Binance hap depozitat ETH të shtresës 2 me integrimin Arbitrum One

Klientët e Binance aktualisht mund të transferojnë çdo lloj simboli ERC-20 nga rrjeti Ethereum duke përdorur Arbitrum menjëherë, si dhe me një shpenzim të arsyeshëm.

Binance hap depozitat ETH të shtresës 2 me integrimin Arbitrum One

Sot, Binance zbuloi integrimin e rrjetit bazë të Arbitrum One, si dhe hapi depozitat e Ether (ETH) në Arbitrum One Layer 2.

Arbitrum është një procedurë përmbledhje e sigurt e gjeneratës së tretë të nivelit 2 që funksionon në një marrëveshje jashtë zinxhirit Ethereum si dhe ul çmimet si dhe shpejton blerjet sesa në rrjetin kryesor Ethereum.

Lajmi mban parasysh se klientët e Binance aktualisht mund të transferojnë çdo lloj tokeni ERC-20 nga rrjeti Ethereum me Arbitrum me një shpenzim të minimizuar të marrëveshjes. Në përmirësim, Binance specifikoi gjithashtu se me siguri do të lejojë tërheqje ETH në Arbitrum One Network Layer 2 në të ardhmen, duke e bërë atë ndër shkëmbimet e para qendrore me ndihmën e shtresës 2.

Të ngjashme: Fuqia e blerjeve me kosto të ulët: A mund të kalojë zhvillimi i Solanës Ethereum?

Ethereum, kriptomonedha e dytë më e madhe në botë, në fakt është penguar nga bllokimi i rrjetit si dhe nga tarifat e egra, duke parandaluar zhvillimin e saj të shpejtë. Arbitrum One përdor një shërbim për këtë çështje duke përdorur një procedurë marrëveshjeje shumështresore të Ethereum që lejon shkallëzueshmëri të pafundme, si dhe kohë marrëveshjesh pothuajse të menjëhershme me një pjesë të shpenzimeve.

Integrimi i depozitave të L2 ETH nga Binance është një përparim i konsiderueshëm, që vjen me një kohë kur shkëmbimet e decentralizuara, si dhe shkëmbimet atomike ndër-zinxhirore po apelohen atje. Binance është vetëm një nga shkëmbimet më të mëdha të kriptomonedhave në botë për nga sasia, si dhe integrimi i Arbitium është informacion i shkëlqyer për nxitjen e Ethereum.

Të ngjashme: Pse ndërveprueshmëria është çelësi i inovacionit në të ardhmen, si dhe i adoptimit

Nisja e Arbitrum One Network Layer 2 nuk përbëhej nga një deklaratë për tërheqjet e ETH, megjithatë ai garantoi që me siguri do të ofroheshin edhe më shumë detaje kur kjo performancë t'u ofrohet investitorëve. Megjithatë, në fakt është raportuar se Binance po përgatitet të lejojë klientët të tërheqin fondet e tyre direkt në Arbitrum.

Sipas një postimi në Twitter nga Lark Davis, një kripto kapitalist nga Zelanda e Re, Binance po merret me lejimin e tërheqjeve të drejtpërdrejta të ETH në Arbitrum Sipas Lark, integrimi me siguri do të jetë "i madh për adoptimin e Ethereum". Një pamje e ekranit që zbulon çmimet e ulëta të marrëveshjeve, si dhe kohën, përbëhet nga mesazhi.

Integrimi i performancës L2 është një hap i rëndësishëm përpara në udhëzimet më të mira, pasi Ethereum bën çdo përpjekje drejt shkallëzueshmërisë si dhe Ethereum 2.0. Vlen të kihet parasysh se lëshimi i Ethereum 2.0 nuk do të heqë dorë nga funksionimi i sistemeve të shtresës së dytë për t'u zgjidhur për shkallëzueshmëri aktualisht. Në vend të kësaj, risitë si përmbledhjet ose zinxhirët anësor sigurisht që do të mbeten për të ndihmuar që Ethereum 2.0 të kalojë aftësinë e tij të tanishme kur bëhet tërësisht ndarje.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju