Bitcoin ka ngecur, por ja pse tregtarët profesionistë presin ende 80 mijë dollarë deri në janar

Kostoja e Bitcoin është rezistente goditëse ndërsa tregtohet 7.75% e renditur nën nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, por programet e informacionit të nënprodukteve pro tregtarët vazhdojnë të shkojnë për 80,000 dollarë deri në janar

Bitcoin ka ngecur, por ja pse tregtarët profesionistë presin ende 80 mijë dollarë deri në janar

Përzgjedhja e një kohëzgjatjeje për vlerësimin teknologjik është vazhdimisht një temë sfiduese, por në përgjithësi, sa më e gjatë të jetë moda, aq më të mëdha janë shanset që ajo të dominojë. Për shembull, ata që shqyrtojnë grafikun 3-ditor të Bitcoin (BTC) do të njohin në mënyrë të paargumentueshme një model rrjeti në rritje që filloi në fund të qershorit.

00af1d2dd2f1c917a77d197f7c4ca361 - Bitcoin ka ngecur, por ja pse tregtarët profesionistë ende presin 80 mijë dollarë deri më 11 janar

Arinjtë sigurisht që do të zbulojnë vazhdimisht mjete për të garantuar pamjet e tyre, megjithëse Bitcoin ka arritur nivele të reja maksimale të të gjitha kohërave në përputhje me rritjen e kostos së klientit në Shtetet e Bashkuara në 6.2%, që është rritja më e madhe e kostos së jetesës në 30 vjet.

Megjithatë, informacioni nga kompania e analitikës në zinxhir Glassnode zbulon se financuesit e qëndrueshëm në të vërtetë kanë hequr dorë nga ndërtimi i internetit, si dhe aktualisht po degëzohen drejt e në altcoin. Sipas ekspertit Willian Clemente, marketingu aktual në internet nga ai kurs i financuesve ishte fillestari në 6 muaj, duke treguar një veprim "shit në fuqi".

Meriton të theksohet se rrjeti Bitcoin u përditësua më 14 nëntor për të rritur skriptimin, si dhe kapacitetet e privatësisë personale. Nga pikëpamja tregtare, kjo zhvillon një rast të mundshëm "shit lajmin" pasi përmirësimi pritej shumë nga lagjja.

Tregtarët profesionistë të programeve të të dhënave janë neutrale ndaj rritjes

Për të kuptuar saktësisht se sa janë të prirur tregtarët ekspertë të favorshëm ose në rënie, duhet vlerësuar çmimi bazë i së ardhmes. Kjo shenjë shpesh përshkruhet si kosto e së ardhmes, si dhe përcakton dallimin midis marrëveshjeve afatgjata të së ardhmes, si dhe shkallëve ekzistuese të tregut të zonës.

Një kosto vjetore prej 5% deri në 15% parashikohet në tregje të shëndetshme dhe të balancuara, e cila është një rrethanë e cilësuar si contango. Ky dallim i kostos shkaktohet nga shitësit që kërkojnë edhe më shumë para për të mbajtur negocimin shumë më gjatë.

28e944f2883a068769acf1cbca51fd1d - Bitcoin ka ngecur, por ja pse tregtarët profesionistë ende presin 80 mijë dollarë deri më 13 janar

Vini re rritjen në 20% më 9 nëntor, pasi Bitcoin mblodhi 14% fitime në 3 ditë. Kjo kohëzgjatje e shpejtë e perspektivës shumë pozitive u tërhoq pasi BTC fiksoi 9% pas 69,100 dollarëve më të larta të të gjitha kohërave më 10 nëntor.

Aktualisht, shenja bazë qëndron në një 12% të shëndetshëm dhe të ekuilibruar, që tregon vetëbesim nga këta tregtarë.

Tregtarët e opsioneve nuk janë aq të favorshëm

Për të hequr detajet e sipërfaqeve në mjetin e së ardhmes, duhet të vlerësohen gjithashtu tregjet alternative.

25% e alterit delta dallon alternativat e krahasueshme të thirrjeve telefonike (blerje) si dhe vendosje (shitje). Statistikat me siguri do të shndërrohen në favore kur mbizotëron shqetësimi për faktin se kostot e alternativave të sigurisë janë më shumë se alternativat e rrezikut të krahasueshëm të thirrjeve telefonike.

E kundërta vlen kur lakmia është gjendja e zakonshme shpirtërore, duke nxitur shenjën 25% të alterit të delta të ndryshojë në vendndodhjen e pafavorshme.

65e4b11f464077832562c4929c466b05 - Bitcoin ka ngecur, por ja pse tregtarët profesionistë ende presin 80 mijë dollarë deri më 15 janar

Një shenjë ndryshimi midis -8% (lakmia) si dhe +8% (shqetësimi) merret në konsideratë neutrale. 29 shtatori ishte hera e fundit që shenja u zhvendos jashtë këtij varieteti, duke arritur në +10%. Çuditërisht, pikërisht atë ditë vuri në dukje përfundimin e një aktiviteti ariu 23-ditor që e çoi Bitcoin nga 52,700 dollarë më 6 shtator në 41,000 dollarë.

Sa i përket ndryshimit ekzistues neutral prej 25% delta, mund të merret një "gotë gjysmë plot" për shkak të faktit se tregtarët pro nuk janë në një farë mënyre të shqetësuar nga fitimet prej 95% nga viti në ditë.

Të dhënat tregojnë se ka hapësirë ​​për përfitime shtesë nga blerësit e Bitcoin, të cilët mundësisht do të shihnin që kostoja të mbetet për të tregtuar brenda rrjetit në rritje që u lançua në fund të qershorit.

Pamjet si dhe këndvështrimet e zbuluara më poshtë janë vetëm ato të shkrimtarit dhe jo gjithmonë tregojnë pamjet e CryptoPumpNews. Çdo investim financiar si dhe veprim tregtar përfshin rrezik. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur zgjidhni.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju