Mbajtësit e Bitcoin që blenë me 20 mijë dollarë refuzojnë të shesin BTC në nivelet më të larta të të gjitha kohërave – Të dhënat e fundit

Mund të jetë një shitje tërheqëse me 3 herë fitime, megjithatë blerësit e nëntorit të kaluar vazhdojnë të mendohen të "hodl".

Mbajtësit e Bitcoin që blenë me 20 mijë dollarë refuzojnë të shesin BTC në nivelet më të larta të të gjitha kohërave – Të dhënat e fundit

Financuesit e Bitcoin (BTC) që blenë në nivelet më të larta të të gjitha kohërave në vitin 2017, si dhe më shumë, në fakt ende nuk janë tregtuar, rekomandojnë të dhënat.

Sipas statistikave të Hodl Waves, monedhat që u zhvendosën për herë të fundit 6 deri në 12 muajt e mëparshëm aktualisht përbëjnë pjesën më të rëndësishme të furnizimit të BTC.

Blerësit e BTC mbajnë nervat e tyre

Pavarësisht fitimeve të forta si dhe po aq rregullime të forta në vitin 2021, ata që dolën në treg ose u përfshinë në vendosjet e tyre në ose pas nëntorit 2020 po refuzojnë të shesin.

Hodl Waves, e cila gjurmon qarkullimin e moshës së rezultateve të blerjeve të pashpenzuara (UTXO), zbulon se oferta e rregulluar nga ata "mbajtës" 6 deri -12 muajsh është rritur në të vërtetë - nga 8.7% në fillim të qershorit në 21.4% që nga 17 nëntori. .

Në të njëjtën kohë, monedhat e mbajtura për shumë vite në fakt janë reduktuar disi, duke theksuar se në të vërtetë ka ndodhur një marketing i moderuar, i cili, me përjashtimin e ekipit prej 6 deri në 12 muaj, vullneti i financuesve vazhdon të jetë i patundur.

c88f8a3f1a18a2c74226b90cb44e78a4 - Mbajtësit e Bitcoin që blenë 20 mijë dollarë refuzojnë të shesin BTC në nivelet më të larta të të gjitha kohërave — Të dhënat e fundit - 9

Të dhënat nxjerrin në pah konceptin që disa pronarë të BTC synojnë të shesin me tarifat ekzistuese, gjithashtu ndërsa këta rrethojnë maksimumin e të gjitha kohërave.

Siç raportoi CryptoPumpNews, megjithatë, qarkullimi i monedhave nga mbajtësit afatgjatë - një tipar i përjetshëm i fazave të pikut të lulëzimit të tregut - aktualisht ka filluar. Hera e fundit që ndodhi kjo ishte në nëntor të 2015-ës.

Tregu i demit "ka ende rrugë për të bërë"

Ndërkohë, më shumë numra që gjurmojnë BTC-në "më të vjetër" lë të kuptohet se duart më të hershme të Bitcoin me siguri do të vazhdojnë të qëndrojnë përreth.

Të ngjashme: Marrëveshja Bitcoin: Adresa e tretë më e madhe e balenës përfshin 3 BTC në 207 mijë dollarë

Siç mbahet parasysh nga eksperti i zinxhirit William Clemente sot, qarkullimi i pasivitetit – kapitalizimi i tregut i Bitcoin i ndarë nga pasiviteti vjetor – vazhdon të reduktohet pranë niveleve më të larta të të gjitha kohërave BTC/ USD.

Pasiviteti i lartë, diskutoi Clemente, sugjeron që të investohen monedha më të vjetra.

"Të shohësh rrjedhën e përgjumjes aktualisht kaq të ulët do të thotë që monedhat më të vjetra mbeten relativisht të fjetura," përfshiu ai komentet në Twitter të mërkurën.

"Ky treg i rritjes së Bitcoin ka ende një rrugë për të ecur sipas metrikës."

bc474f56418a264ef697046eab044fa1 - Mbajtësit e Bitcoin që blenë me 20 mijë dollarë refuzojnë të shesin BTC në nivelet më të larta të të gjitha kohërave — Të dhënat e fundit - 11.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju