Bitcoin bie në nivelin më të ulët 1-mujor pasi një zhytje 6% uli çmimin e BTC në 56.6 mijë dollarë

Një ndikim topi dëbore troket çmimin e BTC përmes diapazoneve kryesore të ndihmës, pasi rënia e menjëhershme prej 6% e dërgon Bitcoin në kufijtë e tij më të ulët që nga mesi i tetorit.

Bitcoin bie në nivelin më të ulët 1-mujor pasi një zhytje 6% uli çmimin e BTC në 56.6 mijë dollarë

Bitcoin (BTC) ra përmes vargjeve kryesore të ndihmës më 18 nëntor në një vështrim bashkëkohor të vendosmërisë së demave.

17fd650ea45d4ab74c14706b997b36cc - Bitcoin bie në nivelin më të ulët 1-mujor pasi një zhytje prej 6% uli çmimin e BTC në 56.6 mijë dollarë - 9

"Shitje të forta në mbarë tregun" godet

Të dhënat nga Cointelegraph Markets Pro dhe TradingView konfirmuan se BTC/USD braktisi ndihmën 58,400 dollarë pas një numri ritestimesh në ditët e mëparshme dhe në kohën e shkrimit, Bitcoin po blen dhe shet me 57,800 dollarë.

Megjithë paqëndrueshmërinë e tepruar dhe vlerën e vështirë prej 60,000 dollarësh, gjatë orës së mëparshme çmimi ra deri në 57,200 dollarë - më i ulëti që nga 15 tetori.

“Shitja e fortë në mbarë tregun po vazhdon”, shkroi tregtari dhe analisti Rekt Capital në zëvendësimin e tij më të ri në Twitter.

“Pa dyshim, rraskapitja e shitësve është përpara. Shiko për shiritat e volumit të lartë të shitjes në afat të shkurtër. Këto priren të sinjalizojnë fundin pas shitjes së vazhdueshme dhe paraprijnë ose një fryrje të fortë ose një ndryshim të tërë trendi.”

Shitësit e rraskapitur karakterizuan ambientin në mesin e shtatorit, thjesht pas ditës kur Bitcoin hodhi 10,000 dollarë në një qiri të vetëm ditë pas dite.

Ngjashëm me atë kohë, transferimi i 18 nëntorit solli një përmbysje të dukshme në raportin e fitimit të prodhimit të shpenzuar të Bitcoin (SOPR), një metrikë kyçe për të përcaktuar kohëzgjatjen e çmimeve të mbishitura.

e908d7c3a073f8fff7720a893ae98cd1 - Bitcoin bie në nivelin më të ulët 1-mujor pasi një zhytje 6% uli çmimin e BTC në 56.6K $ - 11

Të lidhura: Mbajtësit e Bitcoin që blenë 20 mijë dollarë refuzojnë të promovojnë BTC në nivelet më të larta të të gjitha kohërave - Informacioni i fundit

Pajisja jolikuide nxjerr në pah vendosmërinë e fortë të gishtërinjve

Sidoqoftë, në kohën e shkrimit, Bitcoin ishte gjithsesi brenda strategjisë së zbulimit të një çmimi nga muaji në muaj.

Për kontribuesin e CryptoPumpNews, Michaël van de Poppe, 56,000 dollarë ishte niveli i fundit për një rikuperim.

"Nëse është kështu, një tubim ndihmash mund të jetë afër qoshes," parashikoi ai.

Një ekstra optimist Willy Woo e shikoi investitorin afatgjatë për të blerë si një sinjal se zhvillimi i përgjithshëm i rënies ishte hequr nga aktualiteti.

Oferta jolikuide e Bitcoin kopjoi temperamentin, duke u rritur ndjeshëm pasi kostot ranë në një sinjal të kuriozitetit të fortë të blerësve gjatë gjithë kësaj jave.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju