Bitcoin ftohet nga nivelet maksimale 1 javore me metrikën kryesore afatgjatë që i bën jehonë 44 mijë dollarëve

Një "përfshirje bullish" hyn në grafikët shumë-ditorë ndërsa aktiviteti i kostos së BTC trajton për të mbrojtur disa nga fitimet e së hënës.

Bitcoin ftohet nga nivelet maksimale 1 javore me metrikën kryesore afatgjatë që i bën jehonë 44 mijë dollarëve

Bitcoin (BTC) u rikthye për të vulosur një ndihmë më të madhe më 30 nëntor pasi ringjallja më e përditësuar e kostos së BTC u ndal afër 59,000 dollarëve.

4a1934d9280b0025e395b44b5e6ccc82 - Bitcoin ftohet nga nivelet maksimale 1 javore me metrikë kyçe afatgjatë që i bën jehonë 44K $ - 11

RSI sheh "përfshirje bullish"

Të dhënat nga Cointelegraph Markets Pro dhe gjithashtu TradingView zbuluan se BTC/USD po kthehej në nivelet më të ulëta të lagjes prej 55,920 dollarë në Bitstamp gjatë natës.

Seti pas kësaj u rikuperua në rreth 56,500 dollarë në kohën e kompozimit, me ekspertët që ruajtën besimin në qëndrueshmëri më të madhe.

Personazhi i njohur në Twitter, TechDev, mbajti parasysh se indeksi i qëndrueshmërisë së anëtarëve të familjes stokastike të Bitcoin (Stoch RSI) ishte "rivendosur" në shkallë që i ngjajnë BTC/USD në 44,000 dollarë – pikërisht përpara xhiros, i cili përfundoi në nivelet më të larta të të gjitha kohërave.

"Përfshirja e rritjes e printuar në stoch RSI cross me RSI rivendosur në nivele 44K," përmblodhi ai së bashku me grafikun 3-ditor.

Rezistenca e vonë e Bitcoin të hënën u sinkronizua me një rimëkëmbje për tregjet makro dhe gjithashtu informacionin se CEO i Twitter, Jack Dorsey, në fakt kishte hequr dorë nga firma për t'u përqendruar plotësisht në detyrat e Bitcoin.

Ndërsa 60,000 dollarë mbetën të paarritshme për demat, treguesit e një ndryshimi të rëndësishëm në besim ishin kudo.

“Struktura e kornizave kohore të larta të Bitcoin është rritëse. Ndërgjegjësimi i ciklit është kyç,” TechDev përfshiu një postim të ndryshëm në blog.

Indeksi Crypto Fear & & Greed, ditë më parë në rajonin e "frikës ekstreme", dukej i gatshëm për të hyrë në zonën e tij "neutrale" me një vlerësim prej 40/100 të martën.

1d8a4b14d4329ee657809e33dac00b6b - Bitcoin ftohet nga nivelet më të larta 1 javore me metrikë kyçe afatgjata që i bën jehonë 44K $ - 13

Ethereum parandalon shpërthimin kundrejt BTC

Për Ether (ETH) kundrejt Bitcoin, imazhi ishte përzier.

Të ngjashme: Ku do të përfundojë BTC Nëntor 2021? 5 pika për t'u parë në Bitcoin sot

Ndërsa altcoin-ët panë përgjithësisht efikasitet të nivelit gjatë 24 orëve të mëparshme, investitori Crypto Ed theksoi një model ngjitjeje në kohëzgjatjet 4-orëshe për ETH/BTC. Grafiku një herë në javë gjeneroi veçori të krahasueshme.

Rritja më 30, 2021

kornizat e pykës zakonisht shihen si një flamur i mundshëm ariu për shkak të prirjes së tyre për të dëmtuar në disavantazh.

7d1e08b0b02514f6779c695295232b95 - Bitcoin ftohet nga nivelet maksimale 1 javore me metrikë kyçe afatgjata që i bën jehonë 44 mijë dollarëve - 15 ETH/USD tregtohej me 4,400 dollarë në kohën e kompozimit, megjithatë me 7.3% më shumë se javën e kaluar.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju