Bitcoin që arrin 59 mijë dollarë do të ishte 'jashtëzakonisht i shëndetshëm', thotë tregtari ndërsa çmimi i BTC tërhiqet

Një korrigjim vazhdon për Bitcoin gjatë gjithë të premtes, megjithatë mund të mos ketë mbaruar por, dhe analistët janë larguar nga nervozizmi.

Bitcoin që arrin 59 mijë dollarë do të ishte 'jashtëzakonisht i shëndetshëm', thotë tregtari ndërsa çmimi i BTC tërhiqet

Bitcoin (BTC) ra nën 64,000 dollarë më 12 nëntor ndërsa ulja e tij nga nivelet më të larta të të gjitha kohërave vazhdoi të shqetësonte.

3821d74ffa8e98c6bf6117cbfa00ddac - Bitcoin që arrin 59 mijë dollarë do të ishte 'jashtëzakonisht i shëndetshëm', thotë tregtari ndërsa çmimi i BTC tërhiqet - 9

BTC: Konsolidimi kthehet në transfertë poshtë

Të dhënat nga Cointelegraph Markets Pro dhe TradingView kapën rrethanat e tregut të rrjedhshëm të Premten, me BTC/USD që performon në 2,000 dollarë.

Dyshja kishin kaluar një ditë më parë duke gjurmuar anash - sjellje që tani po shfaqte tregues të prishjes.

Megjithatë, për analistët e stilit, një lëvizje e tillë e çmimit të BTC nuk ishte parashikuar vetëm, por e mirëpritur.

“Një rënie në 59-61 mijë e ndjekur nga një konsolidim do të ishte mënyra më e mirë për të vazhduar rrjedhën e rritjes sipas mendimit tim,” shtoi tregtari i Twitter Galaxy.

“Mund të mos ndodhë, por do të ishte jashtëzakonisht e shëndetshme për $BTC dhe alts. Jini të përgatitur në çdo mënyrë.”

Tarifat e financimit mbetën mezi të ngritura në shkëmbime - përveç Binance dhe Bybit - duke lënë të kuptohet se mund të vërehet një ulje e mundshme e çmimit.

Në kohën e shkrimit, BTC/USD luhatej nën shenjën e 64,000 dollarëve, duke rënë 1,000 dollarë në një qiri të vetëm për orë.

Humbje më të mëdha priten për altcoins

Ishte e njëjta histori midis tregjeve altcoin, me Ether (ETH) që përputhet me humbjet e Bitcoin afërsisht 2% dita-ditës.

Të ngjashme: Analistët thonë se çmimi i Bitcoin 'uljet janë kalimtare', duke sugjeruar se BTC do të shkojë shpejt në 75K $

Disa nga 10 kriptovalutat më të larta sipas kapitalizimit të tregut vunë re humbje më të thella prej 6% ose më shumë, këto së bashku me fletushkat e tepërta Solana (SOL) dhe Polkadot (DOT).

b0f2fe1254b0025672f4cb69af1c0cd2 - Bitcoin që arrin 59 mijë dollarë do të ishte 'jashtëzakonisht i shëndetshëm', thotë tregtari ndërsa çmimi i BTC tërhiqet - 11

Kapaciteti total i tregut të kriptomonedhave ra në këtë mënyrë nën shkallën prej 3 trilion dollarësh pasi e goditi atë për herë parësore në fillim të javës.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju