Zinxhiri i zgjuar i Binance arrin në transaksione ditore rekord

Sistemi DeFi në fakt ka regjistruar rreth 1.75 miliardë transaksione të jetës, duke marrë parasysh që lansimi i tij në gusht 2020.

Zinxhiri i zgjuar i Binance arrin në transaksione ditore rekord

Informacioni analitik nga BscScan, një artikull vëlla apo vëlla i Etherscan, ekspozon se Binance Smart Chain (BSC) shkoi përtej 14.7 milionë transaksioneve të blockchain të martën

Kjo krijon një pikë të lartë të të gjitha kohërave për rrjetin e financimit të decentralizuar, i cili tejkalon nivelin më të lartë të mëparshëm prej 13.1 milionë video të regjistruara më 29 korrik të këtij viti.

Në përmirësim, 276,446 adresa të reja të çantës u zhvilluan të martën, një përmirësim i dukshëm i 111,244 adresave krejt të reja më 29 korrik. Grupi BSC postoi një deklaratë kryesore sot në Twitter për të ndarë pikën e kthesës efektive.

Për një kontekst më të mirë, rrjeti Ethereum regjistroi 1.3 milionë transaksione me shumën totale të martën, me 134,354 adresa krejt të reja të përfshira, ndërsa rrjeti Bitcoin arriti 301,103 transaksione me shumën totale, me 740,829 adresa krejt të reja në bord.

Organizatori i komunitetit BSC, Samy Karim, tërhoqi kontraste për metrikat e marrëveshjes midis rrjeteve të ndryshme të blockchain, duke përmendur, “Në dy javët e fundit, transaksionet ditore të BSC blockchain kanë qenë mesatarisht mbi 10 milionë txs në ditë. Kur krahasohet me blloqe të tjera, BSC aktualisht krenohet me një ekosistem me numrin më të madh të transaksioneve të regjistruara ndonjëherë me tarifat më të ulëta të mundshme.

925bae05470bc2e3f31bd96831117355 - Zinxhiri i zgjuar Binance arrin transaksione ditore rekord - 7

Zinxhiri i zgjuar Binance u krijua në fund të gushtit 2020 si një sistem hapësire që rrit avancimin e punëve fillestare më të avancuara, si dhe aplikacionet e decentralizuara të përshtatshme me blockchain Ethereum me makinën virtuale Ethereum Sot, sistemi ndihmon me mbi 1,000 dAplikacionet.

Related: Zinxhiri i zgjuar i Binance shkon përtej 1.5 miliardë transaksioneve të jetës

Më 12 tetor, shkëmbimi i rëndësishëm i kriptomonedhave Binance zbuloi lançimin e një fondi përshpejtues prej 1 miliard dollarësh për të përmirësuar efikasitetin e komunitetit të Zinxhirit Smart Binance në industri të lulëzuara në kriptosferën, si metaverset, lojërat kompjuterike, faktet në internet si dhe ekspertët. sistemit, për të përmendur disa.

Gwendolyn Regina, mbikëqyrëse e investimeve financiare në BSC Accelerator Fund, ndau disa kuptime drejt e në tenxheren e financimit me dhjetë shifra:

“Fondi i Rritjes prej 1 miliard dollarësh ka filluar tashmë të projektojë rritje në ekosistemin BSC. Ne do të mbështesim 500+ projekte të ndërtuara në BSC me synimin për të futur në bord një miliard përdoruesit e ardhshëm në hapësirën blockchain dhe kripto."

BSC është vendbanimi i 159 metodave, një nga më të famshmet prej të cilave është PancakeSwap. Aktualisht raporton një vlerë të plotë të siguruar prej 17.77 miliardë dollarësh, që përbën pjesën më të madhe të 30.6 miliardë dollarëve të përgjithshëm në sistemin BSC, sipas informacionit nga Defistation.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju