Protokolli i Bosonit kërkon të përziejë tregjet fizike dhe dixhitale në Metaverse

Bashkë-krijuesi Justin Banon rishikon strategjitë e Boson Protocol për të nisur përvojën fillestare të biznesit të globit Metaverse në Decentraland

Protokolli i Bosonit kërkon të përziejë tregjet fizike dhe dixhitale në Metaverse

Protokolli i Bosonit është një protokoll biznesi i decentralizuar që synon të bëjë të mundur shitjen e produkteve fizike, zgjidhjeve dhe përvojave në Metaverse si simbole të pandryshueshme (NFT) dhe shpreson të ofrojë një shtresë kornizë për pronat tregtare me vlerë jo monetare. Për shembull, një NFT e një grupi këpucësh tenisi të fituara duke përdorur Protokollin e Bosonit në Metaverse, sigurisht që pas kësaj do të ishte i rimbursueshëm për atë grup fizik këpucësh tenisi në jetën reale dhe anasjelltas.

Përpara nisjes së përvojës fillestare të biznesit Metaverse në Decentraland, të quajtur Boson Portal, CryptoPumpNews foli me Justin Banon, themeluesin e Boson Protocol, për të mësuar më shumë në lidhje me vizionin afatgjatë të firmës dhe dizajnin e saj të biznesit:

“Tani është normale që njerëzit të kenë një hije dixhitale, të tilla si një profil Linkedin ose Twitter. Dhe brenda dy viteve të ardhshme, do të jetë gjithashtu normale që artikujt fizikë dhe të modës të kenë një binjak dixhital.”

Kjo ide e "binjakëzimit", ose që ka një përshkrim dixhital NFT të çdo artikulli fizik ose zgjidhjeje, është kryesore për objektivin e Protokollit Boson për të qenë "një urë e kudogjendur midis fizikës dhe dixhitales", sipas Banon.

Kjo është arsyeja pse Boson Protocol e ka zhvilluar në të vërtetë Boson Portal për të qenë një zonë, e krahasueshme me një qendër tregtare dixhitale, për klientët e Decentraland që të shfletojnë gjërat dixhitale në Metaverse dhe pas kësaj ndoshta të marrin sendin fizik në derën e tyre të përparme.

Portali është gjithashtu një zonë e gamifikuar. Banon e përkufizoi atë si një "tokë të çudirave eksperimentale me kërkime". Përdoruesit mund të shikojnë në dyqanin e një emri të markës dhe të zgjedhin të luajnë në një ndjekje ose një lojë video. Shpërblimet janë NFT dhe mendohen për gjërat heroike. Klientët mund t'i blejnë këto gjëra heroike me kosto të plotë ose të luajnë ndjekjen e rekomanduar për të blerë NFT me një kosto të përballueshme.

Shenja BOSON është shenja e mundshme e energjisë e protokollit. Rrjeti zhvilloi gjithashtu dCo mmerce DAO me strategji për të qenë një kompani e vetë-mjaftueshme, e decentralizuar vetëqeverisëse e qeverisur nga komuniteti, e cila i riinveston fitimet e saj drejt zhvillimit të mjedisit ose i përdor fitimet për të shlyer ose hequr simbolet BOSON. Në Boson Portal, sigurisht që do të përdoret një tarifë 1%–2% për marrëveshje. Këto kosto sigurisht që pas kësaj do të ripërdoreshin përsëri në protokoll dhe do të shpërndaheshin te mbajtësit e shenjave.

“Çelësi është se nuk ka asnjë ndërmjetës, asnjë Amazon apo eBay në mes. Të gjitha janë kontrata inteligjente të koduara me teorinë e lojës. Kjo do të thotë se askush nuk do të heqë një pjesë nga mesi.”

Banon përfshiu se duke bashkëpunuar me emrat e markave të mbështetura, klientët mund të kryejnë biznes në Metaverse pa ankthin për të derdhur fondet e tyre. Në shtator, Boson Protocol mori "The Glass Suit", një ndeshje Dolce & Gabbana me vlerë 1 milion dollarë që është gjithashtu një NFT në zinxhir. Variacioni dixhital i ndeshjes sigurisht që do të vendoset në Portalin Boson, ndërsa gjëja fizike është përgatitur për t'u shfaqur në një galeri. Gjithnjë e më shumë emra të markave të rëndësishme në mbarë botën po përdorin NFT për të përfshirë stilin dhe Metaverse

Kur u pyet se sa është vlera e të bërit biznes në Metaverse, Banon informoi CryptoPumpNews:

“Është kjo ndërfaqe e gjeneratës së ardhshme. Ne priremi të lëvizim drejt gjërave që janë më reale, sesa versioneve me fije të ulët. Pse do të shkoni me një ekran të sheshtë 2D nëse mund të zhyteni në të njëjtën dhomë me dikë?”

Banon verifikoi që një Boson Protocol 2.0 në punë do të bëjë të mundur që emrat e markave të futen në një sistem blerjesh si Shopify dhe më pas të ofrojë direkt në Metaverse dhe që strategjitë e protokollit të zgjerohen në globe të tjerë dixhitalë dhe gjithashtu lojë standarde kompjuterike, si Fortnite.

Duke filluar me Decentraland, Boson Portal synon të mos presë vetëm zona të shitjes me pakicë për emrat e markave, por gjithashtu të ketë një zonë rastesh për takime, këste arti dhe aktivizime sociale. Seminari i tij fillestar, i quajtur Forumi Boson, shoqëron prezantimin e Portalit të enjten dhe sigurisht do të përfshijë folës audio që mbulojnë tema të lidhura me biznesin Metaverse.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju