Brave lançon portofolin e kriptove me bazë shfletuesi për të luftuar shtesat e rreme

Brave Browser pengon furnizuesit e portofolit si MetaMask duke paraqitur një portofol kriptovendës të ndërtuar direkt në shfletuesin e internetit.

Brave lançon portofolin e kriptove me bazë shfletuesi për të luftuar shtesat e rreme

Shfletuesi i internetit i orientuar drejt privatësisë, Brave vazhdon të rrisë përkushtimin e tij ndaj nxitjes së kriptomonedhave duke ndryshuar portofolin e tij të kriptomonedhës me bazë zgjerimi me një portofol të bazuar në shfletues.

Biznesi zbuloi për Crypto PumpNews të martën se po përgatit lançimin kryesor të Brave Wallet; një portofol kriptovalutash me vetëkujdes, i ndërtuar direkt në shfletuesin e internetit të kompjuterit desktop Brave, duke i lejuar individët të blejnë dhe gjithashtu të blejnë kriptomonedha si Ether (ETH).

Brian Bondy, oficer kryesor i policisë së inovacionit dhe gjithashtu themelues në Brave, informoi Crypto PumpNews se portofoli krejt i ri ndryshon pirunin e zgjerimit MetaMask të Brave të quajtur Crypto Wallets Sipas CTO, aplikacioni krejt i ri që u "ndërtua nga themeli, në mënyrë origjinale të drejtë". në Shfletuesin Brave."

Portofoli krejt i ri është i ndryshëm nga libra xhepi të ndryshëm web3 si MetaMask, sepse nuk u kërkon individëve të shkarkojnë dhe instalojnë një zgjerim, por në vend të kësaj është ndërtuar direkt në vetë shfletuesin e internetit si një funksion thelbësor. Sipas kompanisë, kjo synon të zvogëlojë kërcënimet e sigurisë dhe gjithashtu varësinë nga CPU shtesë dhe gjithashtu memoria.

Bondy deklaroi se portofoli i kriptomonedhës së shfletuesit të internetit është i krahasueshëm me pajisjet e librave të xhepit kripto pasi ekzekuton portofolin e tij determinist të porositur nga BIP32.

“Fondet ruhen gjithmonë në blockchain, por çelësat për të zhbllokuar ato fonde ruhen në Brave Wallet,” tha Bondy. Ai përfshiu sekretet ekskluzive të atij individi që qëndrojnë vazhdimisht në veglat e pajisjeve nëse individi zgjedh të bashkojë një portofol pajisjesh nga furnitorë si Ledger ose Trezor.

Sipas Bondy, varësia e tregut nga librat e xhepit të kriptove në llojin e shtesave të shfletuesit të internetit është ndër pengesat kryesore për nxitjen e zakonshme të kriptove për shkak të sigurisë së tyre të kufizuar.

“Një nga problemet më të mëdha me shtesat është se sa e lehtë është për kriminelët të bëjnë ato të rreme duke pretenduar se janë një shtesë e mirë e portofolit – sulme të tilla mashtrimi janë mjaft të zakonshme,” tha CTO. Bondy përmendi raste si shtesat e rreme të MetaMask që synojnë të marrin kriptomat e individëve, duke mbajtur parasysh se këto gjithashtu "priren të grumbullojnë një sërë varësish kodesh" që mund të çojnë në gabime të pazgjidhura të auditimit të sigurisë me kalimin e kohës, duke përfshirë:

"Zgjerimet nuk mund të pikturojnë në "kanavacën e plotë" të ndërfaqes së shfletuesit të internetit, veçanërisht jo në shiritin e adresave ose shiritin e veglave të padiskutueshme. Brave Wallet mund ta përdorë plotësisht këtë vendndodhje të ndërfaqes së përdoruesit për të ndihmuar individët e sigurt që të mos mashtrohen.”

Portofoli Brave u lejon individëve të negociojnë në "pothuajse çdo aset kripto", duke mbajtur të gjitha zinxhirët e përshtatshëm me Makinën Virtuale Ethereum ose EVM, e përbërë nga Polygon, xDai, Orteku dhe gjithashtu të tjerë. Ndihma për Bitcoin (BTC) mbetet në rritje dhe gjithashtu sigurisht që do të vijë një ditë më vonë, tha Bondy. Ndërsa biznesi synon të rrisë shfletuesin e tij të internetit me akoma më shumë blockchain, Brave Wallet sigurisht që do të inkorporojë gjithashtu blockchain Solana në 2022.

Përveç mbështetjes së komunikimeve DApp, Brave Wallet gjithashtu i lejon individët të dërgojnë dhe gjithashtu të marrin simbole të pandryshueshme, ose NFT, të bazuara në zinxhirë bllokues të pajtueshëm me EVM. Portofoli gjithashtu i lejon individët të blejnë kripto me disa para fiat që përbëhen nga dollari i Shteteve të Bashkuara ose euro përmes zgjidhjes crypto-to-fiat Wyre.

Brave Wallet është pa kosto dhe gjithashtu ofrohet menjëherë në kompjuterin desktop, ndërsa aplikacioni i tij celular sigurisht që do ta inkorporojë portofolin në një ditë të mëvonshme. Për të filluar me Brave Wallet, individët duhet të shkarkojnë dhe instalojnë shfletuesin e internetit Brave dhe gjithashtu ta përditësojnë atë në variantin më të përditësuar 1.32. Portofoli krejt i ri është i ndryshëm nga Brave Rewards, funksioni i zgjedhjes që kompenson individët Brave me Bazë të Vëmendjes Tokens (BAT) për shikimin e reklamave për mbrojtjen e privatësisë.

Related: MetaMask shtyn ofertën institucionale me asimilimin e BitGo

Brave Browser është një krijim i projektuesit të JavaScript dhe gjithashtu themeluesit të Mozilla-s, Brendan Eich, që bashkëthemeloi start-upin Brave Software me Bondy në vitin 2015. Në qershor 2017, Brave ngriti 35 milionë dollarë në 30 sekonda gjatë ofertës së saj paraprake të monedhës BAT.

Shfletuesi i internetit kripto-kënaqshëm në fakt ka përfunduar të jetë jashtëzakonisht i spikatur kohët e fundit, me individë të rregullt mujorë energjikë që janë rritur nga 25 milionë në shkurt në mbi 42 milionë që nga nëntori 2021.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju