Bitcoin AUM bie 9.5% për të regjistruar tërheqjen më të madhe mujore që nga korriku

Tregu i zotërimeve të Bitcoin nën monitorim (AUM) ra 9.5% në 48.7 miliardë dollarë në nëntor, ndërsa fondet e kriptove të bazuara në altcoin si Ether panë rritjen e tyre me 5.4% në 16.6 miliardë dollarë.

Bitcoin AUM bie 9.5% për të regjistruar tërheqjen më të madhe mujore që nga korriku

Ndërkohë që vendosja e Bitcoin (BTC) si një mjet praktik kundrejt rritjes së kostos së jetesës fiton të ardhura për të sjellë financues, informacioni i ri pasqyron një rregullim në besim pasi Ethereum (ETH) dhe gjithashtu artikuj të tjerë të kriptomonedhave marrin avull kundrejt rënies së zotërimeve të Bitcoin nën monitorim. (AUM).

Tregu i Bitcoin AUM ra 9.5% në 48.7 miliardë dollarë në nëntor, duke vënë në dukje tërheqjen më të madhe të vitit nga muaji në muaj që nga korriku, sipas një rekord CryptoCompare. Nga ana tjetër, fondet e kriptove të bazuara në altcoin si ETH panë që AUM-i i tyre u rrit me 5.4% në 16.6 miliardë dollarë.

3bc2caf6cdd8d7ac33b101e276c64234 - Bitcoin AUM bie 9.5% për të regjistruar tërheqjen më të madhe mujore që nga korriku - 11

Siç u mor në grafikun e mësipërm, AUM-i i përgjithshëm në të gjithë artikujt e investimeve financiare të zotërimit elektronik në fakt ka rënë 5.5% në 70.0 miliardë dollarë, gjë që shoqëron rënien e përsëritur ndonjëherë më parë që kur Bitcoin arriti një nivel më të lartë të të gjitha kohërave prej mbi 65,000 dollarë.

Si rezultat i humbjes prej 9.5%, tregu i Bitcoin AUM përbën 70.6% të aksionit të përgjithshëm të AUM. AUM i Ethereum, megjithatë, u rrit 5.4% në 16.6 miliardë dollarë ndërsa AUM-të që qëndrojnë për zotërime të ndryshme të kriptove u rritën me 2.6 miliardë dollarë.

23394685d58783d540ed7385f7ea1672 - Bitcoin AUM bie 9.5% për të regjistruar tërheqjen më të madhe mujore që nga korriku - 13

Nga ofertat e përgjithshme të AUM-it, sasia e artikujve në shkallë gri arrin në 76.8% të tregut AUM. Numri i artikujve të kontrolluar nga Grayscale ra me 6.8% në 54.5 miliardë dollarë. Lojtarë të tjerë të famshëm përbëhen nga Ofruesi XBT (5.0 miliardë dollarë, 7.2% e totalit) dhe gjithashtu 21Shares (2.5 miliardë dollarë, 3.6% e totalit), të konfirmuar nga grafiku i renditur më poshtë:

7f4a77822aa78231612962239c0c2650 - Bitcoin AUM bie 9.5% për të regjistruar tërheqjen më të madhe mujore që nga korriku - 15

Sipas të dhënave, qarkullimet e rregullta direkt në artikujt e bazuar në Bitcoin në nëntor balancuan 94.4 milionë dollarë. Nga 67.8 milionë dollarë të tjerë, artikujt e bazuar në Ethereum u shtuan në rreth 24.4 milionë dollarë, ndërsa artikujt me bazë Cardano dhe gjithashtu Tron arritën në 10.7 milionë dollarë dhe gjithashtu 10.5 milionë dollarë në mënyrë specifike.

Related: Morgan Stanley rriti ekspozimin e drejtpërdrejtë ndaj Bitcoin, duke mbajtur 300 milion dollarë në aksione Grayscale

Titani amerikan i financave Morgan Stanley raportoi se rriti ekspozimin e tyre të drejtpërdrejtë ndaj Bitcoin me blerjet e aksioneve të Grayscale Bitcoin Trust

Siç raportoi CryptoPumpNews, deklarata aktuale e Morgan Stanley me Komisionin e Letrave me Vlerë të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu Komisionin e Shkëmbimit (SEC) theksoi një rritje prej 63% në zotërimin e Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

Duke pasur një vlerë tregu prej pothuajse 45 dollarë, profili i përgjithshëm i Morgan Stanley i përqendruar në Bitcoin tejkalon 300 milion dollarë, kryesisht i synuar ndaj ekspozimit të drejtpërdrejtë të BTC pa investime të drejtpërdrejta financiare kripto

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju