Binance do të shpenzojë 115 milionë dollarë në Francë për të zhvilluar ekosistemin evropian të kriptos

CEO i Binance, Changpeng Zhao prezantoi nisjen e fushatës së kriptove 115 milionë dollarësh dhe gjithashtu të bllokut përgjatë një seminari në Francë

Binance do të shpenzojë 115 milionë dollarë në Francë për të zhvilluar ekosistemin evropian të kriptos

Shkëmbimi global i kriptove Binance po fillon një fushatë prej 100 milionë euro (115 milionë dollarë) për të zhvilluar zinxhirin bllokues dhe gjithashtu ekosistemin e kriptove në Francë dhe gjithashtu në Evropë, prezantoi CEO i Binance Changpeng “CZ” Zhao në një bisedë me ministrin francez Cédric O në Francë. Ministria e Financave në Paris.

Binance po prezanton fushatën krejt të re, të quajtur zyrtarisht "Hëna objektive", në bashkëpunim me organizatën e inovacionit monetar të lagjes France FinTech. Organizata me siguri do të ndihmojë lidhjen e Binance dhe gjithashtu do të merret me industrinë e fintech në lagje, tha një agjent i Binance për CryptoPumpNews.

Sipas deklaratës, Objective Moon me siguri do të shihte rritjen e një qendre kërkimore dhe zhvillimi Binance në Francë Për këtë qëllim, strategjitë e shkëmbimit të kriptove për të punësuar aftësi kripto dhe gjithashtu blockchain nga e gjithë Franca dhe gjithashtu Evropa.

Si komponent i fushatës prej 115 milionë dollarësh, Binance synon të fillojë një përshpejtues të decentralizuar të inovacionit të revistave të quajtur Objective Moon Accelerator dhe gjithashtu një program edukimi dhe mësimi në internet për të ngritur aftësi krejt të reja për sektorin e kriptove dhe gjithashtu blockchain. Franca- i bazuar në sistemin e edukimit dhe mësimit në internet OpenClassrooms dhe gjithashtu furnizuesi i pajisjeve kriptomatike Ledger sigurisht që do të shtojë gjithashtu rritjen e programit të edukimit dhe mësimit.

“France FinTech beson se Franca është e pozicionuar në mënyrë unike për sa i përket rregullores, talentit dhe ekspertizës për të qenë lojtari kryesor në Evropë në fushën e financave të decentralizuara,” foli për fushatën kryetari i France FinTech, Alain Clot. Ai pohoi se bashkëpunimi me Binance sigurisht që do të mbështesë zhvillimin e të gjithë ekosistemit.

Duke folur shumë për teknologjinë dhe aftësinë franceze dhe gjithashtu evropiane, CZ pohoi se strategjitë e Binance për të ndihmuar e bëjnë Francën dhe gjithashtu Evropën lojtarët kryesorë ndërkombëtarë në sektorin e blockchain dhe gjithashtu kripto, duke prezantuar procedurat e saj të rëndësishme dhe gjithashtu investimet financiare në vend.

Related: Binance do të nisë fondin $ 1B për të zhvilluar ekosistemin BSC

I njohur për kuadrin e tij "të decentralizuar", Binance supozohej se po kërkonte një zyrë qendrore në Evropë Siç raportoi CryptoPumpNews, bursa në fakt kishte zhvilluar 3 filiale në Irlandë në shtator CZ pasi ajo informoi Bloomberg se Binance po kërkon të mbledhë "disa seli në pjesë të ndryshme të Bota."

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju