Bluzelle lançon ruajtjen e decentralizuar të rrjetit për përmbajtjen NFT

Sistemi kryesor i ruajtjes së të dhënave të Bluezelle R2 synon t'i japë një zgjedhje të decentralizuar IPFS.

Bluzelle lançon ruajtjen e decentralizuar të rrjetit për përmbajtjen NFT

Bluzelle, një rrjet i decentralizuar i ruajtjes, ka zbuluar në fakt lëshimin e sistemit të tij të ruajtjes së të dhënave R2 të rrjetit, i krijuar për të rritur decentralizimin e simboleve të pandryshueshme (NFT) si dhe informacionin ekuivalent të tyre.

Shërbimi u prodhua në mes të rritjes së shqetësimeve rreth mungesës së pandryshueshmërisë në procedurën In terPlanetary File System (IPFS), një dizajn i arsyeshëm i padiskutuar i ruajtjes që aktualisht funksionon si kërkesë ari për shumicën e pronave NFT që përbëhen nga Cryptopunks si si dhe Beeple.

Klienti i Twitter Jonty Wareing ndau një analizë të preferuar mbi defektet thelbësore të IPFS për punët NFT.

Në deklaratën e tyre, Bluzelle theksoi se rastet e përdorimit popullor për zgjidhjen e tyre konsistojnë në përmbajtje NFT që kufizohet me artin elektronik 3D ose bobinat e videoklipit.

Pavel Bains, CEO i Bluzelle, foli me CryptoPumpNews në lidhje me rëndësinë e vetive të NFT, si dhe kalimin e informacionit nga ruajtja IPFS në një sistem të vërtetë të decentralizuar, ndërsa fusha lind pikërisht në rrjedhën kryesore:

“IPFS është një rrjet i decentralizuar. Por nuk siguron ruajtje të decentralizuar. NFT juaj qëndron vetëm në një nyje. Ajo nyje mund të zbresë. Nëse përdoruesit nuk e duan këtë rrezik, ata duhet të përdorin sisteme si Bluzelle, të cilat mund të sigurojnë që aseti i tyre është i sigurt në shumë vende në të njëjtën kohë.”

Të ngjashme: NFT buzz nuk po ftohet pasi Coinbase si dhe FTX thjesht zhyten shumë më thellë

Objektet e Bluzelle aktualisht janë lëshuar në Mintable si dhe parashikohet të aplikohen në një koleksion të industrive të tjera të ndryshme NFT në muajt e ardhshëm bazuar në shqyrtimin efektiv.

Zbatimi i këtij dizajni të decentralizuar sigurisht që do të sigurojë garanci për blerësit, si dhe për pronarët që pronat e tyre NFT janë të mbrojtura në mënyrë të sigurt, së bashku me imunitetin ndaj rrezikimit në rast të mbylljes së sistemit, një version mjaft i krahasueshëm me ruajtjen e buxhetit të pajisjeve për pronat kripto.

Bains gjithashtu ndau supozimet e tij për lëshimin e rrjetit kryesor, duke përdorur këndvështrimin e tij mbi ndikimin e mundshëm që aplikacioni mund të ketë komunitetin e Bluzelle gjatë vitit të ardhshëm:

“Ky është rasti ynë i parë i përdorimit real. Ashtu si ICO-të ishin për Ethereum. Ne mund të fokusohemi në një fushë dhe t'u shërbejmë vërtet atyre klientëve. Unë mendoj se NFT-të do të zgjerohen dhe rriten në mënyra të reja dhe kështu do të lejojë Bluzelle të zhvillojë veçori të reja për ta mbështetur atë. ”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju