.

Mësoni më shumë rreth blueskyINTEL

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk miraton asnjë material ose produkt të përmbajtjes në këtë faqe interneti. Ndërsa ne synojmë t'ju ofrojmë të gjithë informacionin jetik që mund të marrim, lexuesit duhet të bëjnë analizën e tyre më herët sesa të ndërmarrin çdo veprim që lidhet me kompaninë dhe të mbajnë përgjegjësinë e plotë për zgjedhjet e tyre, dhe as ky tekst nuk mund të konsiderohet si financim. rekomandim.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju