Bashkëthemeluesi i Bloktopia aspiron të ndërtojë një metaverse me 'qindra projektet më të mira të kriptove'

Në një sesion të posaçëm pyesni-me-çdo gjë me CryptoPumpNews Markets Pro on Discord, Carroll rishikoi shitjet dixhitale të pronave, udhërrëfyesit, tokenomics, dhe gjithashtu më shumë në lidhje me Bloktopia Metaverse të ardhshme

Bashkëthemeluesi i Bloktopia aspiron të ndërtojë një metaverse me 'qindra projektet më të mira të kriptove'

Bloktopia është një ndërtesë dixhitale e lartë në Metaverse, e përbërë nga 21 gradë për të nderuar furnizimin optimal prej 21 milionë të Bitcoin (BTC). Pronarët e simboleve të tij BLOK sigurisht që do të quhen Bloktopians. Përdoruesit sigurisht që do të jenë në gjendje të trajtojnë simbole të pandryshueshme, ose NFT, të blejnë lokacione të reklamave elektronike, prona shumë të tyre, dhe gjithashtu shtesë në faktin dixhital të Bloktopia. Ndërkohë, Bloktopians mund të bëjnë gjithashtu fitime duke marketing ose duke marrë me qira një shtëpi dixhitale në qiellgërvishtës për blerësit e interesuar.

c85b392d202261d5b6d85cc1eaf2eeb9 - Bashkëthemeluesi i Bloktopia aspiron të ndërtojë një metaverse me 'qindra projektet më të mira të kriptove' - 9

Pamjet video të Bloktopia në lojë|Burimi: Bloktopia

Puna, e krijuar për t'u nisur në një kohë të vitit të ardhshëm, është përmirësuar rrjeti Polygon, një shkallëzim i shtresës 2 Ethereum (ETH) dhe gjithashtu rrjeti i avancimit të objekteve. Në përmirësim, Elrond, një procedurë e ndarjes së blockchain, do të përfundojë të jetë banori mbështetës në Bloktopia, me selinë e saj dixhitale të përfshirë në shkallën e parë, ku gjenerojnë të gjithë lojtarët. Gjatë një AMA speciale me individë të Cointelegraph Markets Pro në Discord, bashkëthemeluesi i Bloktopia dhe gjithashtu CMO Paddy Carroll rishikoi elementet jetike të komunitetit të saj dixhital:

Cointelegraph Markets Pro: Para së gjithash, si e aksesojnë individët rutinë Metaverse? A nevojiten syze unike? Si ecni dhe gjithashtu lidheni?

Paddy Carroll: Ne me siguri do ta bëjmë hyrjen në Bloktopia sa më shumë të jetë e mundur. Ne po kompletojmë udhërrëfyesin tonë dhe gjithashtu sigurisht që do ta ndajmë atë shumë shpejt. Ne parashikojmë një variacion me syze të realitetit virtual dhe gjithashtu një variacion të shkarkueshëm në kohë.

CT Markets Pro: Në çfarë faze është tani Bloktopia? Cilat janë veprimet e mëposhtme?

KOMPJUTERI: Ne po zhvillojmë Nivelet 1 dhe gjithashtu 6 dhe gjithashtu amfiteatrin. Sigurisht që do të mbajmë disa raste në të ardhmen. Shpresojmë të kemi një variant beta të Bloktopia të përgatitur për Mars 2022.

CT Markets Pro: Çfarë është shumëkëndëshi? A e kontrollon biznesi siç duhet Bloktopia?

KOMPJUTERI: Me siguri individët kanë dëgjuar për Poligonin? Nëse jo, Polygon është një ilaç shkallëzues që synon të japë disa pajisje për të rritur normën dhe gjithashtu për të ulur çmimin dhe gjithashtu ndërlikimet e marrëveshjeve në rrjetet blockchain. Ne po zhvillojmë Bloktopia mbi të. Nuk rregullon Bloktopia; edhe më shumë [për] promovon marrëveshjet.

215253ddecc6e7559b5a3524e004fbfa - Bashkëthemeluesi i Bloktopia aspiron të ndërtojë një metaverse me 'qindra projektet më të mira kripto' - 11

Përdoruesi i CT Markets Pro: Gjithashtu shumë kohë më parë, 1) Kam hyrë në fitues me fat për llojin Google të ReBlok, Nuk ka ndërveprim në atë të veçantë. 2) Po ruaj BLOK-et e mia për të blerë ReBlok në Nivelin 1; Zgjodha gjithashtu disa nga hartat e tyre që ata lëshuan muajin e kaluar, dhe tani kjo pikë JOBE ka marrë në të vërtetë kontrollin e saj. Nuk e di se kur do të ndodhë me siguri shitja e vërtetë e tokës. 3) Dëgjova muajin e kaluar sigurisht që do të ketë një buxhet të Bloktopia, por ende nuk ka buxhet. Sigurisht që do të më pëlqente të kisha një ndërveprim në mbi pikat në mënyrë ideale. Faleminderit.

KOMPJUTERI: Siç theksuat ju, ne vendosëm një deklaratë mbi tokenomics, të cilën unë supozoj se e keni njohur në të vërtetë duke sqaruar faktorin tuaj fillestar. Por, duke u mbështetur në pyetje të tjera të ndryshme, të gjitha ato kthehen në realitet

Përdoruesi NFT Markets Pro është ende në avancim dhe gjithashtu nuk është i përgatitur Do të lansohet. Bloktopia Unë jam i bindur se kjo me siguri do të përgatisë Ose shkoni me të vërtetë, së shpejti. Si është e mundur, siguroj unë. për CT Kush: ka të tjera të ndryshme për të lartë? me bazë gjeografike apo kohore? Metaverse i nevojshëm është realiteti virtual Kur përvoja?

is Ne tregu kryesor i synuar fillimi i? Një zonë qendrore në The duket si një oksimoron. me një a e kuptove se ishe duke u futur në diçka? KOMPJUTERI kripto: Ne nuk kemi asnjë përgatitje për disa kate të tjera të larta për momentin. Realiteti virtual është një komponent i kriptos, arsyetimi ynë ende jo i nevojshëm. për tregun kryesor të synuar është dikush që Bloktopia ka interes përfitues në Ajo e do natyrën e decentralizuar të kriptos dhe gjithashtu nuk do të dëshironte kur ta ndryshonte atë, por në mënyrë të pashmangshme, ajo është e fragmentuar dhe gjithashtu e gjatë; a tërheq çdo gjë të vogël me njëri-tjetrin kripto e bëjnë të thjeshtë. me nuk ndryshon

Përdorues i decentralizuar i natyrësMarkets Pro A mund ta kuptojmë se ky ishte telashi i madh në There glob dhe gjithashtu filluam të kishim diskutime të shumta të individëve që u pajtuan, ne kuptuam se ishim në diçka. Një Metaverse CT Pra: a ndani më shumë shqetësime me BlokPad?

janë të bollshme Sigurisht, platformat e lëshimit të videolojërave dhe gjithashtu aktualisht Ne i hapim gjithashtu. e asaj që është e një lloji në lidhje me tuajën (përveç faktorit të mesëm për individët Ne mbajmë BLOK). Një KOMPJUTER: një Metaverse, kjo është platforma jonë e re e nisjes, të cilën në fakt thjesht e kemi prezantuar sot. e kriptove më të mira kanë shumë Ne analizojmë produktin në lidhje me BlokPad në [Ofertat Fillestare të Shkëmbimit të Decentralizuar] mbeten në Pra vendosje ku kemi një që me siguri do të mbajë qindra vende pune. gjithashtu kanë pasur një IDO-të më të mira më efektive që ka pasur ndonjëherë më parë. Pastaj nga vendet e punës po kërkojnë ndihmën tonë, po ashtu edhe ne kemi

formulë e provuar dhe gjithashtu e kontrolluar. Markets Pro mbetet në Është një vendosje me fat ku mund të jemi dallues dhe gjithashtu thjesht të zgjedhim punët e Metaverse në treg. në programin Bloktopia, ne gjithashtu kemi një energji shtesë për BLOK, e cila është fantastike.

CT Po: ka një treg NFT brenda?

atë unik Markets Pro, apo mund të zhvillohen punë të tjera të ndryshme?Pse KOMPJUTERI:

, sigurisht që do të ketë, sigurisht që do të përgatitet në Ka dy deri në javët e mëposhtme, dhe gjithashtu edhe më shumë informacion do të ndahet me siguri pas kësaj. Një CT për: Kjo është a supozoni se disa koleksione NFT meritojnë 10 milion dollarë ndërsa shumë të tjera veshin? në KOMPJUTER: me është një debat

pretendojnë se shitjet e NFT-ve janë flluskë Markets Pro që po pret Çfarë shpërtheu. jo gjithmonë diçka që unë pajtohem në Metaverse, megjithatë shoh edhe më shumë vlerë në NFT-të për energjitë. CT me një zmadhim:

janë A ekzistojnë situata reale të përdorimit për Zoom? Ju, për shembull, çfarë është dallimi në mes të punës Dritarja e shtëpisë metaverse afër ekranit tuaj? Një KOMPJUTER: Ju, nuk mund të keni përvoja të shumta zhytëse në të njëjtën kohë me Watch nuk mund të lidhni Rendi më të madh se një person i vetëm. Personalizo është Të kesh pajisje shumë më të përfshira shoqërore. me mund të lidheni Ose individët/ emrat e markave. Plus përmbajtje të drejtpërdrejtë ose të regjistruar në kasetë në internet, e përbërë nga shfaqje ose raste shfaqjeje. një ushqim/veshje Lamborghini. Ti karakteri yt. hapësirat personale ku mund të shoqëroheni me miqtë e ngushtë. të përmbushin individë krejt të rinj dhe gjithashtu të ndajnë përvoja/të zbulojnë.

, mund të hyni në lojëra video dhe gjithashtu të fitoni pikë si BLOK plotësisht falas ose ndoshta Markets Pro Kuptohet mund të bëjë gjithçka që ju mund të bëni në jetën reale të Metaverse dhe gjithashtu edhe më shumë nga komoditeti me vendbanimin tuaj. Dhe CT Bloktopia: të, kështu që

nuk ka gjasa të duket Ne inkorporojmë teknologjinë moderne të burimeve të hapura. vetëm se si të parashikosh Por përfshini, si shembull, video-lojëra online me shumë lojtarë të bazuar në NFT nga palët e treta? Ky është KOMPJUTERI: i një po zgjidhen

mundësitë e Markets Pro duke inkorporuar video lojëra të tjera të ndryshme; ka shumë pyetje në lidhje me nëse dëshirojmë A është ta bëni këtë, dhe gjithashtu nëse po, cilat do të ishin me siguri ato video lojëra. a ne e kuptojmë se mund ta bëjmë atë; është e realizueshme. për të apeluar globin e fakteve dixhitale të Bloktopia. CT i tillë një "Zhvillues Metaverse":

atje Ne kompani/projekt të ndryshëm për të ndihmuar rritjen dhe dhe punën e shërbimeve në kripto? Ne si të?me KOMPJUTER: Po ashtu edhe BlokPad, i cili me siguri do të ndihmojë në lançimin e Bloktopia-s krejt të re

punë. Markets Pro gjithashtu ka një grup mgt të pasurive Si i ndihmon qiramarrësit Bloktopia paraqitjen e dhomës së tyre, atributet dhe gjithashtu lundrimin standard. Po, ne e ofrojmë këtë si përbërës në zgjidhje.

CT : a mund të krijojnë fitime shërbimet dhe gjithashtu individët rutinë duke përdorur Bloktopia? Bloktopia KOMPJUTERI: BLOK me siguri do të shërbejë si para brenda Bloktopia-s, duke u lejuar individëve të blejnë gjëra brenda globit tonë. BLOK fillimisht do të përdoret për blerjen e NFT-ve, koston e pronës dhe gjithashtu dhomën e marketingut në të, të cilat krijojnë të ardhura nga tregtarët dhe gjithashtu kostot e qirasë. aq më i madh individët energjikë të përditshëm të Bloktopia brenda Meaning, Bloktopia fitime shtesë të krijuara nga informacioni i madh i gjeneruar dhe gjithashtu ndikimet që shpenzojnë emrat e markave kur promovojnë

simbole brenda Markets Pro dhe gjithashtu jepni me qira dhomë. A është kjo e gjitha NFT-të brenda, qoftë ReBlok apo AdBlok, krijojnë fitime për pronarët e Bloktopia dhe gjithashtu

mirënjohje shtesë e rregullt për posedim. CT Bloktopia: Ekskluziviteti ka disa ekskluzivitet të tokenit Metaverse BLOK për shërbimet dhe produktet e reklamuara brenda

KOMPJUTERI ?Markets Pro: Ajo që BLOK sigurisht do të jetë e nevojshme

është diçka në mendjen tonë për hapjen e komponentëve të veçantë We.Bloktopia CT the Unity Engine: Pra, programet dhe gjithashtu krijimi i aftësive nevojiten për të zhvilluar dhoma dhe gjithashtu aplikacione? KOMPJUTERI: aktualisht po zhvillohen në inUnity

nëse dikush dëshiron që Markets Pro të marrë lidhur me Ka një zhvillim, edhe më shumë në linjë, sigurisht që do të kërkonin

përfshij Ky plan urbanistik.Po CT: një bravë simbolike për ata që blejnë pronë në para-shitje, kështu që sa saktësisht do të krijojnë fillestarët tokat e tyre dixhitale dhe gjithashtu zgjidhjet? për KOMPJUTERIN: Të sapoardhurit ka ndoshta 2 pyetje? për, nëse keni marrë simbole në mënyrë të pavarur ose në IDO, ka

bllokim simbolik; ne me siguri do të lëshojmë vazhdimisht simbole të përshtatshme që Markets Pro u lejojnë individëve Kur blini NFT (REBLOK dhe gjithashtu ADBLOK). sigurisht që do të kërkonte blerjen e BLOK-it që kërkonte.

CT Qiramarrësit: i është administrata DAO të mbetet në zonë? i pajisjes së sigurisë atje Pra nga pronarë të mëdhenj si shkëmbimet, ETF-të ose kujdestarët? Një KOMPJUTER: Binance nuk do të krijojë komponentë të DAO. Çdo DAO sigurisht që do të përbëhet nga pronarët e NFT-së.

nëse posedoni Markets Pro REBLOK në Çfarë dyqani, ju jeni komponenti DAO i markës Animoca. me Bloktopia REBLOK ju fiton 1 x fletë votimi. Sa janë 50 për dyqan.

CT Ata: Kanë lidhje

? Përdoruesi i Markets Pro a mund të parashikojmë prej tyre?Will COMPUTER: a janë financuesi ynë kryesor. po hapen shume

dyert për ne, kështu që ne e vlerësojmë vërtet kontributin e tyre.Ne CT Ne: a do të ketë për të shkrirë në të ardhmen Burning? Një KOMPJUTER: me një po synojmë aktualisht diçka në këtë dhomë.

qëndroni në Markets Pro një vendosje të përulur dhe gjithashtu të lumtur, ku norma jonë simbolike u rrit shumë nga IDO-ja jonë, që në fakt ka transformuar ashtu siç kërkojmë ne Pra, shikoni pak pikat dhe gjithashtu riplanifikoni. simbolet janë faktori për t'u marrë parasysh, së bashku me disa zgjedhje të tjera të ndryshme.në CT

: , ku do të shkojë puna sapo të jetë ngarkuar prona në të 21 dyshemetë? D.m.th., a do të ketë të krahasueshme Lë të lartë(-at) e ndërtuara pas saj dhe gjithashtu dyshemeve të vendosura për ankand publik? KOMPJUTERI: i një Metaverse.

Minuta Markets Pro merr parasysh prodhimin, ngarkimin dhe gjithashtu drejtimin 21 gradë. Mund të marrë katin e lartë plotësisht funksional, dhe më pas ne me siguri do të shohim. Bloktopia apeli i Elrond është se çdo lloj kufizimi nuk na shtrëngon.

CT Epo: Elrond ju i jepni edhe më shumë hije kombinimit të nivelit në mes të Bloktopia dhe gjithashtu Ne blockchain?a KOMPJUTER: me, ne jemi të lumtur që ne jemi një okupator mbështetës në 1 prej

kanë prezantuar në fakt bashkëpunimin e përdoruesve të Markets Pro dhe gjithashtu po kontrollojnë pikat A munden ata, por unë nuk mund të verifikoj absolutisht asgjë në këtë fazë. Megjithatë, Bloktopia Wallet of Thanks të kënaqura i ka në bord, dhe gjithashtu shikon oferta të shkëlqyera

mundësi për partneritet.Është CT Ajo: Ne ju lutem diskutoni se kur mund të parashikojmë të vetën? the.Portal KOMPJUTERI: me të përgatitur!

në fakt thjesht po kontrollohet. Përdoruesi i Markets Pro nuk kërkon vërtet Njëri e vendosi atë të gjallë derisa Bloktopia Community NFT të përgatitet gjithashtu, kështu që ne do t'i kontrollojmë plotësisht fillimisht dhe gjithashtu do të ndajmë artikujt tanë krejt të rinj Edhe në lagjen. CT Qartë: Do të zgjasë me bakshish të shpejtë - Faleminderit administrata kërkon disa përmirësime.

duket mjaft e pasjellshme dhe gjithashtu i nxjerr jashtë ligjit individët pa asnjë faktor. E kam marrë të ndaluar thjesht për lavdërim për punë. Telegrami, është i bezdisshëm për pronarët. për ju, ju lutem, nxisni ndërveprimin në lagje, i cili nuk është i pasjellshëm? Ne. i KOMPJUTERIT: a përpiqem të ruaj skedat në ekip sa më lart që të mundem, por është e vështirë ta bëj këtë 24/7. Na vjen keq, kuptoj që disa ndërmjetës të Mosmarrëveshjes ishin

Përdoruesi pak i mbingarkuar i Markets Pro se sa shpejt ka marrë kontrollin zhvillimi ynë Hey Ekipi Paddy, dhe gjithashtu për shkak të kësaj, ne në fakt kemi ndërmarrë veprime që mund të përforcojnë grupin tonë. nëse përvoja juaj deri tani nuk ka qenë fantastike; ne po e servisim kete. Unë supozoj se ndoshta ne kemi nevojë me rrjetin Meta?

CT Metahero: a! a ju hyni në çdo lloj informacioni në lidhje me bashkëpunimin me Bloktopia Ata Hero?to KOMPJUTERI: i është

banor, ata në fakt kanë marrë vendin kryesor të Përdoruesit të Markets ProNdjesë Bloktopia aktualisht po na rrëmben për atë që me siguri do të dilnin si Oculus Quest

dhomën e tyre dixhitale, dhe gjithashtu ne kemi disa strategji të mahnitshme.Po CT Më shumë:

nëse kjo është mbuluar aktualisht, megjithatë Markets Pro do të jetë lehtësisht i disponueshëm në Pra?Do KOMPJUTERI: e një, sigurisht që do të me kalimin e kohës. e me siguri do të përfundojë duke qenë e qartë në udhërrëfyesin tonë.me CT

: Bloktopia si do të funksionojë administrata e lagjes? Ne duhet të jemi shtesë për një lloj komuniteti laissez-faire ku lojtarët/përdoruesit bëjnë pikën e tyre. Kjo mbikëqyrje e vogël?

#(*) #(*) pic.twitter.com/siqxY4aaan(*)—– (*) (@bloktopia) (*) 18, 2021(*) në ​​vijim.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju