Fillesat metaverse të Blockchain: Potencial i pakrahasueshëm investimi

Mendoni se sa i rëndësishëm është uebi për jetën e përditshme aktualisht – kjo është ajo që Metaverse mund të përfundojë në një kohë shumë më të vogël se sa ueb-i.

Fillesat metaverse të Blockchain: Potencial i pakrahasueshëm investimi

Neal Stephenson, një autor i preferuar fantastiko-shkencor krijoi shprehjen "metaverse" në tregimin e tij të parë shumë të popullarizuar si dhe risi të vitit 1992, Snow Crash Tani kjo ide po realizohet, si dhe për më tepër, ju mund të blini metaverset. Në Ready Player One, OASIS është një shembull tjetër i një fakti dixhital inovativ. Shumë shkrimtarë të tjerë të ndryshëm fantastiko-shkencor, si Ian M Banks, në fakt kanë prodhuar dhe kanë përdorur parime të krahasueshme brenda librave të tyre.

Në shtator, CEO i Facebook Mark Zuckerberg ishte qartësisht kurioz për përparimin e temaverses Në një telefonatë aktuale të të ardhurave, Facebook e bëri të qartë se ata dëshirojnë të lidhin lagjet, zhvilluesit si dhe tregtinë elektronike në metaverse me Zuckerberg duke pretenduar:

“Qëllimi ynë kryesor në të gjitha këto iniciativa është të ndihmojmë në sjelljen e metaverses në jetë.”

Dhe thjesht kohët e fundit Facebook u riemërua në Meta si dhe prezantoi strategjitë e tij për të krijuar "Metaverse".

Sa të mëdha mund të përfundojnë metaverset?

Tashmë ka emra të panumërt familjesh që fitojnë shumë para në këtë dhomë si Roblox si dhe Fortnite Këto janë globe të plota faktike dixhitale ku klientët ekzistojnë me personazhe. Rastet paksa shumë më pak të njohura gjerësisht të fakteve dixhitale përbëhen nga Decentraland, Upland si dhe Sandbox, së bashku me Victoria VIRTUAL REALITY që është një sistem më shumë që me siguri do të lëshohet shpejt.

Nga pikëpamja e investimeve, mund të themi me besim se kjo rritje e fakteve dixhitale si dhe e metaverses i afrohet bumit të dot-com të fundit të viteve 1990. Ajo që ne po shohim aktualisht është faza vijuese e prodhimit të uebit, me metaverset që mund të jenë gati për të kapërcyer si dhe për të ndryshuar internetin siç ekziston aktualisht.

Related: Tregu i ri, udhëzime krejt të reja: Ndërtimi i drejtë i Metaverse

Tashmë disa nga bizneset në këtë dhomë si Fortnite mund të vazhdojnë zhvillimin derisa të pushojnë lehtësisht së bashku me Facebook, Google, Amazon si dhe titanët e tjerë të teknologjisë. Epic Games, zhvilluesit e Fortnite, së fundmi ngritën 1 miliard dollarë me Sony duke vënë 200 milionë dollarë drejt atij raundi financimi. Facebook po vendos një sasi të madhe burimesh, si dhe para të gatshme pas një mjedisi të ri pune, si dhe sistemit të realitetit virtual proto-metaverse të referuar si Horizon.

Markat gjithashtu po bëjnë baste të mëdha për faktin dixhital. Disa emra markash aktualisht po u ofrojnë drejtpërsëdrejti personazheve (D2A), ose Gucci ofron një çantë dixhitale që ju tërheq më shumë se ajo aktuale. Nike ofron pajisje dixhitale të Jordanisë në Fortnite, si dhe Coca-Cola filloi të ofrojë pajisje dixhitale për veshje në Decentraland.

Bloomberg në fakt ka përafruar se dimensioni i tregut metavers meriton 800 miliardë dollarë. Edhe pse kjo mbetet në fazën e saj të zhvillimit, financuesit e mençur të kriptove mund të shtojnë zhvillimin e metaverses si dhe të shesin simbolet e bizneseve fillestare me rritje të lartë.

54617ab5da433b0114c84ff46effe7f4 - Fillesat metaverse të Blockchain: Potencial i pakrahasueshëm investimi - 11

Prandaj basti që po bëjnë shumë financues të zgjuar, se ky bum në faktin dixhital ka shumë gjasa të rritet edhe më shumë. Kjo përfundimisht – ndoshta në 5 vitet e ardhshme – ka më shumë gjasa të ekzistojë një sistem faktesh dixhitale që përputhet me rrjetet e rëndësishme të mediave sociale.

cdef4f2fe5c95d9cd19b8c30d0749a7c - Fillesat metaverse të Blockchain: Potencial i pakrahasueshëm investimi - 13

Si mund të blini metaverse?

Kriptovalutat janë aktualisht një komponent i këtyre fakteve dixhitale, me sisteme të shumta që miratojnë kripto-n si një zgjedhje shlyerjeje për produktet dixhitale që përbëhen nga pasuri e bazuar në VR. Lojtarët brenda Decentraland si dhe The Sandbox mund të zhvillojnë shërbime dixhitale si ndërmarrjet e lojërave të fatit si dhe parkun argëtues, pas kësaj t'i fitojnë para.

Kur bëhet fjalë për financuesit e kriptove që përfitojnë nga kjo modë, disa nga përpjekjet aktualisht janë bërë. Matthew Ball, futurist si dhe krijuesi i Roundhill Investments, së bashku me Jacob Navok, CEO i Genvid Technologies, kanë regjistruar së fundmi këtë Metaverse ETF.

Related: Metaverse: A do të jetë një vend i shenjtë i decentralizuar apo një tirani qendrore?

Metaverse ETF është një fond i tregtuar në shkëmbim (ETF) që funksionon i krahasueshëm me një treg të letrave me vlerë, me përjashtim të investimeve financiare të bazuara në kripto në biznesin Metaverse. Është një koleksion investimesh financiare në një seri biznesesh – të referuara si indeks – duke u siguruar financuesve akses në një sektor të gjerë të tregut metaverse.

Aktualisht, Metaverse ETF ka një kapitalizim tregu mesatar prej 74 miliardë dollarësh, me investime financiare të shpërndara në 41 biznese (zotërime) në 8 vende. Kjo konsiston në investime financiare në biznesin kornizë si Cloudflare si dhe Nvidia, motorët e lojërave kompjuterike të përbërë nga Unity si dhe Roblox, si dhe drejtues të materialit metaverse nga Tencent, Sea si dhe Snap.

aea2b8dd2e75ce949b2c218fd90dd70f - Fillesat metaverse të Blockchain: Potencial i pakrahasueshëm investimi - 15

Duke qenë se ky indeks tregtohet me Bursën e Nju Jorkut (NYSE), ai përbëhet vetëm nga bizneset publike, ato publike. Kjo sugjeron që kripto-ja, si dhe financuesit e tjerë të ndryshëm, të kërkojnë të kërkojnë në vende të tjera për t'u afruar pak më shumë me aktivitetin nëse po kërkoni të shpenzoni në një fazë më të hershme.

Për investimet financiare në fazën e hershme, alternativat më të mira kanë më shumë gjasa të mbeten në dhomën e kriptove. Lojërat e lojërave, pajisjet si dhe biznesi i zhvillimit të materialeve ka shumë të ngjarë të prezantojnë ofertën e parë të monedhës (ICO) si dhe shitjet e tokenit të ofertës së parë DEX (IDO), duke nënkuptuar që financuesit mund të hyjnë në bord shumë kohë përpara se këto biznese të bëhen publike.

Related: Faktet fantastiko-shkencore apo blockchain? OASIS 'Ready Player One' mund të zhvillohet

Kur marrim në konsideratë dimensionin e plotë të adresueshëm të këtij tregu – si dhe përbëhet nga sektorët kryesorë të zhvillimit si zhvilluesit, pajisjet, marketingu si dhe tregtia elektronike – ndoshta me vlerë më të madhe se 1 trilion dollarë. Kur marrim gjithashtu parasysh se sa i rëndësishëm është uebi për jetën e përditshme, kjo është ajo që Metaverse mund të përfundojë në shumë më pak kohë. Si një shans investimi, bizneset metaverse, veçanërisht ato në fazën ICO si dhe IDO janë të pashembullt në potencialin e tyre më të lartë, të ofruara që ju zgjidhni me kujdes, sigurisht.

Ne po shohim dhe po kuptojmë diçka interesante. Rrjeti, si dhe metoda që ne përjetojmë fakte, sigurisht nuk do të përkojnë kurrë më me avantazhe të panumërta nga zhvillimi në rritje i metaverses, si dhe i fakteve dixhitale.

Johnny Lyu është CEO i KuCoin, një shkëmbim kriptomonedhash i prezantuar në vitin 2017. Përpara se të regjistrohej me KuCoin, ai në fakt kishte mbledhur përvojë të bollshme në tregtinë elektronike, makinat si dhe sektorët luksoz.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju