Ofruesi i shërbimit Blockchain Nansen për të integruar analitikën e të dhënave Solana

Sistemi me siguri do të paraqesë një panel kontrolli analitik në tremujorin e parë të 1, i përkushtuar ndaj monitorimit të të kuptuarit, si dhe modave në NFT të Solana-s si dhe mjediset DeFi.

Ofruesi i shërbimit Blockchain Nansen për të integruar analitikën e të dhënave Solana

Ofruesi i të dhënave Blockchain Nansen ka prezantuar në fakt kombinimin e synuar të një paneli kontrolli Solana për të ofruar kuptime thelbësore për kapitalistët institucionalë dhe ato të shitjes me pakicë që kërkojnë të njohin modat që lindin në rrjete si paratë e decentralizuara (DeFi) si dhe tregjet e tokenave të pandryshueshme (NFT). .

I planifikuar të fillojë në tremujorin e parë të 1, veçoria Solana është krijuar për të përmirësuar një ofertë të shkëlqyer aktualisht prej mbi 2022 milionë faktorësh të të dhënave të çantës në zinxhir në të gjithë rrjetet kryesore, Ethereum, Polygon, Fantom si dhe Binance Smart Chain.

Atributet e preferuara të Nansen, të tilla si Smart Money, bëjnë të mundur që kapitalistët të pranojnë investimet financiare në detyrat e krijuara DeFi në një gamë të llojeve të financuesve, ndërsa NFT Paradise si dhe Mint Master ofrojnë pajisje për të zbuluar detyrat NFT që fitojnë kontroll në dhomë.

Cointelegraph bisedoi me bashkë-themeluesin dhe CEO të Nansen, Alex Svanevik, për të fituar një kuptim të veçantë pikërisht në degëzimet e përfshirjes së të dhënave të njohurive të tregut Solana në 2 industri që lindin shpejt, DeFi si dhe NFT:

“Ekosistemi Solana është rritur shumë këtë vit, duke tërhequr si zhvilluesit ashtu edhe përdoruesit. Kjo ka bërë që mbështetja e Solanës të bëhet një nga funksionet më të kërkuara të Nansen. Pra, përgjigjja e shkurtër është se ne thjesht dëgjojmë përdoruesit tanë.”

I ngjashëm: Shitjet e dyta të NFT të Solana arrijnë në gjysmë miliardë dollarë në 3 muaj

Sipas të dhënave matematikore nga DeFi Llama, blockchain Solana ka gjeneruar në fakt 15.27 miliardë dollarë në vlerë të përgjithshme të siguruar (TVL) në përputhje me një vit sizmik zhvillimi. Të hënën, Solana shkoi përtej 10 top stalwartsTether (USDT) si dhe Cardano (ADA) për të mbrojtur zonën e renditjes së katërt sipas kapitalizimit të tregut.

Numri TVL i dokumentit të Solanës ka qenë në fakt shtuar nga procedurat e famshme kryesore të blockchain, Raydium (RAY), Marinade Finance (MNDE) si dhe Serum (SRM), të cilat regjistrojnë video 2.08 miliardë dollarë, 1.86 miliardë dollarë si dhe 1.85 miliardë dollarë në TVL, veçanërisht.

Në mënyrë të ngjashme, të dhënat nga Cryptoslam zbulojnë se Solana renditet e treta pas Ethereum si dhe Ronin në një analizë 3-ditore të sasisë së shitjeve të NFT mund të gjenden thjesht në 30 milionë dollarë, një kohëzgjatje konsoliduese për grafikun.

Mes modelit social në industritë e NFT dhe NFT që lëshohen në zinxhirë të ndryshëm bllokimi në Ethereum, Svanevik gjithashtu ndau supozimet e tij për përfitimin e përdoruesit të kuptimeve të NFT në Solana:

“Me Nansen, përdoruesit e Solana nuk do të kenë më nevojë të tregtojnë në errësirë. Ata do të jenë në gjendje të zbulojnë mundësi, të kryejnë kujdesin e duhur dhe të mbrojnë portofolet e tyre duke marrë sinjalizime në kohë reale në zinxhir.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju