FAQJA: KushtetutaDAO nuk arrin të fitojë ankandin e Sotheby's

Të ardhurat nga shitja e Kushtetutës së SHBA me siguri do të përfitojnë nga Fondacioni Dorothy Tapper Goldman

FAQJA: KushtetutaDAO nuk arrin të fitojë ankandin e Sotheby's

Ekipi on-line, Kushtetuta DAO, në fakt ka ndaluar së punuari në propozimin e tij për blerjen e versionit të parë të printuar, dublikatën e fundit të Kushtetutës së SHBA-së në ankand publik në Sotheby's të enjten.

""Botimi zyrtar" i Kushtetutës së Shteteve të Bashkuara" u fitua nga një blerës i mundshëm i paidentifikuar për 41 milion dollarë (ose 43.2 milion dollarë pas kostove të ankandit), duke treguar që DAO ndaloi së punuari në përpjekjet e tij historike për ta vendosur atë "në duart e The Njerëzit.”

Informacioni u transmetua në një deklaratë për autoritetet Discord "Ndërsa ky nuk ishte rezultati që shpresonim, ne ende bëmë histori sonte," thuhej në mesazh.

Ky dublikatë e detajeve është vetëm një nga trembëdhjetë kopjet e thjeshta të Botimit Zyrtar të Kushtetutës nga Konventa Kushtetuese. Fillimisht u ble nga Sotheby's nga projektuesi i ndjerë i pasurive të paluajtshme S. Howard Goldman në 1988 për 165,000 dollarë. E veja e tij Dorothy Goldman e vendosi atë në shitje këtë vit dhe gjithashtu mori një vendim që fitimet me siguri do t'i shkojnë Fondacionit Dorothy Tapper Goldman.

f3565bdf112537553c99990de63126c4 - THYERIM: KushtetutaDAO nuk arrin të fitojë ankandin e Sotheby's - 11

Individët e projektit filluan të grupohen vetëm një javë më parë si një kompani e decentralizuar vetëqeverisëse, ose DAO, për fondet e pishinave për ankand Në orët që çuan përpara shitjes, Kushtetuta DAO në fakt kishte rritur mbi 49 milionë dollarë në kontributet e Ethereum të mbledhura me anë të Juicebox, një sistem për punë të bazuara në Ethereum në pronësi të komunitetit.

34f879f8e9451fb496befb2be0145d15 - THYERIM: KushtetutaDAO nuk arrin të fitojë ankandin e Sotheby's - 13

Në këmbim të kontributeve, 17,437 mbështetësve iu lëshuan simbolet e administratës të quajtura PEOPLE. Këto nuk japin zotërim të fraksionalizuar, përkundrazi u ofrojnë pronarëve të shenjave aftësinë për të votuar mbi propozimet rreth kornizës, administrimit dhe gjithashtu udhëzimeve funksionale.

Pjesëmarrësit me siguri do të jenë në gjendje të marrin një rimbursim të pagesës së tyre me anë të Juicebox.

0a61d51797aa49bfc08318a6cf7f89d4 - THYERIM: KushtetutaDAO nuk arrin të fitojë ankandin e Sotheby's - 15

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju