BTC Markets punëson ish-drejtues të ASX dhe Tyro në bordin këshillues

David Raper dhe Garry Duursma sigurisht që do të regjistrohen me bordin këshillues në shkëmbimin më të madh të kriptove në Australi, BTC Markets

BTC Markets punëson ish-drejtues të ASX dhe Tyro në bordin këshillues

Shkëmbimi më i madh i zotërimeve elektronike në Australi, BTC Markets, ka prezantuar në fakt se me siguri do të përfshijë 2 përmirësime krejt të reja për të moshuarit në Bordin e tij Këshillues, David Raper dhe Garry Duursma BTC Markets ka 325 mijë klientë australianë, të cilët në fakt kanë tregtuar mbi 17.1 miliardë dollarë. në sistem.

CEO e BTC Markets, Caroline Bowler, informoi CryptoPumpNews se konsultimi i të dy drejtorëve të rinj me siguri do të ndihmonte sistemin të arrijë vizionin e tij për rritjen e tregut.

"Ne kemi kërkuar për disa kohë që njerëzit të bashkohen në atë nivel të lartë këshillues," informoi ajo CryptoPumpNews, duke përfshirë se të dyja vizitat janë "në hapin e duhur dhe pjesë e një plani më të gjerë për zgjerim".

Të dy të emëruarit e rinj në të vërtetë kanë funksionuar më parë në financime tipike. Duursma operoi në vendbanimet Tyro për 7 vjet dhe në fakt ka operuar gjithashtu në Mastercard

Bowler dëshiron që historia dhe përvoja e tij në sistemet e ripagimit me siguri do ta ndihmojnë bursën të përmbushë supozimet e bazës së saj konvencionale progresive të klientëve për të kaluar në mënyrë të përsosur midis fiat-it dhe kriptos.

“Arsyeja pse ne po shqyrtojmë pagesat është sepse ne parashikojmë një industri të shërbimeve financiare ku pritshmëria e klientit është të lëvizë midis fiat-it dhe kriptos pa probleme. Ne parashikojmë një bazë klientësh ku ata i shohin të gjithë së bashku, në vend që të dallohen, "tha ajo.

Raper operoi në ASX për 15 vjet dhe në të njëjtën mënyrë ka mbajtur pozicione në JP Morgan dhe SFECorporation Bowler informoi CryptoPumpNews: "Z. Përvoja e Raper në ASX nuk është vetëm për klientët me pakicë, por është gjithashtu shumë nga ana institucionale. Dhe për ne, ky është trendi që ne po kërkojmë të kapim.”

Ajo gjithashtu thekson se të dy drejtorët e rinj me siguri do të jenë në gjendje të ndihmojnë në rritjen e disa vendeve të punës në të ardhmen, për të cilat shkëmbimi po "punon në sfond", të përbërë nga "kanalet e pagesës dhe kalimi në një zgjidhje të kujdestarisë nga palët e treta". .” Shkëmbimi gjithashtu përgatitet të "rrisë numrin e projekteve të argumenteve dhe monedhave ndërsa kalojmë përmes Q4 në Q1".

“Ne kemi gjithashtu projekte partneriteti afatgjata për të cilat kemi filluar të punojmë, të cilat vërtet do të mbështeten në ekspertizën e z. Duursma dhe z. Raper.” Ajo nuk ishte në gjendje të jepte asnjë lloj informacioni të shtuar në lidhje me çdo lloj pune të ardhshme tani.

Related: Ka një bum Bitcoin midis Baby Boomers, regjistron BTC Markets

Modifikimet vijnë në mes të rritjes së stresit qeverisës në Australi në përputhje me lëshimin e rekordit të senatorit Andrew Bragg në Australi si një qendër teknologjike, e cila kërkonte një mbikëqyrje të shtuar në tregun e kriptove.

Bowler informoi CryptoPumpNews se BTC Exchange është "me të vërtetë i kënaqur me potencialin për rregullim", pavarësisht nga vështirësitë e mundshme që mund të pozicionojë për sistemin. Ajo përfshiu se Raper dhe Duursma janë të dy të aftë "në trajtimin e llojit të detyrimeve të raportimit dhe masave të ndryshme të pajtueshmërisë që ne do të duhet të vendosim".

“Ata janë mësuar aq shumë të punojnë brenda një kuadri të rregulluar, saqë kjo do të jetë thjesht thelbësore, veçanërisht pasi ne po ndërtojmë shumë produkte nga fillimi. Kështu që të përvetësohet ajo përvojë do të jetë e paçmueshme,” përfshiu ajo.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju