Platforma tregtare e fokusuar në Bitcoin dhe Ethereum lançon produktin e investimeve me pakicë për një APY konkurruese

Me rritjen e paqëndrueshmërisë në tregjet e kriptove, kapitalistët po kërkojnë të reduktojnë ekspozimin e drejtpërdrejtë të kërcënimit ndaj kriptomonedhave me performancë më të lartë.

Platforma tregtare e fokusuar në Bitcoin dhe Ethereum lançon produktin e investimeve me pakicë për një APY konkurruese

Kapitalizimi i tregut i Bitcoin (BTC) rishikoi 1 trilion dollarë këtë vit. Dhe ndërsa norma e BTC rritet dhe bie, po ashtu rritet edhe kapitalizimi i tregut, duke e bërë jashtëzakonisht thelbësore që shoqërimi me specialistë të kriptomonedhave të kujdeset për zgjedhjet e profilit, veçanërisht kur ka të bëjë me blerjen e pronave elektronike si Bitcoin dhe Ethereum (ETH).

Me një përqendrim në studimin e drejtuar nga të dhënat dhe administrimin e kërcënimeve matematikore duke shfrytëzuar risitë më të fundit, Tantra Labs ofron ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj kërcënimeve ndaj kriptomonedhave me performancë më të mirë me një kthim prej 6%, sipas firmës.

Tantra Labs, një transportues likuiditeti i prodhuesve automatikë të tregut (AMM) dhe tavolinë tregtare të pronarit, në fakt ka parë një rritje të normës së interesit për produktin e tyre duke ofruar një kthim vjetor prej 6% përqind (APY) në Bitcoin dhe Ethereum për 6 muaj. Ky afat kohor i mundëson firmës të shfrytëzojë sa më shumë modelet e Bitcoin dhe, me komponentin e profilit të caktuar për qasjet probabiliste (energjia dhe sugjerimi i rikthimit), të gjenerojë kthime të larta të rregulluara nga rreziku. Me këto qasje, ata synojnë të ofrojnë rezultate optimale për klientët e tyre.

Ndryshe nga rivalët e saj, Tantra merret me një nivel 6%, pavarësisht nga sasia e BTC ose ETH e transferuar. Plus, kur transferoni, nuk ka minimume ose sasi optimale dhe kapitalistët kanë mundësinë të parapagojnë sipas dëshirës sigurisht duke përdorur aplikacionin e internetit të Tantra. Aplikacioni i tyre në internet gjithashtu zbulon kapitalistët parapagesat e tyre dhe normën e interesit të bërë në kohën aktuale.

Me profile të caktuara për qasjet probabiliste dhe formula përcaktuese tregtare si ajo e Tantra-s, kapitalistët kanë aftësinë të shohin kthime më të mëdha. Duke përdorur një sërë qasjesh ekskluzive të tregtimit matematikor, grupi profesionist furnizon likuiditet në tregjet e kriptove për të bërë një kthim për ofruesit e tyre të kredisë, të shprehura në pronën që ata transferojnë.

Pa asnjë pagesë minimale të nevojshme, Tantra Labs në fakt është hapur për të gjithë kapitalistët e certifikuar nga SHBA dhe banorët ose qytetarët jo-SHBA, duke u ofruar edhe më shumë kapitalistëve mundësinë për të bërë një kthim më të madh në Bitcoin dhe Ethereum.

Strategjia e fokusuar në Bitcoin dhe Ethereum

Me shumicën e kapitalistëve sot duke përfshirë pronat elektronike në profilet e tyre, zhvillimet në inovacionin e blockchain në themel të Bitcoin kanë qenë në fakt një ndryshim i lojërave video për tregjet në mbarë botën. Grupi që qëndron pas Tantra në mënyrë të pashmangshme mbështetet në sugjerimin e vlerës së Bitcoin si dyqani elektronik kryesor josovran me vlerë në botë. Duke u zhvilluar si kriptomonedha kryesore gjatë 10 viteve të fundit, Bitcoin ka një histori të testuar të performancës, mbrojtje, pandryshueshmëri dhe kornizë rezistente ndaj censurës – çdo një nga variablat që janë interesantë për kapitalistët e ditëve moderne.

Si një shërbim, Tantra e sheh objektivin e saj të përgjithshëm si njohjen e mundësive për kthim dhe vënien e këtyre mundësive lehtësisht të disponueshme për çdo ditë, së bashku me kapitalistët e avancuar, kjo është arsyeja pse ata në të vërtetë kanë zgjedhur gjithashtu të mbështesin Ethereum Kjo zgjedhje u bazua në historinë e performancës së Ethereum si e dyta më së shumti. pronë fluide në kripto, botë e larmishme e mjeteve tregtare për sistemet e Tantra-s për të maksimizuar, dhe nevojë e njohur për ETH si gaz dhe siguri e marrëveshjes së zgjuar.

Më shumë kuptime mbi laboratorët tantra më poshtë

Tregim në numra

Firma ndan se vizioni i saj i qëndrueshëm është të ofrojë APY më të lartë të mundshëm të disponueshëm për BTC dhe ETH. Sot, Tantra ka paguar në fakt mbi 150 fitime BTC për kapitalistët shumë të hershëm dhe ofrues të shumtë kredie. Duke funksionuar për më shumë se 3 vjet, grupi në fakt është rritur duke u përbërë nga shkencëtarë të matshëm, projektues, studiues informacioni, ekspertë financiarë dhe pronarë biznesesh me një kuptim të thellë thelbësor të Bitcoin.

“Ne jemi një nga tavolinat e pakta në botë që përfaqësojmë kthime në Bitcoin dhe Ethereum dhe aktualisht ofrojmë APY më të lartë në BTC dhe ETH për të ndihmuar në realizimin e këtij vizioni,” vazhdon firma.

Strategjia Tantra

Tantra Labs synon të përdorë studimin e tyre për të shtuar "një të ardhme më të barabartë dhe më të fortë financiarisht".

“Edhe pse ne e konsiderojmë veten agnostikë të blockchain, ne e shohim Bitcoin si mjetin më të zbatueshëm për të realizuar ndryshime pozitive në botën tonë.”

Mësoni më shumë në lidhje me Tantra Labs

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk rekomandon asnjë lloj përmbajtjeje ose produkti në internet në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju japim detaje shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe të sjellin përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky postim nuk mund të konsiderohet si investim. udhëzim.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju