Firmat e teknologjisë Blockchain AllianceBlock dhe Flare integrojnë teknologjitë për të zgjeruar ekosistemet e tyre DeFi

Të 2-të kërkojnë të përmirësojnë zinxhirët e tyre të bllokimit me teknologjinë e njëri-tjetrit nga urat ndër-zinxhirore deri te shkëmbimet e decentralizuara te rrjetet e orakullit.

Firmat e teknologjisë Blockchain AllianceBlock dhe Flare integrojnë teknologjitë për të zgjeruar ekosistemet e tyre DeFi

AllianceBlock, një kompani e teknologjisë blockchain që kërkon të kapërcejë boshllëkun midis parave të decentralizuara, ose DeFi, dhe parave konvencionale, zbuloi një bashkëpunim me entitetin tjetër të teknologjisë blockchain Flare.

Flare pohon përmirësimin e metodës së shtresës së një ose blockchain, teknologjia moderne mund të sjellë marrëveshje të zgjuara për kriptovalutat si XRP (XRP), Dogecoin (DOGE), Bitcoin (BTC), Algorand dhe Stellar Lumens (XLM). Në përmirësim, Flare është gjithashtu një rrjet i decentralizuar i orakullit, i cili kërkon të lejojë blockchains të fitojnë akses në informacionin e botës reale në zbatimin e mençur të marrëveshjes.

Ndërkohë, AllianceBlock sjell në tryezë opsionin e tij të ndërveprimit ndër-zinxhiror AllianceBridge, shkëmbimin e tij indigjen të decentralizuar ose DEX, të quajtur AllianceBlock DEX, metodën e decentralizuar të financimit nga kolegët e tjerë, AllianceBlock Fundrs dhe opsionin e tij të Pajtueshmërisë dhe Rregullatorit. Së bashku, të dy festimet kërkojnë të përmirësojnë zinxhirët e tyre të bllokimit për aftësitë DeFi me teknologji të ndryshme të njëri-tjetrit.

I pyetur në lidhje me zgjidhjet e tij DeFi dhe qeverisëse të konformitetit, Rachid Ajaja, themeluesi dhe CEO i AllianceBlock, informoi CryptoPumpNews:

“Me interes të shtuar nga financat tradicionale në DeFi, shtresa Rregullatore dhe Përputhshmërie e AllianceBlock do t'i lejojë institucionet tradicionale të aksesojnë mundësitë në DeFi në mënyra të ndryshme, si krijimi i mbështjelljeve të certifikatave të përputhshme, të tregtueshme nga tokenat e minierave të likuiditetit, ferma bujqësore ose NFT.

Ajaja shpjegoi më tej se produktet rregullatore dhe të pajtueshmërisë së firmës kontrollojnë automatikisht për transaksione që nuk përputhen përpara çdo tregtimi. Përveç kësaj, ata mund të shtojnë rregulla të tilla në kontratat inteligjente që funksionojnë në aplikacione të decentralizuara, ose dApps, për të siguruar që shkëmbimet e kriptove dhe institucionet financiare të jenë të përditësuara me rregulloret më të fundit.

Hugo Philion, bashkëthemeluesi dhe CEO i Flare, tha sa vijon në lidhje me aftësitë e rrjetit:

Ekosistemi Flare po ndërtohet për të "zhbllokuar vlerën" e natyrshme në 65% të blockchains që nuk kanë kontrata inteligjente vendase, duke sjellë, për herë të parë, përdorim të vërtetë pa besim të atyre tokeneve me kontrata inteligjente të shkallëzueshme.

Ai shtjelloi më tej partneritetin e kompanisë me AllianceBlock:

“Komunitetet që në të vërtetë më parë janë përjashtuar nga ndryshimi i zgjuar i marrëveshjes, aktualisht po shtohen në mënyrë proaktive në dhomë. Tani me këtë bashkëpunim të mrekullueshëm dhe kombinimin e AllianceBlock në Songbird, mjedisi Flare merr një ndihmë për të hapur vlerën në Financat Tradicionale duke e lejuar atë të fitojë akses në Financat e Decentralizuara.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju