Çmimi i BTC-së 'gati për t'u grumbulluar' me demat e Bitcoin të qartë për t'u tarifuar me 85 mijë dollarë — analizë

Nivelet aktuale të të gjitha kohërave të vitit 2021 janë jashtë radarit për të gjithë si rezistencë, zbulon analiza e re e tregut.

Çmimi i BTC-së 'gati për t'u grumbulluar' me demat e Bitcoin të qartë për t'u tarifuar me 85 mijë dollarë — analizë

Bitcoin (BTC) është "gati për t'u grumbulluar" edhe një herë pasi aktiviteti i çmimeve të BTC bëhet i favorshëm në kohëzgjatje thelbësore, thotë sistemi i tregtimit Decentrader.

Në përmirësimin e saj më të ri të tregut më 29 tetor, kompania parashikoi avantazhe të reja hyrëse për Bitcoin, i cili në të vërtetë ka humbur, i renditur nën nivelet më të larta të të gjitha kohërave sot.

Mundësi 150,000 dollarë në fund të vitit

Pavarësisht zhvendosjes anësore të BTC/USD duke ruajtur të menduarit e tregjeve, probabilitetet janë ende të gjata që fitimet të shkojnë në afat të shkurtër, mendojnë ekspertët.

Ndërsa vendndodhja rreth 2 niveleve më të larta të këtij viti – 63,900 dollarë dhe gjithashtu 67,100 dollarë – janë theksi kryesor i bisedës, fërkimi i vërtetë mund të ekzistojë në fakt thjesht në zonën e eksplorimit të çmimeve afër 100,000 dollarëve.

"Në një bazë teknike, të ciklit të tregut dhe në bazë të zinxhirit, ne vazhdojmë të besojmë se zona tjetër e madhe e vështirësisë për $BTC nuk do të godasë derisa të afrohemi $85,000 - $90,000," parashikimet e përmirësimit.

Kjo planifikon pjesërisht për një rast të zakonshëm të zhvendosjes, duke përfshirë modelet 128-ditore dhe gjithashtu 200-ditore, të cilat në fakt tradicionalisht kanë shkaktuar "përmbysje" të "qëndrueshme".

Më afër ditës së sotme, grafiku treditor i Bitcoin, të cilin Decentrader e konsideron si një pajisje çmimi specifikisht të saktë, është aktualisht i favorshëm, duke mohuar marrëveshjen aktuale të uljes së përditshme dhe gjithashtu neutrale një herë në javë.

Ky është një përbërës aktiv që ushqehet direkt në një rrjet të mundshëm për aktivitetin e çmimeve që mund të shohë që Bitcoin të arrijë 150,000 dollarë deri në fillim të 2022.

2d15f6d29624ae774f2e49a642a5f9d8 - Çmimi i BTC 'gati për t'u grumbulluar' me demat e Bitcoin të qartë për t'u tarifuar me 85 mijë dollarë — analiza - 9

Statusi me furnizimin total të Bitcoin duhet të ndihmojë çështjen – shkëmbimi vazhdon deri në vjeshtë, duke sugjeruar vullnetin për të mbajtur, në krahasim me tregun, mes investitorëve.

“Dëshmitë vazhdojnë të sugjerojnë se pjesëmarrësit ekzistues të tregut mbeten të fortë. Një pikë e të dhënave për të mbështetur këtë është kullimi i vazhdueshëm i Bitcoin nga shkëmbimet pasi përdoruesit zgjedhin të vendosin Bitcoin-in e tyre në ruajtje të ftohtë. Ndikimi neto i kësaj është se oferta afatshkurtër zvogëlohet, "përfundoi përmirësimi në lidhje meBitcoin.

“Derisa të ndryshojë ky trend, do të vazhdojë të ushtrojë presion në rritje mbi çmimin pasi kërkesa për Bitcoin duhet të pranojë çmime më të larta mes ofertës së kufizuar në dispozicion.”

5c27435f71cd672acc381ead84e5b097 - Çmimi i BTC 'gati për t'u grumbulluar' me demat e Bitcoin të qartë për t'u tarifuar me 85 mijë dollarë — analiza - 11

ARK kontrollon zhvillimin e avancuar të tregut

Gjithashtu duke marrë një pamje më gjithëpërfshirëse në gjendjen e Bitcoin në përfundim të "Uptober" është mbikëqyrësi i pronës ARK Invest.

Të ngjashme: Mos u ulni në Bitcoin tani, thotë investitori i aftë që e quajti përplasjen e vitit 2018

Në këstin më të përditësuar të përmbledhjeve të saj të përkushtuara të lançuara sot, kompania famëkeqe e favorshme numëroi metrikat për të përcaktuar se sa avantazh total ka lënë në të vërtetë BTC/USD.

Pjesa më e madhe sugjeron, siç raportoi CryptoPumpNews, se vrapimi i demit ka mbaruar, pavarësisht nëse disa shkojnë drejt e drejt zonës e cila në të vërtetë ka treguar tradicionalisht një majë cikli.

“Në këndvështrimin tonë, vlera e Bitcoin është një funksion i dobisë së tij ekonomike, ndërsa vlera e bitcoin është një funksion i ofertës dhe kërkesës së tij. Në periudhën afatshkurtër dhe afatmesme, ne besojmë se investitorët duhet të jenë në gjendje të vlerësojnë sjelljen e blerësit dhe shitësit në Bitcoin dhe të përdorin matjet e vlerës relative për të menaxhuar pozicionet e bitcoin në mënyrë aktive, "duke vazhduar me diskursin e lexuar.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju