BitMEX shkon neutral ndaj karbonit dhe zotohet të shkojë një milje shtesë

Sipas informacionit aktual, fusha e kriptomonedhës rezulton afër 150 TWh energji elektrike çdo vit, një numër më shumë se vende si Polonia, Norvegjia, Egjipti apo Suedia.

BitMEX shkon neutral ndaj karbonit dhe zotohet të shkojë një milje shtesë

Shkëmbimi i kriptomonedhave BitMEX në fakt është kthyer në një nga shkëmbimet fillestare në terren për të zbuluar pozicionin e tyre neutral ndaj karbonit, së bashku me premtimin për të kundërshtuar shkarkimet e të gjitha marrëveshjeve të Bitcoin në dhe nga sistemi.

Në një deklaratë të sinqertë, biznesi zbuloi objektivin e tij për të shkuar më tej sesa thjesht stabilizimi i rezultatit të tij të shkarkimit, duke përmendur një blerje aktuale prej 7,110 ton raporte krediti CO2, me vlerë afërsisht 100,000 dollarë, në bashkëpunim me kompaninë e gjurmimit të informacionit të karbonit AI Pachama.

Raportet e kredisë së karbonit janë akreditime të autorizimit të ofruara nga organet kryesore ligjore për të lejuar kompanitë të përdorin një ton CO2 në një strategji që kultivon përgjegjësinë dhe gjurmueshmërinë e informacionit.

Thuhet se kjo me siguri do të garantojë që sistemi të mbajë procedurën për vitin e ardhshëm fiskal, së bashku me të gjitha shkarkimet e kundërta të shkaktuara nga marrëveshjet e Bitcoin në dhe nga serverët e uebit të procedurës së sistemit.

Duke diskutuar këndvështrimin e tij për teknikat e qëndrueshme, BitMEX këmbënguli në kërkesën për një metodë të unifikuar:

“Një përpjekje gjithëpërfshirëse duhet të përfshijë kërkime mbi ndikimin mjedisor, por edhe edukim themelor rreth mundësive të zhbllokuar nga teknologjia kripto”.

Shkarkimet globale dhe teknikat për qëndrueshmëri kanë qenë në fakt subjekte të ngrohta debati sot në mes të topit COP 26 të transmetuar në mbarë botën në Glasgow, Skoci.

Presidentët dhe krerët e shteteve në mbarë botën janë përmbushur në fakt për të adresuar interesin e konsiderueshëm për vdekjen e rrezikshme të mjedisit tonë ndërkombëtar, duke shqetësuar vazhdimisht vlerën e qëndrimit të renditur nën shkallët e synuara për nivelet ndërkombëtare të temperaturës së ngrohjes.

Në fillim të tetorit, mbikëqyrësja ekzekutive e Greenpeace, Jennifer Morgan foli në takimin e Reuters Impact në lidhje me modën në rritje të kompanive që shmangin detyrën e tyre botërore me nxitjen e raporteve të kredisë së karbonit, duke specifikuar me pasion:

“Nuk ka kohë për kompensime. Jemi në një emergjencë klimatike dhe na duhet të heqim dorë nga karburantet fosile. Këto skema kompensimi janë "greenwash" të pastër, në mënyrë që kompanitë, kompanitë e naftës, të mund të vazhdojnë të bëjnë atë që kanë bërë dhe të kenë një fitim."

Related: Theksi i bisedës së mjedisit blockchain mungon në faktor

Marrëveshja Crypto Climate është një përpjekje ekologjike e mbështetur nga mbi 150 kompani nga tregjet e kriptove, blockchain, teknologjisë dhe energjisë elektrike, të gjitha duke premtuar unitetin e tyre në nivele të ndryshme për konfederatën e zhvillimit dhe ekzekutimit të procedurave të qëndrueshme në tregun e kriptove.

Firmat që kanë mbështetur në fakt për këtë arsye dhe kanë premtuar ndihmë me sugjerime, avancime dhe bashkëpunime të shkallëzuara përbëhen nga CoinShares, Consensys, We b3 Foundation, Ripple, Enjin dhe Polygon.

Megjithatë, këto kompani nuk janë abonuar ende si nënshkruese të CCA-së, një akt që kërkon një deklaratë publike të përkushtimit për të kryer realisht shkarkimet e karbonit neto zero nga procedura elektrike deri në vitin 2030.

Dy kompanitë që kanë ndërmarrë këtë aktivitet përbëhen nga Near Protocol, Pixl8, Argo Blockchain dhe Gryphon Digital Mining, për të përmendur disa.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju