FAQJA: Meta zgjeron përshtatshmërinë për reklamat e kriptove në Facebook

Biznesi deklaroi se me siguri do të lejojë shumë më tepër promovime të kriptove dhe gjithashtu blockchain në Facebook dhe gjithashtu në Instagram për shkak të kushteve të zgjeruara të pranueshmërisë.

FAQJA: Meta zgjeron përshtatshmërinë për reklamat e kriptove në Facebook

Media sociale dhe gjithashtu industria metaverse Meta ka zgjeruar në fakt nevojat e pranueshmërisë për të drejtuar promovime të kriptomonedhave në Facebook, duke u ofruar firmave shumë më tepër fleksibilitet për të tregtuar ofertat e artikujve të posedimit elektronik.

Meta prezantoi të mërkurën se, me efikasitet në çast, me siguri do të njohë 27 licenca rregullatore nga tregtarët, nga thjesht 3 që ishin më parë. Kjo nënkupton që shumë më tepër aplikacione për reklamat e kriptomonedhave sigurisht që do të miratohen. Rregullimet tregohen në zonën 10 të planit të përmirësuar të reklamave dhe marketingut të Facebook të titulluar, "Produktet dhe shërbimet e kriptomonedhave".

Përpara përmirësimit, vetëm një sektor i pakët i firmave të kriptove kishte aftësinë për të promovuar në Facebook për shkak të faktit se sistemi identifikoi një pjesë të vogël të licencave rregullatore. Sipas planit të përmirësuar, respektimi i shërbimeve dhe produkteve të kriptos mund të marrë aktualisht pëlqimin me shkrim për të shfaqur reklama në Facebook:

  • Shkëmbimet e kriptomonedhave dhe gjithashtu sistemet e tregtimit
  • Huazim në kriptomonedhë dhe gjithashtu zgjidhje huazimi
  • Libër xhepi i kriptomonedhës
  • Objektet e nxjerrjes së kriptomonedhave

Në përmirësim, shërbimet dhe produktet që lidhen me inovacionin e blockchain, informacionin kripto, edukimin dhe mësimin, teknikat e shlyerjes dhe gjithashtu produkti mund të tregtohet pa pëlqimin e krijuar paraprakisht. Një përfaqësues i Meta-s verifikoi për CryptoPumpNews se rregullimet ndikojnë gjithashtu në Instagram, të cilin e ka biznesi.

Meta diskutoi se plani i përmirësuar tregon rritjen dhe politikën e ngritur të tregut të kriptove, veçanërisht:

“[O]gjatë viteve, peizazhi i kriptomonedhave është pjekur dhe stabilizuar dhe ka përjetuar një rritje në rregulloren e qeverisë, gjë që ka ndihmuar në vendosjen e përgjegjësive dhe pritshmërive më të qarta për industrinë. Në vazhdim, ne do të largohemi nga përdorimi i një sërë sinjalesh për të konfirmuar përshtatshmërinë dhe në vend të kësaj do të kërkojmë një nga këto 27 licenca.”

Related: Kreu i kriptove të Metës do të bjerë në fund të vitit

Facebook u riemërua në Meta në tetor për të pasqyruar aspiratat e tij në zgjerim pas faqeve standarde të mediave sociale. Siç raportoi CryptoPumpNews, biznesi synon të ndërtojë një "metaverse" që bashkon faqet elektronike të mediave sociale me botën reale.

Facebook fillimisht nxori jashtë ligjit kriptovalutat dhe gjithashtu ofertat e para të monedhave në janar 2018 për shkak të shqetësimeve të supozuara për “praktika mashtruese promovuese”. Rreth 6 muaj më vonë, biznesi e ndryshoi kufizimin e tij mbulues për reklamat e kriptove, megjithatë mbajti një listë të gjatë kontrolli të shërbimeve dhe produkteve të ndaluara.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju