Shërbimi analitik Blockchain Nansen për të inkorporuar protokollin DeFi Arbitrum

Arbitrum është aktualisht zinxhiri i nëntë DeFi me 2.38 miliardë dollarë në vlerë të përgjithshme të siguruar.

Shërbimi analitik Blockchain Nansen për të inkorporuar protokollin DeFi Arbitrum

Ofruesi i shërbimit të informacionit Blockchain Nansen ka prezantuar në fakt kombinimin e ardhshëm të rrjetit Arbitrum për të lejuar klientët e tij ndërkombëtarë, si me pakicë ashtu edhe të nivelit institucional, të përcaktojnë modelet që lindin në tregun e decentralizuar të parasë (DeFi).

Grafikët teknikë dhe gjithashtu informacione të matshme sigurisht që do të shfaqen brenda një paneli kontrolli të personalizuar të Arbitrum, i ngjashëm me më shumë se 100 milionë faktorë informacioni në të gjithë Ethereum, Polygon dhe gjithashtu Binance Smart Chain, për të përmendur disa.

Një nga pajisjet e Nansen është Smart Money, një veçori që gjurmon adresat e xhepit të fondeve të shkurreve, investimet financiare institucionale dhe gjithashtu balenave, duke mbledhur detyrën e tyre drejt e në një pamje estetike që bën të mundur që klientët të identifikojnë modelet teknologjike.

Funksionet e tjera të sistemit përbëhen nga Paradise (NFT) e pandryshueshme dhe gjithashtu Mint Master, të cilat ofrojnë kuptime drejt e në zgjerimin e modeleve NFT përpara se të hyjnë në rrjedhën kryesore.

Në fillim të këtij muaji, Nansen zbuloi strategjitë për të inkorporuar një panel kontrolli Solana në një propozim për të zgjeruar disponueshmërinë e klientëve ndaj informacionit në zinxhir dhe gjithashtu matjeve të efikasitetit brenda tregjeve DeFi dhe gjithashtu tokeneve të pandryshueshme (NFT).

Bashkë me këtë deklaratë, grupi Nansen publikoi një punim termik duke këmbëngulur që metodat e dy shtresave, të tilla si Arbitrum, kanë kapacitetin për të qenë liderë të tregut në shkallëzueshmërinë e Ethereum gjatë 5 viteve në vijim, por gjithashtu mbahen parasysh:

“Shkallëzimi nuk mjafton. Ndërkohë që rrisin xhiron e tyre transaksionale, blockchain duhet të ruajnë dy veti themelore të teknologjisë blockchain: decentralizimin dhe sigurinë. Kjo njihet si trilema e blockchain. Që nga sot, e vetmja zgjidhje e shkallëzimit të Ethereum që plotëson të tre elementët janë grumbullimet si Arbitrum.

Arbitrum One mainnet lëshoi ​​ilaçin e tij të grumbullimit direkt në emrin e domenit të përgjithshëm publik më 1 shtator dhe gjithashtu është rritur në rëndësi me mbi 2.38 miliardë dollarë në vlerë të përgjithshme të siguruar (TVL), sipas informacionit logjik nga DeFi Llama.

Kontribuesit në këtë shumë 10-shifrore përbëhen nga një sërë metodash 41, më e rëndësishmja me shumë zinxhirë protokolli Curve Finance përveç SushiSwap dhe gjithashtu Abracadabra, të cilat në fakt kanë regjistruar në kasetë 525.54 milionë dollarë (22.11%), 449.84 milionë dollarë dhe gjithashtu 401.67 milionë dollarë. TVL me vlerë të përgjithshme, veçanërisht.

Të ngjashme: Binance hap parapagimet e shtresës së dytë të ETH me kombinimin Arbitrum One.

328577ce3df49906cc8fe27a6688aaba - Shërbimi analitik Blockchain Nansen për të inkorporuar protokollin DeFi Arbitrum - 7

Krahas mirëkuptimeve të drejtpërdrejta për shpenzimet e reduktuara të marrëveshjes së Arbitrum dhe gjithashtu tarifat e gazit në kontrast me Ethereum – kjo e fundit është reduktuar ndjeshëm me afërsisht 80–90% – Punimi termik i Nansen foli gjithashtu për mundësinë e një lançimi të argumenteve indigjene të Arbitrum, një temë e biseda që në fakt ka marrë një kontroll të konsiderueshëm gjatë dy muajve të mëparshëm mes nxitjes së favorshme.

Pronari i Fractional Art, Andy Chorlian, kohët e fundit ndau këndvështrimin e tij mbi këtë argument, duke rekomanduar që një token Arbitrum ka të ngjarë të drejtojë protokollin mbi ngritjen në qiell të blloqeve të Ortekut të shtresës një, i cili aktualisht qëndron në vendin e njëmbëdhjetë në pozicionet e përgjithshme të kapitalizimit të tregut.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju