HYRJE: Mastercard lëshon karta të lidhura me kripto në të gjithë Azinë dhe Paqësorin

Nga CBDC-të tek vendbanimet, si dhe përafërsisht kripto-forenzika, Mastercard ka qenë në të vërtetë jashtëzakonisht energjik në tregun e parave elektronike.

HYRJE: Mastercard lëshon karta të lidhura me kripto në të gjithë Azinë dhe Paqësorin

Titani i kartave të kreditit Mastercard bëri një hov të madh në tregun e posedimit elektronik të martën duke zbuluar lëshimin e kartave të shlyerjes të lidhura me kripto në të gjithë zonën Azi-Paqësor.

Në bashkëpunim me 3 kompani të kriptomonedhave, veçanërisht Amber Group si dhe Bitkub në Tajlandë si dhe CoinJar në Australi, Mastercard me siguri do të përdorë kartat e shlyerjes të financuara nga kripto, të cilat i lejojnë individët të transformojnë menjëherë pronat e tyre elektronike në para tipike fiat.

“Në vend që të transferojnë drejtpërdrejt kriptovalutat te një tregtar, mbajtësit e kartave tani do të jenë në gjendje të konvertojnë menjëherë kriptovalutat e tyre në monedhë tradicionale fiat, e cila mund të shpenzohet kudo që Mastercard pranohet në të gjithë botën, si në internet ashtu edhe jashtë linje,” pohoi firma.

Megjithëse Mastercard me të vërtetë nuk e përcaktoi se cilat kriptovaluta do të mbështeteshin me siguri, firma zgjodhi Bitcoin (BTC) si dhe Ether (ETH) si 2 prona që aktualisht janë miratuar nga disa shitës, megjithatë nuk kanë arritur ende mbështetje në shkallë të gjerë. Sipas studimit të vetë Mastercard për zonën Azi-Paqësor, 45% e individëve të kontrolluar deklarojnë se po mendojnë të përdorin kriptomonedhën në vitin e ardhshëm.

Lajmet për kartat e vlerësimit të kreditit të kriptove u përhapën me shpejtësi në të gjithë Twitterin, me influencuesit që promovojnë hijeshinë tradicionale në rritje të Bitcoin, si dhe kriptovalutave të tjera të ndryshme. Edhe pse kripto po vlerëson origjinalitetin e sapo gjetur si një kurs zotërimi i investueshëm, siç konfirmohet nga pikë referimi aktual prej 3 trilion dollarësh në treg, përvetësimi në industrinë e vendbanimeve në fakt ka qenë shumë më i ngadalshëm.

Related: Mastercard po përgatit objektet e saj për zbatimin e CBDC-ve

Mastercard, nga ana tjetër, ka pasur gjurmët e gishtave në të gjithë tregun e kriptomonedhave, ndoshta paraprakisht që pronat elektronike me siguri do të fitojnë kontrollin e tyre si një vektor i ripagesave. Muajin e kaluar, titani i kartës së pagesës zbuloi strategji për të mundësuar shoqëruesit e Shteteve të Bashkuara të përdorin përfitimet e angazhimit të kriptove. Duke bashkëpunuar me sistemin elektronik të posedimit Bakkt, Mastercard pretendoi se synon t'u mundësojë konsumatorëve në Shtetet e Bashkuara të blejnë, ofrojnë dhe mbajnë kripto me buxhete kujdestarie.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju