Bitcoin dështon mbylljen mujore për herë të parë në 'skenarin më të keq', fillon dhjetori nën 57 mijë dollarë

Versioni i dyshemesë i PlanB humbet objektivin e tij në fillimin historik, pasi stresi i freskët i ariut për aktivitetin e kostos së Bitcoin.

Bitcoin dështon mbylljen mujore për herë të parë në 'skenarin më të keq', fillon dhjetori nën 57 mijë dollarë

Bitcoin (BTC) në fakt ka ndaluar së punuari për të arritur koston e mbylljes së nëntorit të kërkuar nga modelet e tij më të njohura – megjithatë prodhuesi i tij nuk po heq dorë.

Në një artikull në Twitter më 1 dhjetor, PlanB deklaroi se ai me siguri do të jepte versionin e tij të dyshemesë një muaj tjetër për ta konfirmuar veten.

Versioni i dyshemesë BTC në provë

BTC/USD duhet të kishte përfunduar nëntorin në një "skenar të rastit më të keq" prej 98,000 dollarësh, megjithatë një përzierje e variablave komplotuan për të krijuar një mbyllje mujore shumë të reduktuar.

Me afro 57,000 dollarë, grupi e humbi me siguri objektivin e tij, duke u kthyer në dështimin e parë të tillë të versionit të dyshemesë së PlanB në sfondin e Bitcoin.

"Modeli i dyshemesë së pari miss (pas gozhdimit gusht, shtator, tetor), "krijoi ai.

“Asnjë model nuk është perfekt, por kjo është një miss i madh dhe i pari në 10 vjet! Më e jashtme/mjellmë e zezë? Modelit Floor do t'i jap edhe 1 muaj.”

Kohët e fundit, versioni i dyshemesë parashikoi siç duhet mbylljet mujore për gusht, shtator si dhe tetor, duke përfshirë shpresën se 6 numra mund të hyjnë në dhjetor.

Ndërsa investitorët shtesë si dhe ekspertët miratojnë realitetin që tregu në avancim të 2021 mund të marrë më shumë sesa përgatitja për të arritur majën e tij, PlanB përsëriti se projektet e tij të ndryshme të projektimit të kostos së BTC vazhdojnë të jenë të padëmtuara.

Midis tyre janë pajisjet e shquara të bazuara në stokun në rrjedhën e tyre, këto që kërkojnë të paktën 100,000 dollarë si një kosto e zakonshme midis momentit dhe 2024. Supozimi është ende se Bitcoin me siguri do të sjellë një çmim gjashtëshifror më parë deri në fund të këtij viti.

Koha e pafat e demit?

Mbyllja e nëntorit shoqëroi stresin e ri të disavantazhit të Bitcoin.

Të ngjashme: Modifikimi i Bitcoin më i dobëti i 2021 deri më tani, ndërsa shpresat për tubimin e Santa Claus rriten

Paniku për koronavirusin i integruar me kryetarin e Rezervës Federale, Jerome Powell, duke rrëfyer se rritja e kostos së jetesës sigurisht që nuk do të jetë "kalimtare" në natyrë.

Ndjenja në mënyrë të ngjashme mori një goditje, duke zbritur nga "neutral" në "frikë" bazuar në Indeksin e Frikës dhe Lakmisë së Kriptove.

652b4cc3076a650a9fbc85c35d5dccee - Bitcoin dështon mbylljen mujore për herë të parë në 'skenarin e rastit më të keq', fillon dhjetori nën 57 mijë dollarë - 7

Versioni i dyshemesë i PlanB, në të njëjtën kohë, e ka eliminuar punën e tij për të vazhduar të jetë një pasqyrë legjitime e kostos – në vetëm 4 javë, ai parashikon një kosto BTC/USD prej 135,000 dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju