Njëbrirësh i Blockchain ConsenSys vlerësohet në 3.2 miliardë dollarë pas rritjes prej 200 milion dollarësh

Klientët energjikë nga muaji në muaj të MetaMask janë zgjeruar në të vërtetë 38-fish duke pasur parasysh se viti 2020 pasi nevoja për DeFi dhe gjithashtu NFT mbetet të rritet.

Njëbrirësh i Blockchain ConsenSys vlerësohet në 3.2 miliardë dollarë pas rritjes prej 200 milion dollarësh

Furnizuesi i kornizës së Blockchain ConsenSys ka arritur në fakt një vlerësim të lartë prej 3.2 miliardë dollarësh pasi mbylli një raund financimi prej 200 milion dollarësh, duke u regjistruar me mbi shumë firma të tjera të ndryshme të fokusuara në kripto për të arritur tek njëbrirëshi i dëshirueshëm vetëm këtë vit.

Raundi i financimit prej 200 milionë dollarësh pa përfshirje nga një numër financuesish krejt të rinj, të përbërë nga Marshall Wace, Third Point dhe gjithashtu Think Investments, që shtuan së bashku me financuesit ekzistues si Dragonfly Capital, Electric Capital, Spartan Group, Coinbase Ventures, HSBC. Defiance Capital dhe gjithashtu Animoca Brands

ConsenSys gjithashtu prezantoi se libri i xhepit Ethereum dhe gjithashtu zgjerimi i shfletuesit të internetit MetaMask ka arritur në të vërtetë afërsisht 21 milionë klientë energjikë nga muaji në muaj, duke pasur më shumë se 4 muajt e mëparshëm.

MetaMask, i cili u krijua nga ConsenSys, u inkorporua së fundmi nga 3 kujdestarë të fokusuar në kripto – BitGo, Qredo dhe gjithashtu Cactus Custody – si komponentë e iniciativave të tyre të përsëritura për të tërhequr edhe më shumë burime institucionale në tregun e posedimit elektronik. MetaMask në fakt ka funksionuar si një rrugë thelbësore për klientët për të hyrë në para të decentralizuara, shumë më mirë të referuara si DeFi, duke u dhënë atyre kornizën për t'u bashkuar me shkëmbimet e decentralizuara. ConsenSys pohoi se funksioni i shkëmbimit brenda aplikacionit të MetaMask ka lejuar në fakt më shumë se 10 miliardë dollarë në ndërrimin e tokenit nga kolegët.

Objektivi i MetaMask, sipas themeluesit të Ethereum dhe gjithashtu krijuesit të ConsenSys, Joseph Lubin, është të "demokratizojë aksesin në web3", i cili përshkruan gjeneratën e tretë të zgjidhjeve neto.

Vetëm në vitin 2014, një numër i start-up-eve të fokusuara në kripto kanë arritur në fakt në pozitën e njëbrirëshit, një term i përdorur për të përcaktuar biznesin krejt të ri me një vlerësim prej 1 miliard dollarësh ose edhe më shumë. Në tetor, sistemi i listimit të kriptove CoinList pa vlerësimin e tij të rritur në 1.5 miliardë dollarë pasi përfundoi një raund investimi financiar të Serisë A prej 100 milionë dollarësh. Në shtator, projektuesi i kornizës së blockchain Blockdaemon rriti 155 milionë dollarë në financimin e Serisë B, duke e çuar vlerësimin e tij të përgjithshëm në 1.255 miliardë dollarë.

Related: Njëbrirësh në kripto: Një tufë në rritje e firmave të kriptos miliarda dollarësh

Këto firma u nënshkruan me Mercado Bitcoin, Bitso, Blockstream, BlockFi, Fireblocks, Amber Group, Figure Technologies, OpenSea dhe gjithashtu Blockchain com duke tejkaluar klasifikimin e vlerësimit prej 1 miliard dollarësh.

Kapitali i kapitalit kripto ka thyer në fakt të gjitha nivelet e mëparshme këtë vit. Në 10 muajt e parë të vitit 2021, fondet e përpjekjeve në fakt kishin caktuar më shumë se 17 miliardë dollarë për firmat e kriptove, krahasuar me thjesht mbi 5 miliardë dollarë në të gjithë vitin 2020.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju