Ndërtimi i një rruge drejt financave të qëndrueshme dhe adoptimit të blockchain fillon me pagesat

Metodat e qëndrueshmërisë të udhëhequra nga Blockchain mund të jenë blerjet e vërteta të shlyerjes së transformimit dhe që kërkon tregu më i lartë financiar.

Ndërtimi i një rruge drejt financave të qëndrueshme dhe adoptimit të blockchain fillon me pagesat

Problemet klimatike dhe ekologjike janë vetëm duke u rritur në masë, me rritjen e niveleve të temperaturës dhe katastrofa krejtësisht natyrore që ndodhin në një vend pas një tjetër. Në vend që të mbyllin një sy në drejtim të këtyre problemeve, popullsia në fakt ka përfunduar të jetë shumë më e ndërgjegjshme për sjelljet e tyre të marrjes, duke nxitur në drejtim të zbulimit të metodave edhe më të qëndrueshme për të kënaqur kërkesat e tyre. Po kështu, emrat e markave në të vërtetë i janë përkushtuar gjithashtu uljes së ndikimit të tyre.

Ndërsa shumica e kompanive në fakt kanë marrë një qëndrim shumë më të qëndrueshëm, tregu i shlyerjeve në fakt ka rënë prapa. Meqenëse shumë yje krejt të rinj dhe teknika vendosjeje janë regjistruar në garë, mënyra e tyre e të menduarit është krijuar në fakt për të fituar fitime pa ndjenjën e detyrës sociale, ekologjike ose financiare.

Rigjykim

Kjo mënyrë të menduari ka dhënë në fakt që është shfaqur me shpenzimet e larta të këtyre zgjidhjeve për klientët. Shtrembërimi midis efektit dhe detyrës sociale të biznesit në fakt sapo ka vazhduar të zgjerohet derisa globi iu prezantua idesë së teknologjisë moderne të blockchain. Me blockchain, ekziston mundësia për të hyrë në një shkallë të përfshirë të hapjes, duke shkaktuar më pak kërcënime kur përdoret siç duhet.

Në përmirësimin e hapjes së pakrahasueshme në blerje, përvojës së zgjeruar të përdoruesit fundor, efektivitetit shumë më të mirë të procedurave dhe normave më të shpejta të marrëveshjeve në procedurat e shërbimit, vijnë duke u shtuar spin-offs të natyrës së tij të decentralizuar.

Shqetësimi pas kësaj përfundon: "a nuk është koha për të përfituar nga kjo teknologji për të ndryshuar rregullat e lojës dhe për t'i bërë financat më etike dhe të përgjegjshme?"

Është kjo hapësirë ​​me financa tipike që Retreeb e plotëson si një zgjedhje e qëndrueshme.

Në rekomandimin për tregun ekzistues, një pjesëmarrës nga grupi i tyre ndan, "në zemër të shkëmbimeve ekonomike, pagesa është çelësi për të bërë rrjedhën kryesore të blockchain dhe ndërtimin e rrugës drejt një financimi të ri të qëndrueshëm".

Përtej mbështetjes në ndërmjetës

Aty ku ishte financa kur një treg veçanërisht jotransparent, Retreeb po u ofron konsumatorëve të tij kapacitetin për të riposeduar kontrollin mbi blerjet ekonomike. Dizajni i tyre i bazuar në detyrën e biznesit dhe social, i inkorporuar me dizajnin ekonomik të fuqizuar nga blockchain, ofron një teknikë të çndërmjetësuar të shlyerjes pa kompensimet ndërbankare tipike sot.

Prandaj, shitësit aktualisht mund të parashikojnë një kosto shumë më të vogël prej 0.9% deri në 1.5% në kontrast me 2.5% -5% tipike nga lojtarët e tregut qendror si Visa ose Paypal sot.

Rigjykim

Kjo është e realizueshme shumë falë teknologjisë moderne të Fantom Opera dhe kuadrit blockchain mbi të cilin Retreeb ndërton marrëveshjen e tij – një kornizë që ofron blerje të shpejta, të lira dhe shumë shanse për avancim.

Edhe pse i ulur, sistemi vazhdon të premtojë një të tretën e kostove të tyre (33%) në drejtim të punëve sociale që zgjedhin klientët, diçka që sistemi i referohet si kthim i njëtrajtshëm i parave.

Më shumë kuptime nga Retreeb më poshtë

Në metodë, Retreeb përdor një "model dy-themelues", i përbërë nga tokenizimi i blerjeve dhe transfertat e institucioneve financiare SEPA. Tokenizimi zbatohet me një lloj "Lachesis DAG" të Fanthom në Protokollin Lachesis Kolona e dytë në dizajnin themelor shikon transferimin e institucionit financiar SEPA, i cili synon të shpërndajë qarkullimet ekonomike fiat, të cilat si pasojë, ndihmojnë sistemin të rifitojë kontrollin mbi marrëveshjen. për të përdorur dizajnin e tij të shërbimit.

Retreeb gjithashtu përdor një sistem me dy aktive, që përfshin (S) TREEB (Stablecoin i Retreeb) dhe (U) TREEB (Token Utility e Retreeb).

Përdorimi i këtyre teknologjive moderne të decentralizuara së bashku ndihmon në krijimin e një dizajni shërbimi të bazuar në parime dhe qëndrueshmëri në krahasim me suksesin vetëm.

Hapja e metodës drejt financave morale

Që nga fillimi i firmës, ata në fakt kanë ndërtuar në mënyrë efikase një grup global, gjithsej me profesionistë entuziastë nga fusha të ndryshme. Pas rritjes së 2.2 milionë dollarëve, Retreeb prezantoi token e tyre në bashkëpunim me Spookyswap, duke u vendosur në 9 vendet kryesore të punës në mbarë botën. Ata në fakt i kanë dhënë asaj një lagje të zgjeruar prej mbi 28,000 fansash në Twitter dhe 16,000 në Telegram.

Grupi garanton se do të vijnë shumë më tepër përditësime. CEO i tyre prezantoi "lansimin e menjëhershëm" të programit të tyre të shtrimit gjatë Konferencës së Zhvilluesve Fantom

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Retreeb

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju ofrojmë detaje shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe të sjellin përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky shkrim nuk mund të merret. në konsideratë si rekomandime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju