Shkëmbimi i bazuar në Blockchain përgatitet për zgjerim global me oferta specifike për rajonin

Përfshirja e edhe më shumë individëve në mbarë botën, financimi elektronik fillon me llogarinë dhe gjithashtu mbrojtjen.

Shkëmbimi i bazuar në Blockchain përgatitet për zgjerim global me oferta specifike për rajonin

Financuesit e kriptove janë të motivuar të mbajnë një shkallë shumë të vogël të kujdesit kur përdorin sisteme të mëdha qendrore, një referim ofrohet nga ekspertë të sektorit që njohin shqetësimin kryesor të këtyre lojtarëve që është rritja e pjesës së tregut.

Megjithëse emra të shumtë janë të njohur, kur klientët nuk janë shqetësimi, nuk është e pazakontë që përvojat e tyre të përmbushen me mungesën e llogarisë dhe gjithashtu të hapur. Rrjedhimisht, procedura e tregtimit është jotransparente dhe gjithashtu mund të sjellë kosto më të mëdha tregtare, ngecje si rezultat i nevojave optimale ose opsionit më të dobët.

Për të motivuar nxitjen nga financuesit krejt të rinj dhe gjithashtu për të përmirësuar përvojën e përdoruesit fundor, disa sisteme në fakt kanë rekomanduar korniza alternative që sigurisht do të ofrojnë shkallëzim dhe gjithashtu mbrojtje pa kompromentuar reagimin ose aftësinë jetike.

AOFEX erdhi nga kërkesa për t'u ofruar investitorëve të kriptove një zgjedhje për tregtimin, bastet dhe gjithashtu nxjerrjen e pronave të tyre me hapje më të lartë dhe gjithashtu politikë. Në përputhje me rrethanat, sistemi mori lejen e tij MSB për tregtimin elektronik të parave për liderët amerikanë dhe gjithashtu aktualisht ka objektivat e tij të vendosura mbi zhvillimet globale si një urë lidhëse për financuesit institucionalë.

Grupi AOFEX mbetet të kandidojë me qëllimin për të "përfshirë më shumë njerëz në financat dixhitale". E vënë drejt në metodë, grupi në fakt ka aplikuar një strategji taktike globale, duke zhvilluar degë në Kanada dhe gjithashtu në Japoni si një komponent i një sistemi tregu të kriptove shumë-rajonale, i përbërë nga Evropa Perëndimore, Azia Lindore, Amerika e Veriut dhe gjithashtu zyra qendrore në të bashkuara. Kingdom Together këto degë krejt të reja kanë sjellë në fakt më shumë se 200,000 klientë të lagjes gjatë një muaji dhe gjithashtu i janë kredituar 1.8 milionë individëve energjikë aktualisht të grupit. Me marrëveshjet pjesëmarrëse me Coindesk dhe gjithashtu Coinspeaker, informacioni i tyre i shkëlqyer mbetet për t'u shpërndarë në të gjithë topin e kriptos.

Si rezultat, si rezultat i kauzës së favorshme në këto zona, më 15 tetor 2021, AOFEX lëshoi ​​zyrtarisht Degën e saj në Indi për të krijuar tregun e Azisë Jugore dhe gjithashtu për të rritur synimin e saj në drejtim të globalizimit.

Një histori e shëndetshme dhe e ekuilibruar e performancës

Në krahasim me një numër prej shkëmbimeve më të mëdha të globit, AOFEX mbetet të identifikojë rëndësinë e klientëve në vendosjen e ofertave të tyre Prandaj, theksi i tyre në fakt ka marrë në ofrimin e zgjidhjeve lokale për ato në një vendndodhje të ofruar. Kur hapi një degë në Indi, AOFEX mbajti parasysh politikën e qeverisë federale si të pasigurt, me rregullore të caktuara të panjohura. Sipas Shoqatës Kombëtare të Softuerit dhe gjithashtu Kompanive të Shërbimeve (NASSCOM), vendi ende pritet të shohë një të ardhme të lulëzuar. Kjo kompani e shquar rekomandon që sektori i kriptove në Indi me siguri do të meritojë 241 milionë dollarë që nga viti 2030, dhe gjithashtu sigurisht që do të arrijë 2.3 miliardë dollarë në vitin 2026 në mbarë botën. Për këtë faktor, grupi mendon për tokën e bollshme të Indisë për krijimin e sistemit të saj, financuesit e lagjeve dhe gjithashtu tregun më të lartë të kriptove.

Ofrimi i zgjidhjeve që plotësojnë kërkesat e veçanta të banorëve në një lokacion është rezultat i grupit duke eksploruar me shpejtësi nevojat e klientëve, duke zhvilluar një sistem zgjidhjesh lagje të pronave elektronike, duke filluar pjesëmarrje të ndryshme me KOL, duke komunikuar me zonat dhe gjithashtu me median, dhe gjithashtu. më pas duke u ofruar klientëve zgjidhje të sigurta dhe të spikatura të pronave elektronike me investime financiare specialistike, klinike dhe gjithashtu efektive në pronat elektronike.

Më shumë kuptime nga AOFEXhere

Kapaciteti i grupit për ta arritur këtë varet nga përfshirjet e tyre të mëparshme në sektorin e financimit dhe gjithashtu teknologjinë moderne. Këto disa vite eksperiencë i janë besuar në fakt mirëkuptimit të ekipit bazë, të cilin ata e kanë shfaqur në fakt nëpërmjet organizatës së tyre duke folur me zgjidhje për banka të shumta dhe gjithashtu përvojë të bollshme në kontrollin dhe monitorimin e rrezikut. Së bashku, historia e tyre ka ndihmuar në të vërtetë për të formuar një mjedis tregtar shtesë të sigurt dhe të sigurt.

Në njohje të funksionit jetik dhe gjithashtu të dobishëm që klientët e tij luajnë në suksesin e tij, grupi në fakt ka konsideruar që prezantoi qarkullimin prej 200,000 USDT me lançimin e kësaj dege krejt të re, një pikë referimi interesante për grupin.

Përgatitur për zgjerimin global

Me ndihmën afatgjatë të lagjes së tyre ekzistuese dhe të mbështetet gjithashtu, AOFEX synon të përfundojë në mënyrë progresive metodat e rritjes së lagjes së tyre në Indi dhe gjithashtu t'u ofrojë klientëve zgjidhjet monetare elektronike më të shpejta, më të mira dhe shumë më të specializuara të mundshme.

Pas objektit të degës në Indi, AOFEX në fakt ka ndarë strategjitë e tyre për të përfshirë edhe më shumë degë në mbarë botën, secila me veprime të përshtatura bazuar në ato të klientëve të lagjes së saj dhe gjithashtu gjithëpërfshirëse për klientët e përditshëm në financimin elektronik.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me AOFEX

Kushte të përgjithshme Crypto PumpNews nuk mbështet asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në internet në këtë faqe interneti. Ndërkohë që synojmë t'ju ofrojmë informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin dhe gjithashtu të kenë detyrim të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të merret parasysh. konsiderata si udhërrëfyes për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju