Bitcoin do të arrijë në 90 mijë dollarë 'në javët e ardhshme' pavarësisht tërheqjes - analiza më e fundit teknike

Është një shembull i "nëse keni dyshime, zmadhoni" sot, pasi Bitcoin shkon në një përballje me Taproot si dhe autorizimet ETF.

Bitcoin do të arrijë në 90 mijë dollarë 'në javët e ardhshme' pavarësisht tërheqjes - analiza më e fundit teknike

Bitcoin (BTC) do të vazhdojë të shkojë në 90,000 dollarë në javët e ardhshme pasi "të bllokojë" përfiton nga investitorët.

Në përmirësimin e tij të fundit të tregut më 12 nëntor, sistemi i tregtimit Decentrader theksoi një pamje të spikatur mbi aktivitetin e normës së BTC.

Përditësimi: Kohëzgjatjet e larta "mbesin të larta"

Pavarësisht humbjes së 4,000 dollarëve në një ditë vetmie të mërkurën, si dhe tendencës anash, duke pasur parasysh se, Bitcoin është çdo gjë sado e ulët, sugjerojnë ekspertë të shumtë.

Megjithatë, me probleme të përkohshme që penalizojnë investitorët afatgjatë me levë, megjithatë çmimet e parave janë ende të larta, megjithatë, mbajtësit mund të mbeten në shqetësim edhe më shumë përpara se të fillojë rikuperimi.

Kur të ndodhë, do të vijnë nivelet më të larta të të gjitha kohërave, mendon Decentrader.

“Ne mbetemi bullgarë në kornizat kohore të larta dhe vazhdojmë të presim që çmimi të rritet në rajonin 85,000 – 90,000 dollarë në javët e ardhshme, gjë që përputhet me nivelin e përmirësimit të fib 1.618”, përmendet përmirësimi.

Një ecuri së bashku me grafikun zbuloi objektivin përveç shkallëve të ndihmës afër, lokali i përqendruar në një vendndodhje rreth 59,000 dollarë, diku studim i ndryshëm kërkimor mendon gjithashtu se mund të funksionojë si një vijë e fortë në rërë për demat.

“Kur e krahasojmë këtë cikël nga data më e fundit e përgjysmimit me ciklet e mëparshme, mund të shohim se deri më tani nuk kemi përjetuar një ecuri parabolike përfundimtare,” vazhdoi Decentrader.

Ndonëse nuk është veçanërisht i ngjashëm as me garat e demit të 2013-ës ose të 2017-ës, Bitcoin është ende në procedurën e vendosjes së strukturave për një "përsëritje parabolike".

“Kur mbivendosim ciklet si kjo, mund të shohim se si cikli aktual nuk është drejtpërdrejt si asnjë nga ciklet e mëparshme, por në fakt është një kombinim i të dyjave. Me një mundësi më të heshtur të dyfishtë në krahasim me 2013-ën dhe më pak qëndrueshmëri se 2017-ta”, thuhet në përmirësim.

“Ndërsa përpiqemi të dalim nga niveli më i lartë i mëparshëm i të gjitha kohërave nga maji i këtij viti, ai po krijon perspektivën e një ecurie të mundshme parabolike siç e pamë në fazat e fundit të vrapimeve të mëparshme të demit.”

20ac8819150ff811e87dd047f99802cd - Bitcoin do të arrijë 90 mijë dollarë 'në javët e ardhshme' pavarësisht tërheqjes - analiza e fundit teknike - 9

Taproot përmbush zgjedhjen e ETF të dielën

Dy ditët në vijim mund të jenë vendimtare.

Të ngjashme: Nënproduktet e Bitcoin tregtohen 'më të shëndetshëm' se në tremujorin e parë, thotë studimi kërkimor pas përfitimit të ri nga shkundja

E diela nuk sheh vetëm vendimin nëse do të lejohet aplikimi i fondit të këmbimit të këmbimit në SHBA për normën e parë të zonës, por edhe sigurimin e pirunit të butë Taproot të Bitcoin.

Ndërsa rezultatet e përkohshme nga një mohim i ETF mund të dëmtojnë BTC/USD, 2017 tregoi se përmirësimet e rëndësishme të metodave kanë një rezultat pastrimi.

Dëshmitari i veçuar ("SegWit") i lëshuar 4 muaj përpara ciklit maksimal prej 20,000 dollarësh të atij viti, si dhe Taproot qëndron për përmirësimin më të madh duke pasur parasysh këtë.

“Hera e fundit që Bitcoin pati një përmirësim kaq të madh ishte përmirësimi i Segwit në gusht 2017. Në atë kohë çmimi i Bitcoin ishte në 4000 dollarë, më pas vazhdoi të rritet deri në gati 20,000 dollarë në katër muajt e ardhshëm,” komentoi Decentrader.

“A do të shohim një tubim të ngjashëm këtë herë? Duke pasur parasysh sa rritës duken shumë tregues makro për momentin dhe nxitimin e parave të reja që hyjnë në kripto, sigurisht që është e mundur.”

e8ea0b749718afd88db12a9ba5608963 - Bitcoin do të arrijë 90 mijë dollarë 'në javët e ardhshme' pavarësisht tërheqjes - analiza e fundit teknike - 11.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju