Borderless Capital nis një fond prej gjysmë miliardë dollarësh për projektet Algorand

Borderless Capital po përpiqet të përdorë fondin e tij prej 500 milionë dollarësh për sërish projekte që fuqizojnë "gjenertën e ardhshme" të projekteve të decentralizuara në blockchain Algorand.

Borderless Capital nis një fond prej gjysmë miliardë dollarësh për projektet Algorand

Agjencia e ndërmarrjeve kapitale Borderless Capital ka lançuar një çmim fondi 500 milionë dollarë për të ndihmuar projektet që ndërtohen në zinxhirin bllokues Algorand.

Sipas një njoftimi të datës 30 nëntor nga firma me bazë në Majami, Borderless ALGO Fund II do të synojë sërish sendet dixhitale që fuqizojnë "gjenertën e ardhshme" të funksioneve të decentralizuara (DApps) në Algorand.

Agjencia theksoi veçanërisht projektet e tokenave të pandryshueshme (NFT) dhe financave të decentralizuara (DeFi), duke vënë në dukje se janë alternativa për të "ndërprerë ekonominë e krijuesve" me NFT-të ndërsa përshpejton zgjerimin e financimit në ekosistemin DeFi të Algorand.

Transferimi nga Borderless është i disponueshëm në javën e njëjtë kur ish-qeveria e Citi Matt Zhang lançoi Hivemind Capital Partners më 29 nëntor, një fond shumë-strategjish prej 1.5 miliardë dollarësh i përqendruar në performancën premtuese të kriptove të ngjashme me projektet e infrastrukturës, botët dixhitale dhe paratë e programueshme. Si pjesë e njoftimit, u zbulua gjithashtu se shoqëruesi i parë i njohurive të Hivemind është Algorand.

Algorand është një blockchain i decentralizuar me burim të hapur që u lançua në mesin e vitit 2019 nga shkencëtari i laptopëve Silvio Micali. Blockchain u krijua për shpejtësinë, sigurinë dhe stabilitetin dhe është shpallur si një konkurrent i Ethereum mes zhvillimit në rritje të ALGO në 2021.

“Algorand është në thelb programi softuerik i gjeneratës së ardhshme më miqësor ndaj mjedisit, i disponueshëm në treg tani, dhe është kufiri i mëvonshëm për alternativat e financimit dhe përçarjet”, tha Arul Murugan, shoqëruesi themelues i menaxhimit në Borderless Capital.

Fondi i ri prej 500 milionë dollarësh ofron çmimin prej 400 milionë dollarësh të fondeve të përqendruara në Alogrand që tashmë menaxhon Borderless Capital. Në fillim të këtij muaji agjencia mbylli një fond prej 10 milionë dollarësh të përqendruar në PlanetWatch, një komunitet i decentralizuar monitorues me cilësi të lartë të ajrit i ndërtuar në Algorand.

Related: Algorand lëshon makinën dixhitale për të zgjeruar aftësitë e mira të kontratës

Sipas njohurive nga DeFi Llama, Algorand aktualisht renditet sepse blloku i tridhjetë e gjashtë më i madh me vlerë të plotë (TVL) është i mbyllur në DeFi me 97.4 milionë dollarë. Sfida kryesore në komunitet është Yieldly (YLDY), e cila ofron një koleksion të aplikacioneve DeFi dhe ka një TVL të plotë prej 68.4 milion dollarë.

Coingecko zbulon se vlera e ALGO është rritur 470% gjatë 12 muajve të mëparshëm për të ulur në 1.86 dollarë në kohën e shkrimit. Teprica e të gjitha kohërave të ALGO ishte më e madhe se dy vjet në të kaluarën, duke kaluar shkurtimisht 3.50 dollarë në qershor 2019 më herët sesa u rrëzua ndjeshëm nën shenjën 1 dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju