Rrjeti i Bitcoin vendoset mesatarisht 95 mijë dollarë për çdo 1 dollarë tarifa

Performanca e negociatave të Bitcoin në fakt është përmirësuar, gjë që nënkupton se mund të dërgohet shumë më tepër vlerë për tarifat e reduktuara të blerjeve

Rrjeti i Bitcoin vendoset mesatarisht 95 mijë dollarë për çdo 1 dollarë tarifa

Performanca e negociatave të rrjetit Bitcoin në fakt është përmirësuar gradualisht kohët e fundit, me akoma më shumë duke u punuar për tarifa të reduktuara.

Gjatë javës së kaluar, rrjeti Bitcoin në fakt ka lëvizur ose ka punuar mesatarisht 95,142 dollarë me vlerë për çdo tarifë me vlerë 1 dollarë.

Performanca e negociatave në zinxhir ka qenë në fakt duke u rritur në mënyrë progresive, sepse May si edhe më shumë ka qenë në të vërtetë rreth rrjetit gjatë gjithë ciklit dem.

Eksperti i zinxhirit Dylan LeClair bëri monitorimin duke përdorur informacionin nga furnizuesi i analitikës Glassnode Vlera fitohet duke ndarë sasinë mesatare të blerjes sipas tarifave

Çmimet e fundit të negociatave arritën vetëm në 0.00105% të vlerës së plotë të lëvizur prej 451.3 miliardë dollarësh.

Sipas CryptoFees, Bitcoin është i 7-ti në listën e rrjeteve të marra nga tarifat e blerjeve të përditshme. Mesatarja e tij shtatëditore është rreth 678,000 dollarë, gjë që e vendos atë pas Ethereum, Uniswap, Binance Smart Chain, SushiSwap, Aave dhe gjithashtu Compound.

Sistemi i monitorimit të tarifave regjistron se Ethereum aktualisht është duke rafinuar 53 milionë dollarë në tarifat e përditshme, 98.7% më e madhe se Bitcoin e rrjetit të Bitcoin dhe gjithashtu Ethereum nuk duhet të krahasohen për sa i përket vlerës së negociatave dhe gjithashtu tarifave pasi janë 2 entitete të ndryshme – i mëparshmi është një dyqan i pronës me vlerë dhe gjithashtu i fundit një marrëveshje e mençur dhe gjithashtu një rrjet aplikimi i decentralizuar

Sasia mesatare e blerjes e Ethereum e ndarë me tarifat duket thjesht në 139 dollarë në vlerë të negociuar për dollarë në tarifa.

Performanca e negociatave të rrjetit Ethereum në fakt është ulur pasi rrjeti i është krijuar edhe më shumë vlerë dhe gjithashtu është vendosur një nevojë shumë më e mirë për të, veçanërisht me rritjen e DeFi dhe gjithashtu simboleve të pandryshueshme (NFT) mbi të mëparshmen. 18 muaj.

Related: Etiketat e rrjetit Bitcoin dokumentojnë nivele të larta për sasinë e negociatave të përditshme

Sipas Bitinforcharts, tarifa mesatare e blerjes në rrjetin Bitcoin është rreth 2.13 dollarë tani. Krahasimisht, tarifa mesatare e rrjetit Ethereum është 42.58 dollarë monstruoze. Siç është raportuar nga CryptoPumpNews të hënën, tarifat e blerjes së Bitcoin janë ulur me më shumë se 50% këtë vit.

Shmangia në tarifat mesatare të blerjeve ndërmjet të dy rrjeteve mund të shihet duke u zgjeruar nga përfundimi i korrikut.

4eb9a4cf432d1ff31e2e302d9ab4b278 - Rrjeti Bitcoin që zgjidhet mesatarisht 95K $ për çdo 1 $ në tarifa - 7

Problemet e ngarkimit të rrjetit të Ethereum mund të parandalohen duke përdorur rrjetet e shtresës 2, të cilat në fakt janë rritur në rritje gjatë dy muajve të mëparshëm me një vlerë të plotë afër të gjitha kohërave të siguruara prej 6.87 miliardë dollarë, sipas L2beat.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju