Ndërtimi i shumë zinxhirëve është një domosdoshmëri e re për produktet DeFi

Web 3.0 me siguri do të jetë një mozaik me shumë zinxhirë, si dhe detyrat fituese të DeFi sigurisht që do të jenë ato që ndërtojnë përvoja që lidhin sa më shumë blloqe të mundshme.

Ndërtimi i shumë zinxhirëve është një domosdoshmëri e re për produktet DeFi

Në momentin ekzistues, artikulli juaj DeFi kërkon të jetë me shumë zinxhirë për të qenë i përballueshëm – ky është fakti i vështirë (si dhe interesant) i vitit 2021. Pavarësisht nëse jeni duke ndërtuar një buxhet, një zgjidhje huamarrjeje ose një video lojë DeFi, tregu juaj i synuar e kupton këtë ka edhe më shumë në zonën e kriptove sesa Ethereum dhe ata presin që ju të ofroni më të efektshmen nga të gjitha globet.

Duket se me siguri do të ketë vazhdimisht një diskutim në lidhje me atë se cili blockchain përbën strukturën më efektive për detyrat. Siguri dhe siguri e shtuar, çmime të reduktuara të blerjes si dhe norma fantastike – sigurisht që do të ketë vazhdimisht një zinxhir që ofron përfitime më të mëdha. Siç thonë spekulatorët mbi mundësinë e mëposhtme "Vrasës i Ethereum", po krijohet një fakt i ri me shumë zinxhirë që ka një efekt shumë më pak të përballueshëm. Në vend të një strukture të pamëshirshme, e ardhmja e blockchain si dhe DeFi me siguri do të preferojnë ato produkte që përshtaten së bashku drejtpërsëdrejti në një shërbim të klientit me shumë zinxhirë, si dhe në një moment nuk do të kujtojnë ato që mbeten të ndara.

bc56e1a38e2b7ad2bd7b28e0a499ac9f - Ndërtimi i shumë zinxhirëve është një domosdoshmëri e re për produktet DeFi - 7

Ky model mbështetet, pjesërisht, nga komuniteti ekologjik Polkadot si dhe Kusama, i cili u ndërtua me një ideologji shumëzinxhirore në thelbin e saj. Parazinxhirët e bashkangjitur në zinxhirin e stafetëve ndërveprojnë shpejt me njëri-tjetrin, duke e ngritur stolin gjithashtu më të madh për të gjithë zonën. Me koleksionin e dytë të ankandeve publike të portit parachain thjesht rreth kthesës, ato mbeten për të vendosur kërkesën për sektorin multizinxhir.

Projektet që e bëjnë shumë më të lehtë për klientin e zakonshëm të bashkëngjit edhe më shumë sisteme – të tilla si metoda Moonbeam si dhe buxheti Phantom – po rrisin para të panumërta për të përmirësuar këtë fakt të ri me shumë zinxhirë për klientët. Por saktësisht si e shfletoni këtë si programues?

Ne mund të shohim qartë se tregu është formuar nga nevojat e klientëve. Në varësi të kërkesave të tyre, klientët tuaj po mbështeten në blockchains që u ofrojnë shumë më mirë atyre – si dhe në sistemet që ofrojnë akses për ta. Si rezultat, detyrat që mbështesin zinxhirë të shumtë fitojnë tregje më të mëdha të synuara, si dhe më shumë likuiditet. Kjo sugjeron që të paktën, artikulli juaj DeFi kërkon të mbështesë Ethereum-in si dhe një blockchain "niche" – ka drejtues të mirënjohur për tregtimin, vendosjen, simbolet e pandryshueshme (NFT) si dhe shumë më tepër. Dhe sa më shumë zinxhirë me të cilët mund të lidheni, aq më mirë.

Kur jeni një programues që po kërkon këto objektiva me shumë zinxhirë, ka një sërë pengesash me të cilat mund të përballeni.

Related: Sa intriga fshihet pas ankandeve publike të Kusamës?

Barrierat për ndërtimin e shumë zinxhirëve

Çmime të larta: Le të themi se dëshironi të ndërtoni një urë të kryqëzuar; ju duhet të ekzekutoni një mori nyjesh për të gjithë zinxhirët që dëshironi të lidhni me njëri-tjetrin. Është i kushtueshëm, si dhe me të vërtetë i gjerë në lidhje me mirëmbajtjen. Mund të përfundojë me kosto të lartë për një programues që të rrotullohet lart si dhe të drejtojë një nyje të një blockchain të vetëm. Tani fotografia që duhet të bashkëngjitni 2, 3 ose 10.

Është jashtëzakonisht e vështirë në lidhje me pajisjet, mirëmbajtjen si dhe aksesin në burime. Ju keni nevojë për shumë edhe më shumë burime, si dhe investime financiare për të filluar, nëse nuk mund të gjeni opsione të tjera të ndryshme të përballueshme.

Vështirësitë e sigurisë: Në dritën e hakimeve aktuale të urave, siguria dhe siguria vazhdojnë të jenë ndër vështirësitë më të mëdha të lidhura me shumë zinxhirë – kur shkëmbeni pasuri, ka shumë më tepër mundësi për cyberpunks. Nëse hedhim një vështrim në rastin aktual të PolyNetwork, mund të shohim se urat mund të përfundojnë të jenë jashtëzakonisht të prirura.

Hakerët gjetën pikat e dobëta të rrjetit në mesazhet ndërzinxhirore të Poly si dhe i manipuluan ato përpara me një fond prej rreth 600 milionë dollarësh nga klientët. Ky është një mësim thelbësor për opsionet e reja DeFi me shumë zinxhirë për të njohur pasojat e dështimeve të sigurisë dhe sigurisë.

Shtresat e ndërlikimit: Nga programi, lidhja si dhe inkorporimi i zinxhirëve të bllokimit sigurisht që do të përfshijë shtresa të ndërlikimit, si dhe zgjidhjet e nevojshme për të bashkuar zinxhirët e papërshtatshëm. Çdo zinxhir ofron një koleksion të ri të mangësive, pajisjeve, si dhe hollësitë me të cilat kontraktorët me siguri do të kërkojnë për t'u njohur. Kjo ka të ngjarë të tregojë se kompanitë DeFi me siguri do të kërkojnë akses në një pishinë më të madhe të aftësive për të fituar akses në shumë më tepër grupe aftësish.

Janë duke avancuar vazhdimisht, ashtu siç do t'ju duhet patjetër.

Megjithë shërbimin me shumë zinxhirë pengesat si dhe problemin e përfshirë që përfaqëson ndërtimi, produktet DeFi janë jetike për suksesin e ardhshëm të Nuk mund të ketë produkte të ndara në internet në një version 3.0 pasi ato nuk ekzistojnë në një fshesë me korrent, por situata e re ekonomike e decentralizuar e Gjenerimi i projekteve. një kërkesë të re të qëndrueshme, si dhe kornizë të lidhur për të reklamuar veten në mënyrë efikase në këtë situatë ekonomike, si dhe për të marrë Por tregjet e synuara të kënaqur.

Si të arrijmë saktësisht? për të kërkuar për t'u ofruar programuesve akses të thjeshtë dhe ekonomik në nyje, API si dhe asistencë me një shumëllojshmëri gjithnjë në rritje të blockchains. DeFi edhe më shumë mjete për të ndërtuar, programuesit mund të dëmtojnë pengesat për hyrjen si dhe të fillojnë të shtojnë në gjeneratën e ardhshme të blockchain si dhe para.

Kënga e Chandler sa më shpejt që t'i dëmtojmë këto pengesa, aq më të buta do të jenë veprimet tona të mëposhtme për një përvojë shumë më të mirë të klientit, si dhe nxitja masive. 3.0”, si dhe ai laureat. Shërbimet e Uebit të Amazon më parë funksiononin si projektues në (*).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju