Çmimi i Bitcoin arrin shkurtimisht 69 mijë dollarë ATH përpara se të bjerë përsëri në Tokë

BTC arriti një maksimum krejt të ri të të gjitha kohërave! Me të vërtetë nuk zgjati shumë, megjithatë…

Çmimi i Bitcoin arrin shkurtimisht 69 mijë dollarë ATH përpara se të bjerë përsëri në Tokë

Çmimi i Bitcoin arriti një tjetër më të lartë të të gjitha kohërave në 69,000 dollarë, ndërsa Ether vazhdoi rënien e tij të gjatë drejt 5,000 dollarëve pasi arriti në një nivel të ri të lartë në 4,868 dollarë më herët sot. Menjëherë pasi arritën këtë pikë kthese të re, megjithatë, investitorët filluan të merrnin të ardhura, duke çuar në një ulje prej gati 7,000 dollarësh, e cila e çoi çmimin e BTC-së nën 63,000 dollarë.

Është interesante se shpërthimi i sotëm filloi pikërisht pasi një rekord nga Byroja e Statistikave të Punës të SHBA-së zbuloi një rritje të mprehtë vjetore prej 6.2% në Indeksin e Çmimeve të Konsumit, një numër që është më i madhi në 30 vjet.

Sipas BLS, shpenzimet e energjisë së ngjitjes pësuan një rritje në CPI, megjithatë, për një minimum prej 6 muajsh, ekspertët në fakt kanë gjurmuar shpenzimet e ngjitjes së ushqimit, si dhe artikuj të tjerë të ndryshëm. IÇK ekzistues është më i madhi që ka qenë në fakt sepse tetori i vitit 1990. Rritja thelbësore e kostos së jetesës, një numër që anashkalon ndikimin e çmimit në rritje të artikujve, zbuloi një rritje prej 4.6%, një shkallë që nuk u pa për shkak të vitit 1991.

14663c61812c2fc4b8c6d62cd3b9cd09 - Çmimi i Bitcoin arrin shkurtimisht 69K $ ATH përpara se të bjerë përsëri në Tokë - 9

Mes rritjes së inflacionit, Rezerva Federale dhe menaxhmenti i Biden vazhdojnë të japin mesazhin se rrethanat janë "nën kontroll" por tregjet e aksioneve reaguan negativisht ndaj informacionit.

Pavarësisht informacionit shqetësues si dhe tërheqjes së vogël në tregjet standarde, çmimi i BTC-së si dhe i Ether-it u rrit, një gjë e gjallë që ekspertët si Anthony Pompliano e quajnë "veprim asimetrik të çmimeve", ku financuesit që shohin një treg të kuq të ngrohtë të letrave me vlerë si dhe rezervë të paqëndrueshme. plani financiar i bankës duke bërë prona me rrezik si Bitcoin, investime financiare tërheqëse, si dhe shkurre kundrejt arit, parave si dhe kostos së jetesës në rritje.

Sipas redaktorit të shërbimit CryptoPumpNews, Sam Bourgi, Bitcoin shihet nga shumë si opsioni më i mirë i "parave të forta" për paratë sovrane, si dhe:

“Bitcoin ka tejkaluar arin, mbrojtjen më të vlerësuar të inflacionit, me një diferencë të konsiderueshme nga viti deri më sot, pasi ka fituar mbi 130% krahasuar me rënien prej 4% të arit.”

8925afb7adc36023d78ef081220a40bf - Çmimi i Bitcoin arrin shkurtimisht 69K $ ATH përpara se të bjerë përsëri në Tokë - 11

Menjëherë pas arritjes së këtyre ngritjeve të mëdha krejt të reja, çmimi i Bitcoin ra përsëri në drejtimin e 62,700 dollarëve, përpara se të rikuperohej disi në rreth 64,500 dollarë, si dhe shumica e altcoins përballuan humbjet pothuajse dyshifrore.

Edhe pse hapi ekzistues i pengesave bën të sigurt që të tronditë disa financues, përmirësimet e vogla pasi arritën në nivelet më të larta të të gjitha kohërave është një teknikë popullore për Bitcoin

Nga pikëpamja e vlerësimit teknologjik, të ardhurat që arrijnë afër niveleve më të larta të të gjitha kohërave, si dhe kërkesa për një ritestim të shkallëve të reduktuara të asistencës janë procedura të rregullta për shumicën e kriptomonedhave. Në të vërtetë, një vështrim i shpejtë mbi bisedat nga shumë ekspertë si dhe investitorë në Twitter zbulon se shumica e BTC-së pritet të rishikojë shkallët e reduktuara të ndihmës në 64,000 dollarë, si dhe të renditur më poshtë përpara se të rifitojë energji të favorshme, si dhe të zhvendoset më shumë.

Kapaku i përgjithshëm i tregut të kriptovalutave aktualisht qëndron në 2.91 trilionë dollarë, si dhe çmimi i spikatur i Bitcoin është 41.9%.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju