PARAQITJA: Sheshi riemërtohet në Blloko pasi fokusi zhvendoset në blockchain

“Blloku është një emër i ri, por qëllimi ynë i fuqizimit ekonomik mbetet i njëjtë. Pavarësisht se si rritemi apo ndryshojmë, ne do të vazhdojmë të ndërtojmë mjete për të ndihmuar në rritjen e aksesit në ekonomi”, tha Jack Dorsey.

PARAQITJA: Sheshi riemërtohet në Blloko pasi fokusi zhvendoset në blockchain

Kompania e pagesave dixhitale Square njoftoi se ka ndryshuar emrin e kompanisë në Block, me sa duket në një zhvendosje drejt teknologjisë blockchain.

Në një postim në Twitter, Square tha se riemërtimi do të sjellë firmën e pagesave së bashku me Cash App, projektin e decentralizuar të shkëmbimit të Bitcoin (BTC) tbDEX dhe platformën e transmetimit të muzikës dhe videove Tidal. Një njoftim shoqërues i lajmeve tha se Square Crypto, dega e firmës së pagesave e fokusuar në kriptovaluta, gjithashtu do të ndryshojë emrin e saj në Spiral dhe do t'i bashkohet familjes Block.

"Blloku i referohet blloqeve të lagjes ku gjejmë shitësit tanë, një zinxhir bllokimi, partitë e bllokut plot muzikë, pengesa për të kapërcyer, një pjesë kodi, blloqe ndërtimi dhe sigurisht kube tungsteni," pohoi Square "Ne kemi punuar për të bërë ky ndryshim për më shumë se një vit, dhe përfaqëson vetëm një ndryshim të emrit tonë zyrtar të korporatës; jo qëllimi ynë, vizioni ynë, struktura jonë apo mënyra se si veprojmë.”

Riemërtimi vjen thjesht 2 ditë pasi CEO i Square – aktualisht Block – Jack Dorsey dorëzoi mjedisin e tij në Twitter, duke përmendur kërkesën për të ofruar zëvendësuesin e tij, oficerin kryesor të inovacionit të policisë dhe gjithashtu pjesëmarrësin në bordin Parag Agrawal, zonën në punë pa ndikimin e tij në rrjetet sociale titan. Për momentin, disa hipotezuan se Dorsey sigurisht që do të merrte shumë më thellë në kripto dhe gjithashtu në blockchain nëpërmjet procedurave të Square, në mënyra të ngjashme Facebook e transformoi fokusin e tij larg rrjeteve sociale me një riemërtim në Meta.

"Blloku është një emër i ri, por qëllimi ynë i fuqizimit ekonomik mbetet i njëjtë," pohoi Dorsey për modifikimin e emrit. “Pavarësisht se si rritemi apo ndryshojmë, ne do të vazhdojmë të ndërtojmë mjete për të ndihmuar në rritjen e aksesit në ekonomi.”

Related: Jack Dorsey përshkruan përgatitjen tentative të Square për çantën e pajisjeve Bitcoin

Square pretendoi se modifikimi i ligjshëm i emrit me siguri do të funksiononte "në ose rreth" 10 dhjetor. Sipas firmës, sigurisht që nuk do të ketë modifikime biznesi në Block, Cash App, Tidal, Spiral ose tbDEX.

Kjo përrallë po krijon dhe gjithashtu sigurisht që do të përmirësohet.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju