Platforma Blockchain eliminon barrierat për investimet ndërkombëtare në pasuri të paluajtshme me token të ri të kriptomonedhës

Blockchain si dhe inovacioni i kriptomonedhës mund të gëzojë shumë për heqjen e barrierave ekzistuese për aksesin për financuesit e pasurive të paluajtshme.

Platforma Blockchain eliminon barrierat për investimet ndërkombëtare në pasuri të paluajtshme me token të ri të kriptomonedhës

Megjithëse ka disa konstante në mbarë botën ku qëndrojmë, një pikë e bën të sigurt; Pasuritë e paluajtshme janë vetëm një nga llojet më të njohura dhe shpërblyese të investimeve financiare. Jo vetëm që një investim financiar në pasuri të paluajtshme shkakton të ardhura të lehta, por çdo lloj gamë e gjerë e bërë në pasuri të paluajtshme mund të jepet nga brezi në brez, pothuajse përgjithmonë.

Ndërsa blerja e pasurive të paluajtshme ka përparësi të shumta, ky lloj automobili i investimit financiar zakonisht plotësohet me barriera të larta aksesi, që konsiston në çmimin e lartë të blerjes së një shtëpie si dhe tarifa të tjera të ndryshme zakonisht të zakonshme në tregun ndërkombëtar. Midis këtyre çështjeve janë mungesa e ndershmërisë si dhe siguria, koha, kufizimet e qeverisë federale ndaj financuesve ndërkombëtarë, problemi i lëvizjes së parave nëpër botë, si dhe shumë pak hapje gjatë zbatimit të vetë marrëveshjes. Si rezultat, shumë veta vazhdojnë ta injorojnë këtë sektor kur fillojnë, pavarësisht nga kapaciteti pozitiv që ofron.

Contracoin u zhvillua për të hequr qafe këto barriera, duke furnizuar financuesit e rinj me një opsion të drejtpërdrejtë nëpërmjet përdorimit të blockchain, si dhe kriptomonedhës Crypto aktualisht ka treguar efektivisht aftësinë e saj për të barazuar procedurën e blerjes si dhe të tregtimit të zotërimeve elektronike. Grupi që qëndron pas Contracoin aktualisht po kërkon të përdorë të njëjtat avantazhe në tregun e pasurive të paluajtshme me platformën e tyre vetë. Karakteristikat e Contracoin u mundësojnë klientëve të kërkojnë nga një listë ndërtesash nga tregje të shumta ndërkombëtare me asimilim nëpërmjet faqeve ekzistuese të internetit të pasurive të paluajtshme. Pas kësaj, investitorët mund të ndërtojnë profile të tëra duke përdorur 100% simbole Contracoin.

Grupi i tyre ndan, "Contracoin u themelua me një vizion në mendje." Kjo do të thotë, "bëni pronësinë e pronës lehtësisht të disponueshme për masat dhe formoni vendin më të pakufishëm për të blerë pasuri të paluajtshme".

Ndryshimi i videolojës

Për t'u siguruar që procedurat të shkojnë me efikasitet, biznesi përmirëson përvojën gati 30-vjeçare duke ofruar financues në Australi (kombi ku ata janë të vendosur) si dhe tregje të shumta ndërkombëtare. Që nga fillimi i tij në 1992, biznesi ka ndihmuar në fakt me mbi 1.6 miliardë dollarë blerje pronash, duke vazhduar të fitojë vëmendjen e pronarit të shtëpisë sot. Contracoin aktualisht po funksionon me një përqendrim në ndërtesat shtëpiake dhe biznesi në sektorin e pasurive të paluajtshme në zhvillim. Këto janë mundësitë që zakonisht paraqesin kthime të larta si dhe perspektivë për zhvillimin e burimeve.

Më shumë kuptime mbi contracoin më poshtë

Duke parë më hollësisht detyrën në vetvete, platforma është e fiksuar me shenjën Contracoin (CTCN), një marrëveshje e zgjuar e bazuar në kriterin ERC-20 në zinxhirin e bllokut Ethereum (ETH). Shenja sigurisht që do të funksionojë si lehtësues i blerjeve të strukturuara të pronave banesore përgjatë kufijve. Tradicionalisht, kur një financier fitonte një shtëpi në një vend tjetër, zakonisht duhet të shfletonte konvertimin e dollarëve në paund shtesë, mbi të gjitha procedurat e ndryshme të ndërlikuara të lidhura më parë me blerjet ndërkufitare. Simbolet e Contracoin kanë të njëjtën vlerë pavarësisht se ku përdoren, duke hequr sa më shpejt procedurat e ndërlikuara të konvertimit.

Blockchain përdoret gjithashtu për t'u siguruar që blerjet e pasurive të paluajtshme kryhen me performancë të përmirësuar, normë si dhe hapje. Për më tepër, natyra e inovacionit në furnizimin e një ditari afatgjatë ndihmon gjithashtu në uljen e kapacitetit për gabime njerëzore në të njëjtën kohë. Duke shfrytëzuar blockchain Ethereum si dhe tregun e tyre të Contracoin, financuesit mund të përfitojnë më mirë nga përdorimi i zotërimeve të tjera elektronike të ndryshme, të përbërë nga Bitcoin (BTC), Ether si dhe shumë altcoin të tjerë të ndryshëm të rëndësishëm.

Investimi pa para në para të gatshme

Për të adresuar çështjet rreth investimit financiar paraprak që zakonisht kërkohet, Contracoin në fakt ka lançuar më tej DepositMate ™. Ky program përdor Contracoin stablecoin (AUDC) për të ndihmuar në promovimin e blerjeve të pasurive të paluajtshme pa një paradhënie të madhe parash. Stablecoin mund të përdoret për midis 5 dhe 20 përqind të paradhënies për një pronë banimi të kualifikuar për ata që marrin programin. Edhe pse, blerësi me siguri do të kërkohet që të kualifikohet për një hipotekë shtëpie nga institucioni i tyre financiar ose një institucion tjetër kreditues për të financuar ekuilibrin e vazhdueshëm të normës së investimit.

DepositMate™ është vetëm një nga strategjitë që grupi ka për të ardhmen. Grupi Contracoin synon gjithashtu të zgjerohet, si dhe të zhvendoset drejt e në tregun e Shteteve të Bashkuara, ndërsa ideja e tokenizimit të pasurive të paluajtshme vazhdon për të fituar energji.

Mësoni më shumë në lidhje me Contracoin

Disclaimer. Crypto PumpNews nuk rekomandon asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në internet në këtë faqe interneti. Ndërsa ne fokusohemi në furnizimin me informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin, si dhe të sjellin përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të jetë merren parasysh si sugjerime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju