Firma e mjekësisë ligjore Blockchain Chainalysis hap zyrën australiane

Chainalysis synon të ndihmojë zhvillimin e mrekullueshëm aktualisht të kriptove dhe blockchain në Azinë Jugore dhe gjithashtu në Oqeani

Firma e mjekësisë ligjore Blockchain Chainalysis hap zyrën australiane

Firma udhëheqëse e analitikës së blockchain Chainalysis po hap zyrën e saj fillestare australiane në Canberra, duke shoqëruar informacionin që në fakt ka partnerizuar me Commonwealth Bank mbi strategjitë e saj për të ofruar tregti kriptosh për 6.5 milionë klientë aplikacionesh.

Chainalysis, i cili u vlerësua në 4.2 miliardë dollarë amerikanë në raundin e financimit të Serisë E në qershor, është një sistem studimi i kërkimit të informacionit të bllokut, i nisur nga Jonathan Levin dhe gjithashtu Michael Gronager në 2014.

Sipas rekordit të biznesit të Gjeografisë së Kriptomonedhave të vitit 2021, Azia Jugore dhe gjithashtu Oqeania janë tregu i katërt më i madh i kriptomonedhave në planet, duke përfaqësuar 572.5 miliardë dollarë ose 14% të të gjithë vlerës së kriptomonedhës të negociuar midis korrikut 2020 dhe gjithashtu qershorit 2021.

Sipas të dhënave, detyra e blerjes në Oqeani dhe gjithashtu në Azinë Qendrore dhe Jugore u rrit me 706% gjatë të njëjtës kohëzgjatje.

“Rajoni i Paqësorit po bëhet shpejt një qendër për inovacionin e kriptomonedhave,” tha Chainalysis Australia dhe gjithashtu mbikëqyrësi i Zelandës së Re, Todd Lenfield, “Investimi ynë në rritje në rajon do të sigurojë që bizneset dhe qeveritë të mund të eksplorojnë ekosistemet e aseteve dixhitale në një mënyrë të sigurt dhe të pajtueshme.

Mbikëqyrësi i trajtimit të biznesit për zonën e Azi-Paqësorit, Ulisse Dellorto, përfshinte:

“Platforma e të dhënave Chainalysis do të forcojë besimin e nevojshëm për të legjitimuar më tej kriptomonedhën si një aset të përditshëm për investitorët me pakicë dhe institucionalë”.

Lexoni shumë më tepër: Chainalysis sigurisht që do të përfshijë Bitcoin në raportin e saj vjetor ndërsa kostoja rritet

Informacioni ndjek Chainalysis zbuloi bashkëpunime me organizatat kryesore australiane të kriptomonedhave CoinSpot dhe gjithashtu CoinJar gjatë gjithë gushtit të 2014-ës.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju