Bitcoin kthen "tregun e ariut" në 53.5 mijë dollarë ndërsa Pfizer fiton nga paniku i ri mbi variantin "Nu" të koronavirusit

Aktiviteti i kostos së Bitcoin është i qëndrueshëm pasi humbi pothuajse 6,000 dollarë më 26 nëntor si fitues dhe gjithashtu humbës nga frika e variantit të koronavirusit 'Nu'.

Bitcoin kthen "tregun e ariut" në 53.5 mijë dollarë ndërsa Pfizer fiton nga paniku i ri mbi variantin "Nu" të koronavirusit

Bitcoin (BTC) rezultoi në disa nga humbjet e tij kur Wall Street u hap më 26 nëntor, pasi problemi për një variant krejt të ri COVID-19 shkaktoi një shitje në tregun ndërkombëtar.

63df8243afbf4ebb1a6997e1a8b8b9de - Bitcoin e kthen "tregun e ariut" në 53.5 mijë dollarë ndërsa Pfizer fiton nga paniku i ri mbi variantin "Nu" të koronavirusit - 11

Pfizer fiton ndërsa përfshihet paniku i koronavirusit

Të dhënat nga Cointelegraph Markets Pro dhe gjithashtu TradingView zbuluan se BTC/USD po përfundonte rënien e saj në thjesht mbi 53,500 dollarë në Bitstamp.

Seti më pas përfshinte pothuajse 1,500 dollarë pasi një ndjenjë e ekuilibrit u kthye në tregjet e kriptove, duke u tregtuar me rreth 54,400 dollarë në momentin e kompozimit.

Si pronat kripto ashtu edhe ato standarde u tronditën atë ditë falë zgjerimit të një varianti krejt të ri COVID-19, të shënuar "Nu", për të cilin disa festime pohojnë se mund të paraqesë telashe për programet e vaksinimit.

Pfizer, ndër prodhuesit e rëndësishëm të vaksinave kundër COVID-19, hodhi dukshëm rënien e shqetësuar të tregut, deri në 7% në Wall Street të hapur. Për krahasim, S&P 500 ra me 1.5%.

73d1fd2b8bdc61154ffa3c4d5e6011d6 - Bitcoin e kthen "tregun e ariut" në 53.5 mijë dollarë ndërsa Pfizer fiton nga paniku i ri mbi variantin 'Nu' të koronavirusit - 13

Në atë që me siguri do të dinë për ata që vëzhguan rastet e marsit 2020, Bitcoin braktisi kështu cilësitë e tij të pabalancuara të investimeve financiare për të rënë në përputhje me aksionet dhe gjithashtu dollarin amerikan.

Rënia e renditur nën 54,000 dollarë erdhi nga një pije alkoolike e njohur me shqetësime nga burimet, e përbërë nga priza elektrike mediatike tradicionale, me CNBC që u nënshkrua me Bloomberg për të pohuar se Bitcoin kishte "hyrë në territorin e tregut të ariut".

“Le të shohim se si mbyllet qiriu i përditshëm,” pohoi investitori dhe gjithashtu eksperti Rekt Capital me fjalë të kujdesshme në lidhje me ndikimin e hapave të ditës në pasqyrën afatgjatë të Bitcoin.

Sasia e marrëveshjes së BTC-së arrin nivelin më të lartë të të gjitha kohërave

Midis ekspertëve të kriptove dhe gjithashtu individëve të tjerë të tjerë prej kohësh, megjithatë, kishte ende disa tregues të rënies autentike.

Të ngjashme: Bitcoin merret me 'marrëveshjen e së Premtes së Zezë' me kosto më të ulët se 55 mijë dollarë BTC– Ashtu si në vitin 2020

"Korrigjime masive = mundësi masive blerjesh," përmblodhi faktori Crypto PumpNews Micha ël van de Poppe.

Ndërsa nivelet më të ulëta të 26 nëntorit në fakt nuk janë parë duke pasur parasysh se mesi i tetorit, në përgjithësi, efikasiteti i Bitcoin në tremujorin e katërt nuk qëndron thjesht fitimprurës, por plotësisht sipas viteve të mëparshme të lulëzimit të tregut.

Mes panikut për koston e vendit, në të njëjtën kohë, informacioni zbuloi se 25 nëntori shënoi ditën me sasinë më të madhe të marrëveshjeve të vetme në zinxhir në sfondin e Bitcoin.

"Bitcoin vendosi një tjetër nivel të lartë të të gjitha kohërave për vëllimin e transaksioneve dje me 36.5 miliardë dollarë vlerë të vendosur në zinxhir," komentoi shkencëtari Kevin Rooke.

936d2b336289471e0cc83be964ab294c - Bitcoin e kthen "tregun e ariut" në 53.5 mijë dollarë ndërsa Pfizer fiton nga paniku i ri mbi variantin 'Nu' të koronavirusit - 15

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju